Α! ρε και να γινόταν αυτό με εμάς σήμερα ... θα κουκούλωνε ακόμα και το υπερ-επίμαχο εργασιακό.
Γαμιέστε... κλανιάρηδες.
Συνέβη το αισχρό; Κάθε άλλο παρά έκπληκτος είμαι.
Α! ρε και να γινόταν αυτό με εμάς σήμερα ... θα κουκούλωνε ακόμα και το υπερ-επίμαχο εργασιακό.
Γαμιέστε... κλανιάρηδες.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
nbqgr (14-12-10)
Βγές μωρή ...τάνα Παπουτσή να κάνεις δηλωσάρες σαν κι αυτές που έκανες το 2002
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τη σβησανε τη τιμωρια ε;;; Ομορφα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
H oμαδα της πουστιας κριθηκε αθωα αλλη μια φορα.Παλι τα κωλοπαιδα οι αντιεξουσιαστες φταινε...
Και στην Τριπολη δεν εγινε τιποτα ρε,αθωοι ειναι...
Μονο να κυνηγατε καναν οπαδο του Ολυμπιακου που αναψε καπνογονο ειστε...
Αισχος και αηδια...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πραγματικά απορώ μαζί σας ! ρε σε άλλη Ελλάδα ζείτε ;
είναι δυνατόν να περιμένετε τιμωρία της ζέλας τώρα που έχουν ελπίδες για τον τίτλο (χα χα καλό το ανέκδοτο)
με την διαφορά στο -2 δεν πρόκειται να συμβεί ΤΙΠΟΤΑ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
μήπως να μην θεωρείται και υπότροπος πλέον αφού τιμωρήθηκε για 2 μέρες μέχρι να αθωωθεί???????? ρε άντε γαμηθείτε παλιορουφιάνοι!!!! κατά τα άλλα η παράγκα του Κόκκαλη μπλα μπλα μπλα, η παράγκα του Μαρινάκη μπλα μπλα μπλα, το κατεστημένο του Ολυμπιακού μπλα μπλα μπλα...
ήταν να τιμωρηθεί για 2 αγωνιστικές μετά από αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ. τελικά τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική για 2 μέρες μέχρι να αθωωθεί...τώρα λένε πως θα τιμωρηθεί 2-4 αγωνιστικές...άρα λογικά θα τιμωρηθεί 1 μάξιμουμ....άρα αντί να τιμωρηθεί 4-5 αγωνιστικές ζήτημα να κλείσουν το μπουρδέλο 1 αγώνα....ααα ρε πούστη Ολυμπιακέ με το κατεστημένο σου...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sabar77 (14-12-10)
Βγαινει κι αυτο το μουνι ο Νικολογιαννης στον σπορ φμ και λεει οτι τοσα χρονια ο Ολυμπιακος δεν εχει τιμωρηθει για τα οσα εχει κανει....
Και μονο την πρωτη χρονια του Καραισκακη ειχαμε φαει 10 αγωνιστικες σε κενες εξεδρες!
ΕΕΕΕΕΕ ρε ξυλο που θελετε....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Σοκ» με Μάριτς! [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ρήξη στον τρικέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άλεξ Μάριτς μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη χθεσινοβραδινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αυστραλός σέντερ θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση και η αποθεραπεία του θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες.
Πρόκειται για μία ακόμη ατυχία για το καλοκαιρινό απόκτημα των πρωταθλητών, αφού στις αρχές της σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ τον περασμένο μήνα είχε χειρουργηθεί για την αφαίρεση μίας κύστης από τον δεξιό του αγκώνα.
Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος άσος θα χάσει μεταξύ άλλων το ντέρμπι στις αρχές του 2011 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλο) του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Όπως είναι φυσικό, ο Μάριτς δεν είναι διαθέσιμος και για τον αγώνα της Τετάρτης με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη, όπως άλλωστε και ο Μάικ Μπατίστ που ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα.
- ακόμα θυμάμαι τα κλάματα/διθυράμβους για τον παιχταρά που πήρε ο βάζελος και κάποιους παλαβούς να λένε πως πήρε σαπάκι από τα λίγα
Faithful (14-12-10)
sabar77 (14-12-10)
Βασιλη οσο τον ειδα, καθολου σαπακι δ εμου φανηκε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μάλιστα...μάλιστα!! Αθώες περιστερές λοιπόν και πάλι. Εγώ άλλη απορία έχω... Αεκάκια, Μπαοκάκια και λοιπά φιδάκια που είναι
εξαφανισμένα;; ΡΕΕΕΕΕ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η 2η ΘΕΣΗ;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;; Αγαμίδη, που είσαι μωρή παλιο-πετούγια να
πεις για τον Θάνο; Μόνο για τον Γιάχο ήξερε να λέει το βρωμόστομά σου; Που είσαι να μας πεις για τα 2 οφ-σάιντ τα δικά σου;
Ρε παλιο-λινάτσες, έχε χάρη που έρχονται γιορτές, από την νέα χρονιά ξαναμιλήστε για παράγκες σκατόπουστες και θα δείτε τι
έχει να γίνει. Τάλιρα σε Αεκάκι-Βαζελάκι στον 2ο γύρο στον ΝΑΟ, αλλιώς δεν βγαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ ερυθρόλευκος παίκτης από το
γήπεδο. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους... ΤΗΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ!!
Τι λένε ρε τ' @@ για τιμωρίες με 2 αγωνιστικές έχουμε παίξει ήδη
Τώρα τα 'νιαξε τα αιδιόπανα τους δημοσικλαφρους για τους κατόχους διαρκείας τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί μία και χρονιά από τις τιμωρίες κοντέυω να έχω πληρώσει 3 διαρκείας τσάμπα. και μην αρχίσουμε και τα του μπάσκετ
Όποιος είναι ΠΑΟ ότι έχει του ,,,,
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panahs7 (14-12-10)
Βέβαια το ό,τι δεν τιμωρήθηκαν από την αθλητική δικαιοσύνη δε σημαίνει πως δε θα τους φορμάρει ο Ολυμπιακός Βόλου το αγνό παρθένο κωλαράκι τους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks