Καλά τι παίρνει; Είδατε τη φωτογραφία με το μαγιώ;
Η φάτσα είναι άστα να πάνε.
Σκιάχτρο για τα αμπέλια![]()
Σιγουρα εχει πλακα.Αλλα πιστευω οτι απαντησεις ειναι καλυτερο να δινονται στο γηπεδο απο τους παικτες μας.
Φαντασου ποσο μαλ..ειναι να μη μπορεις να σταματησεις τον Μπατιστ εντος γηπεδου και να τον πυροβολεις με λογια εκτος.Το να τα βαζεις με εναν παικτη δε δειχνει ποσο σκατενια ομαδα ειναι ο Παναθηναικος.Χτυπα τους προεδρους κατα τη γνωμη μου.
Καλά τι παίρνει; Είδατε τη φωτογραφία με το μαγιώ;
Η φάτσα είναι άστα να πάνε.
Σκιάχτρο για τα αμπέλια![]()
consigliere (18-11-10), Rena (18-11-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ποσο ηρθε χθες ο ζελας στο μπασκετ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
71-81 αν δεν κάνω λάθος (κέρδισε)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (19-11-10)
ενταξει στο goal δεν παλευονται.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εντάξει ρε παιδιά...το θέαμα είναι κάτι σχετικό. για μένα ο ποα προσέφερε θέαμα πριν 1-2 μήνες. έφαγε την 5αρα από την Μπάρτσα, του έκανε πλάκα κάποιος Κατόνγκο στη Λεωφόρο κλπ κλπ...τον τελευταίο καιρό τι θέαμα προσφέρει??? κάτι βαρετά Χ με την ΑΕΛ...ούτε ΜπουμΖονγκ πίσω, ούτε Κατσουρ στα χαφ ούτε τίποτα...μπορεί να κάνει μια αρχή ο Φερέιρα με νέα 5αρα από την μπάρτσα!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ούτε ο Κατόνγκο κατάφερε να σε πείσει????![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (20-11-10)
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ.
καλημερα παιδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (20-11-10)
Τέλος ο Γκοβού!
Τον ενημέρωσαν να πάει απο κει που'ρθε!
Ελπίζω να μην συναντήσει τίποτα μπάτσους να του κάνουν αλκοτέστ καθώς θα πηγαίνει.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Τρομερή απώλεια για τη νύχτα ο Γκοβού...
Ο μαύρος Βασίλης Αυλωνίτης εγκαταλείπει τη χωρα του Διόνυσου...
...και τους θαυμαστές του, που το καλοκαίρι τον σύγκριναν με τον
"άχρηστο" τον Ρομενταλ, και βρίζανε το Μαρινάκη που κάνει ξεμέθυστες
μεταγραφές
Ζήτω οι ανώνυμοι αλκοολοκοί! Γκοβού και Φιόγκος στο Λιμάνι!....
...........πληρωμένοι απ' τον Βαρδινογιάννη!!
Bookmarks