ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Faithful (25-01-12)
Ελα ρε παιχταρα!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έλα προλαβαίνετε άλλα 2!![]()
Πάμε για το 2-3.Χοχοχοοχο τσόντα το ματσάκι![]()
χαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχ χαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχ χχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχ χχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχ αχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχ αχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχ αχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχ αχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχ χχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχ χχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχα χχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχα χαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχα χαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχα χαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχ χαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχ χχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχ χχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχαχχχχχχαχαχαχ αχχχχχχαχαχαχαχχχχχχα
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (25-01-12)
Coach (25-01-12)
Ελα ερχονται και τ αλλα 2!![]()
VALVERDES_7 (25-01-12)
Μα και αυτός ο Βαλβέρδε που μου πάει με βασικό τον Κωστέτσο![]()
ποσα θελει για να περασει?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το χει παίξει Χ ο Βαγγέλας...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Κάντε κάτι δεν μου δουλεύουν τι να κάνω;
Bookmarks