Ο Τζίγγερ άραγε γελάει μέχρι δακρύων με τους μεγιστάνες ή έχει πλαντάξει στο κλάμα που δεν μπορεί να ξεφορτωθεί την ομάδα;
Βασικά, όπως την έκαναν οι πολυμετοχικοί, οι λαγοί πρέπει να διαλέξουν:
ή θα κατέβουν σε πορείες φωνάζοντας "τζίγγερ αγόρασε" (αν και το σωστό θα ήταν "τζίγγερ συγνώμη")ή θα μπουν σε μνημόνιοΉδη πάντως ακούγεται έντονα ότι έρχεται πρόταση για το γκρέμλιν, και άντε να το κρατήσουν τώρα...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Faithful (20-12-10)
Αχαχαχαχ... Σχόλιο στην gazetta:
Ζητείται πρόεδρος/επενδυτής για να διοικήσει ομάδα με το καλύτερο ροστερ όλων των εποχών!!!!Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε σε MARFIN BANK, EVEREST και σε όλα τα GOODYS
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
ANDREASPROEDROS (20-12-10), chainsaw (20-12-10), sirkostas (20-12-10)
Φαεινή ιδέα: να δώσουμε δανεικούς στους ζέλες Ντιόγκο, Λεονάρντο και λοιπούς,
μην πω και τον Φέτφα για να ψηθεί και να πάρει παιχνίδια.![]()
sirkostas (20-12-10)
Να πανε να βρουνε αυτους τους Αραβες που θελει να πουλησει ο Ζαγορακης τον ΠΑΟΚ, να προλαβουνε τα ΜΠΑΟΚια μηπως και σωθουνε!
Υ.Γ. Αυτοι οι Αραβες ελπιζω να μην τρωνε γυρο χοιρινο και να μην κυκλοφορουνε με σανδαλια οπως οι "Αραβες" του Αρουλη στο παρελθον!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
aljawn (20-12-10), ANDREASPROEDROS (20-12-10), sabar77 (20-12-10)
και τεζα ο Βγενοσκωτας.μουυαχαχαχαχχαχαα.η φουσκα εσκασε ακομη πιο γρηγορα απο,τι περιμεναμε τελίκα.
Τάδε έφη To rednews στις 17:30 σήμερα 3+ ώρες μετά... Γιατρέ μου τα σέβη μου
Η δικαίωση του Κόκκαλη
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 20/12/2010 17:30:39
ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΤο διοικητικό... πάρτι του Παναθηναϊκού δικαιώνει απόλυτα τον Σωκράτη Κόκκαλη. Όχι μόνο για όσα έλεγε σχετικά με την πολυμετοχικότητα, αλλά κυρίως για όσα έκανε για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.
Από την πρώτη στιγμή του πράσινου εγχειρήματος, ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων είχε τις αντιρρήσεις του, γιατί προφανώς γνώριζε πράγματα που εμείς οι απλοί θνητοί ούτε υποψιαζόμασταν. Κυρίως για οικονομικά θέματα...
Ο Κόκκαλης δικαιώνεται κυρίως για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την μεταβίβαση της ομάδας στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Απέφυγε τα λόγια και τις πολλές επαφές. Μίλησε, διαπραγματεύτηκε, πήρε εγγυήσεις και όταν ήταν σίγουρος, άφησε την ομάδα σε καλά χέρια.
Οι περισσότεροι, κυρίως οι φίλαθλοι, στέκονται στα αποτελέσματα, αλλά αυτά είναι εφήμερα. Οι βάσεις για μια μεγάλη ομάδα βρίσκονται στην διοίκηση. Αν εκεί δεν υπάρχει σταθερότητα, σοβαρότητα και οικονομική δυνατότητα, ούτε πρωταθλήματα κατακτώνται, ούτε μεγάλοι παίκτες αποκτώνται.
Η ιστορία δικαιώνει, αλλά και αποκαθηλώνει...
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ποσο μαλακες και ζωa ειναι , και ποσο κουτοχορτο τρωνε.
Στο Λαγοσαιτ που ειμαι γραμμενος , τις 2 τελευταιες μερες γινεται ης ποπης , ολοι τα χωνουν σε ολους ..........κοιταχτε ποστ απο μοντερειτορ:
<<ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ ΠΑΤΕΡΑ 'Η ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΒΑΝ!
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Ε, ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!>>
chainsaw (20-12-10)
έλα ρε Μπαλάφα....κάνε κανένα δικό σου ρεπορτάζ....και χαλάρωσε λιγάκι...θεός ο Κόκκαλης και κοινοί θνητοί εμείς.....σιγά...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πατεροβγενοπουλος,μπεεεεεεεε.ουτε να τους π....γανε ρε Μενελαε.τοσο προβατα πια?υποτελεια σε 2 αχυρανθρωπους(ειδικα ο ενας),επειδη τους πηρανε ενα νταμπλ που ειχε παρατησει ο...Ολυμπιακος?τι να πω πια...![]()
celticfrost (20-12-10), chainsaw (20-12-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
τελος και ο Πατερας!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
της πουτανας το καγκελο.ετσι να σας βλεπω να διαλυεστε,πρασινοσκουληκα,για οσα τραβηξαμε εμεις περυσι και για τη γλωσσα που βγαλατε περσι.το τελειωτικο θα ναι να ζητησει και μεταγραφη η Σισσουλα,να δεσει το γλυκο.
[YOUTUBE]lzE8P1EVm-M[/YOUTUBE]
nbqgr (20-12-10)
ζητησε μεταγραφες ο Πατερας (σε καιρο πεινας) δεν την ενεκριναν και αποχωρει λεει...Λεβεντης!!!
Αν δεν του δωσουνε δισεκατομυρια να τα πεταει σε μαυρες τρυπες δεν μπορει να μεινει προεδρος..Ας τα βαλει αυτος αν τα εχει και ας παρει την ΠΑΕ, αλλα δεν...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks