captain-cook (30-11-10), georgethirdeye (30-11-10), masinGun (30-11-10), panahs7 (30-11-10)
Μετά από ένα ΣΚ θλίψης, ήρθε η χθεσινή Δευτέρα να μου θυμίσει την
χαρά του ποδοσφαίρου.
Απίστευτο ποδοσφαιρικό βράδυ.
.
captain-cook (30-11-10), georgethirdeye (30-11-10), masinGun (30-11-10), panahs7 (30-11-10)
άντε μωρέ , πως κάνετε έτσι ;
σιγά , τι διαφορά έχει το "τικι-τακα" της Μπάρτσα από το "τσούκου-τσούκου μπολ" που τόσα χρόνια θαυμάζουμε από τον βάζελο ;
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
steliosb (30-11-10)
παιδι του κοκκαλη ειναι αυτος...(κατα την ιωαννιδειο ρηση).
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε γιατί κάθεστε και διαβάζεται τα ΙQ τζατζικιού ;
γιατί κάνετε επισκέψεις στα μπουρδελοσάιτ τους ;
ρεεεεεεεεεεεεεεε τα σκουλίκια όταν τα βλέπουν στο δρόμο δεν τα πατάνε .... τα αφήνουν να σέρνονται !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
ομαδουλα τη κανανε τη ρεαλ
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
τσαπου κ ζορικη για τους ρουφιανους της μαδριτης!
μπραβο ρε μπαρτσα...μπορουσες κ αλλα παντως...
δικα μας κ φετος ολα...
πουσταρα μουρινιο δεν σε χαλασε το ταληρο?καραγεωργιου της ισπανιας!
ANDREASPROEDROS (30-11-10), Coach (30-11-10)
Μπραβο στην Μπαρτελονα για την τεραστια νικη!
Χαρηκα πολυ με τις ρομπες τις μαδριτης που ειχαν σηκωσει ψηλα την μυτουλα...και λιγα εφαγαν εδω που τα λεμε.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ANDREASPROEDROS (30-11-10), dtakis80 (01-12-10)
Και βέβαια να υπογραμμίσουμε το πάθος του Πουγιόλ! Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε έναν που θέλει
να το παίξει αρχηγός στην ομάδα του... Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Υ.Γ. Ο μπαγάσας ο Ινιέστα, Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!! Μαζί με τον Τσάβι, από τα
μεγαλύτερα χαφ που έχουν βγει...
ANDREASPROEDROS (04-12-10), Haris1984 (04-12-10)
Ο Πουγιολ ειναι το μεγαλυτερο ινδαλμα στην Καταλονια ολοι τον εκτιμουν σε μεγαλο βαθμο,γνησιος αρχηγος και παικταρας!!
[YOUTUBE]auqUJY4mzAs[/YOUTUBE]
ANDREASPROEDROS (04-12-10)
έλα μωρέ...σιγά το πράγμα...εγώ θυμάμαι Κυργιάκος, Άντζας και Δέλλας να αλλάζουν 67 πάσες σε 21 δευτερόλεπτα στο ματς Ελλάδα-Σουηδία στο Γιούρο 2008!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
έλα μωρέ....λεπτομέρειες....εγώ θυμάμαι να μπαίνει και γκολ μετά!!!! ασίστ του Κούλη στον Ζλάταν!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (02-12-10)
Bookmarks