Εχουν το ντερμπι με τη ρεαλ αυτοι, η Ισπανια τον τελευταιο καιρο κινειται σε ρυθμους ντερμπι. Θα εκπλαγω αν κατεβασουν με το λαγο βασικη 11αδα. Κυριως θελω να δω αν παιξει ο Τσαβι που τα εχει φτυσει απο τα συνεχη παιχνιδια.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Mιας και ειμαι νεο μελος μαλλον δεν μου επιτρεπεται να γραψω καινουργιο θεμα
στο θεμα μας. Η μπαρτσα στο ΟΑΚΑ στη Betfair (γραφω τη μπετφαιρ επειδη συνηθως εχει τις μεγαλυτερες αποδοσεις) το 2πλο εχει 1.4 !!!!
Μεσο ορο στο ιντερνετ εχει 1.35 ενω bwin 1.30
θελω να ρωτησω αν ειχε ποτε ομαδα στο ΝΑΟ τετοια αποδοση
Τοσο πολυ υπολογιζουν στην Ευρωπη τον ευρωπεο / κυριο πρΕσβη?
Έφτασαν στην Αθήνα σήμερα έτσι;
Βάλτε τίποτα φωτογραφίες, ρεπορτάζ, δηλώσεις, συνεντεύξεις..
Καμιά φωτογραφία του Πέπε......
Ο ψιλικατζής μου ο βάζελος είχε μεγάλα κέφια πάλι. Θα κερδίσουν μου είπε. Υπάρχει παράδοση που δεν σπάει εύκολα λέει
Η Barcelona δεν έχει κερδίσει ποτέ εδώ. Το χειρότερο που μπορεί να σκεφτεί λέει είναι ένα χ
Τα γάλατα που του λήγουν στο ψυγείο πρέπει να τα πίνει....
Δεν παλεύεται ο άτιμος. Και βέβαια με ενημέρωσε ότι αύριο εμείς θα χάσουμε. Ο Εργοτέλης είπε έχει πλεονέκτημα ως γηπεδούχος
και παράδοση στο να μας νικάει εντός. Αλλά στο τέλος ξεφύσηξε και είπε ουφφφφφφφφφφφφφφφ μακάρι έστω το χ.
Χεσμένοι είναι και το ρίξανε στις παραδόσεις και τις μετάνοιες....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Αυτά έλεγε και ο ψιλικατζής. Ότι θα κρατήσει δυνάμεις η Barca. Τι δυνάμεις μωρέ να κρατήσει;
Για να κρατήσεις δυνάμεις θα πρέπει καταρχήν να χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσεις. Χαλαρά θα ρίξουν άλλη μια πεντάρα.
Και μετά σειρά έχει η βασίλισσα και ο βασιλιάς βάτραχος ουστ-μουρίνιο.....
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Eγώ πάλι λέω πως ο Παναθηναικός εχει τύχη αύριο! Ούτε στη Κοπεγχαγη ούτε στη Ρωσία νίκησαν οι καταλανοί και σίγουρα δεν είναι ανίκητοι!
Θα συμφωνησω με τον Κωτσο.αφενος μεν η Μπαρτσα αυριο δεν θα τα δωσει ολα,καθως εχει εξασφαλισει προκριση και κυριως επειδη ακολουθει και το "ελ κλασικο",αφετερου δε θα υπαρχει και ο ενθουσιασμος της αφιξης του νεου προπονητη.Οποτε ετσι η αλλιως,ο λαγος εχει τυχη αυριο για πολυ καλο αποτελεσμα μαλιστα.
Κι εγω πιστεύω οτι ο βαζελος εχει τυχη.Ποσο μαλλον που ο Γουαρδιολας ειπε οτι θα κανει και ροτεισιον γιατι ερχεται και το ελ κλασικο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Την κατάρα μου να έχει...
Αν δω πάλι κωλοφαρδία και ανοίξουν το βρωμόστομά τους να μιλάνε για θριάμβους θα ξεράσω....
Έλα δεν έκανα παράθεση και φαίνεται λίγο χάλια.
Την κατάρα μου να έχει ο βάζελος όχι ο Σάκης.
Απαπά τι έπαθα....
Σακη,αμα κατεβει αυριο μαυτα τα μυαλα ο Γουαρδιολας,τον βλεπω να ξεφυσαει οπως πριν 2 χρονια ο Μουρινιο,στο Μιλανο!
Δεν αποκλείεται. Γι' αυτο λεω οτι εχει τυχη ο βαζελος.
Haris1984 (23-11-10)
0-0 τελικο σκορ
Bookmarks