Ο Μέσι ν'αφήσει το ping pong και να πάρει το Champions League.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ο Μέσι ν'αφήσει το ping pong και να πάρει το Champions League.
www.f1rstlap.com
όσο στην μετάδοση Βιγιαρεάλ-Πόρτο , όσο και στην μετάδοση ΛαΚορούνια-Ατλέτικο οι σχολιαστές ανέφερα φήμες πως ο Τζουζέπε Ρόσι θα είναι ο κύριος μεταγραφικός στόχος της Μπατσελόνα για το καλοκαίρι . εμένα πάντως θα μου άρεσε καλύτερα να δω τον Αγουέρο παρέα με τον Μέσι και τον Βίγια
το μόνο σίγουρο είναι πως η Μπάρτσα θέλει παίκτες για τον πάγκο της
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
το πιο σημαντικό είναι να πάρει επιτέλους αναπληρωματικό σέντερ μπακ . σέντερ μπακ δεν υπάρχει στον πάγκο και αναγκάζονται συχνά να προβούν σε αλχημείες με Τουρέ , Αμπιντάλ , Μπουσκετς και Μασκεράνο να έχουν κληθεί να καλύψουν τα κενά .
εμένα δεν με χαλάει ο Βαλντές αν και δεν τον λες και τοπ κλας . στα πλάγια μπακ υπάρχει ένα θεματάκι με τους αναπληρωματικούς , όπως και στις θέσεις τις επίθεσης που ο Κρικτς δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν και ο Πέδρο εξελίσσεται σε καραγκούνη (άρα παει για καβατζα)
για την μεσαία γραμμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
Geo 5 (02-05-11)
χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη που αναγκάστηκαν να τον βάλλουν σε λάθος θέση για να καλύψουν τις ελλείψεις τους
ειδικά δε ο συνδυασμός Τουρέ και Κεντρικός Αμυντικός μοιάζει μόνο με ανέκδοτο
Ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά από απουσία 45 ημερών ξανά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το αποψινό 4ο κατά σειρά El Classico! Μαζί κι ο Ινιέστα. Αυτό κι αν είναι είδηση!
www.f1rstlap.com
καλα ρε...πανε καλα αυτοι;μετα απο τετοια εγχειρηση;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκτος απο μεγας καραγκουνης ( τι λεω εγω,,,,τον καρα τον εχει ξεπερασει κατα πολυ) ο μπουσκετς ειναι και ρατσιστης.
Δειτε στο 1.50 λεπτο που αποκαλει mono (μαιμου) τον μαρσελο.
Αραγε η τοσο ευαισθητοποιημενη ουεφα,σε θεματα ρατσισμου,θα τον τιμωρησει με αποκλεισμο για οσο πρεπει,η δεν θα τολμησει να πειραξει την αγαπημενη της προστατευομενη μπαρτσα?
Haris1984 (03-05-11), sirjohnbest (04-05-11)
Ε οχι και ρατσιστες οι "επαναστατες" Καταλανοι!![]()
Δεν το 'χω δει το ματσάκι αλλά πάμε τελικό!![]()
www.f1rstlap.com
παντως οτι και να λεμε αυτος ο μεσι ειναι φαινομενο
Ο Μέσι ή ο Αντεμπαγιόρ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αρχίσανε να φαίνονται τα πρώτα σημάδια κάμψης της Μπαρτσελόνα . ναι , ξέρω ακούγεται κάπως περίεργο αλλά για μένα αυτό το ματς ήταν ένα μεγάλο σημάδι . πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια ζορίζεται να κυκλοφορήσει την μπάλα η Μπαρτσελόνα , όσο στο πρώτο 30λεπτο. ακόμα και σε παιχνίδια που τελικά έχασε , δεν ζορίστηκε τόσο πολύ και καταλαβαίνουμε όλοι πως η κινητήριος δύναμη των μπλαουγκράνα είναι το passing game .
μπορεί να έπαιξε καταλυτικό ρόλο η σκοπιμότητα . προσωπικά πιστεύω πως η Μπάρτσα είναι παντελώς ανίκανη να παίζει παιχνίδια σκοπιμότητας . προσπαθώντας να εξασφαλίσει πως δεν θα απειληθεί , νομίζω πως κολλάει το μυαλό τους και δεν ξέρουν τι να πράξουν . περαν του πασα-πασα-πασα και φουλ επίθεση , δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο .
μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο , το αφύσικα πολύ τρέξιμο του Ντιαρά στα πρώτα 30' . αμφιβάλω όμως να ένα "ρομποτ" και ένας κανονικός μέσος (αλόνσο) μπορούν να σταματήσουν το passing game μιας πεντάδας .
σε κάθε περίπτωση ελπίζω να το σηκώσουν για πολλούς πολλούς λόγους
Bookmarks