lefaman72 (26-09-10)
Ποιά εμφάνιση ρε παιδιά; Τί αποφασιστικής σημασίας έκανε δηλαδή; Και, όσο για τα "τελειώματα" που ακόμα ακούω ως χαρακτηριστικό, ακόμα περιμένω να τα δω...
Πολύ καλός ήταν. Αλλά όταν ΟΛΟΙ είναι καλοί, ΟΚ, όλα είναι καλά. Το παλληκαράκι μπορεί να κάνει καμμιά διαφορά και σε άγαμες μέρες; Πώς; Χωρίς ντρίμπλα και χωρίς τελείωμα, με κύριο προσόν την πίεση ψηλά και την κυκλοφορία; Τρέμουν όλοι οι αντίπαλοι αμυντικοί.....
Ξανά: πολύ καλός χθες. Αλλά δεν νομίζω ότι κάνει ή μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ατομική διαφορά. Μακάρι να δούμε κάτι παραπάνω.
... there's no such thing as "too much"...
lefaman72 (26-09-10)
Αυτο θα δειξει στο επομενο παιγνιδι αν σερνεται. Πάντως ακομα και τα "αστερια" τύπου Παντελιτς-Ριέρα δεν τα ειδα να εντυπωσιαζουνε και περισσοτερο απο αυτον. Συμφωνω οτι χθες ήταν και "θυμα" (απο την καλη πλευρα) των συγκυριων και της αποδοσης της ομαδας γενικότερα. Ομως το ίδιο θα πω και για ολους τους αλλους , ίσως πλην Ιμπαγασα και Ραουλ Μπραβο. Οσο για το τι εκανε χθες, εκοψε τη μπαλα παμπολλες φορες εξω απο την περιοχη του Αστερα δημιουργώντας φασεις, σκοραρε, σούταρε, "ήταν στις φασεις" (απορω γιατι αυτο ειναι "προσον" για τον ξυλοποδαρο Σέρβο και οχι γι' αυτον), έτρεξε, και εβγαλε σωστες μπαλιες και σωστες αντεπιθεσεις. Αυτο φτανει.
Τωρα για το αν στα αλλα ματς θα κανει κατι θα το δουμε νομιζω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Sting (26-09-10)
O Πάντελιτς μου έχει αφήσει πολύ κακές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Κάθε σύγκριση με τον Ντάρκο είναι προκλητική και αστεία. Ο άνθρωπος είναι σκέτο ξυλάγγουρο. Δεν ξέρω Αν θα βρει ρυθμό και Αν αλλάξει κατι ως τότε....
Χθες θα ήθελα πραγματικά να δω Νέμεθ. Αλλαγή στο ξυλάγγουρο. Ο μικρός έχει χαμηλό κέντρο βάρους, ταχύτητα και καλό σουτ. Θέλω να τον δω.
Ο Φουστέρ? Τα είπα. Αυτά εγώ τα θεωρώ αξιόλογα ομαδικά προσόντα. Αλλά δεν κάνουν διαφορά. Και απέναντι σε πομάδες κλειστές (οι περισσοτερες στην Ελλάδα) χρειαζόμαστε καλές ατομικές δυνατότητες που το παλληκάρι ΔΕΝ διαθέτει.
(Σουτάρει, εντάξει. Και; Τα "τελειώματα" ως τώρα είναι αστείο επιχείρημα...)
εδω εκανε καριερα στον Ολυμπιακο καιθ αποθεωνοτανε απο την εξεδραο Παντος που ητανε τελειως αμπαλος γιατι να μην κανει και ο Φουστερ που σε σχεση με τον Παντο οσο να'ναι την μπαλλα την κατεχει πολυ περισσοτερο;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
υπαρχει ομαδα που να εχει 11 παιχτες να κανουν τη διαφορα? υπαρχουν παντα οι αστερες, οι βασικοι και οι μετριοι. ενας τρεχαλατζης ειναι που κανει οτι δεν κανουν τα "αστερια" μας. εγω δεν λεω οτι ειναι παιχταρας ουτε οτι θα παρουμε το πρωταθλημα εξαιτιας του.
αν κανει τη δουλεια του τι μας πειραζει οτι δεν κανει τη διαφορα στα κρισιμα?
σου ξαναλεω οτι δεν τον θεωρω παιχταρα αλλα εν πας περιπτωση οταν παιζχει καλα θα λεω οτι επαιξε καλα οταν οχι θα λεω δεν επαιξε. παρολα αυτα οπως και να παιζει το επιπεδο του σαν παιχτη δεν αλλαζει και ειναι ενας μετριος παιχτης για τα δεδομενα του ολυμπιακου
αλλη θεση ο ενας αλλη θεση ο αλλος. το δεξι μπακ και σακαφλιας να ειναι αν ειναι καλος αμυντικα, καλυπτει την αδυναμια του.και ο γκαλιτσιος παντως που παικτικα ειναι καλυτερος του παντου στον ολυμπιακο δεν προσφερει ουτε το 1/4 απο τον παντο.
γενικα κρινουμε επιφανειακα σαν οπαδοι. αν βαλει γκολ, ασιστ και τριπλες ο παιχτης τον λεμε καλο, ολα τα αλλα δεν τα κοιταμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (26-09-10)
Επειδή η δουλειά του μεσοεπιθετικού πρέπει να είναι να κάνει την διαφορά. Και να βάζει και κανα γκολάκι. Γιατί αν είναι μόνο το ... "πρεσάρισμα" τότε είναι εύλογη η σύγκριση με τον Τάσο Πάντο για να αναδειχθεί εύκολα νικητής στην τεχνική.
Γιατί στα άλλα δεν το βλέπω.
Δεν έχει ντρίμπλα και τελείωμα ο Φουστέρ; Από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα;; Σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα
έχει δείξει άριστη τεχνική, και ειδικά εχθές όποτε είχε 2 και 3 παίκτες σε μαρκάρισμα ΠΑΝΤΑ θα τον έβλεπες να κάνει κάποιο ελιγμό
και να ελευθερώνεται χωρίς να χάνει μπάλα. Αν αυτό δεν είναι τεχνική κατάρτιση, ΠΟΙΟ είναι; Όσο για τα τελειώματα, εγώ θυμάμαι
ένα δοκάρι στις Σέρρες και χθες ήταν μέσα σε 2 μόνο φάσεις. Στην πρώτη ευκαιρία μας στο γύρισμα του Ρόμενταλ που το έβγαλε
κωλοφαρδία ο τέρμας και η 2η στο γκολ που έβαλε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει για να έχει τελειώματα, να βάζει 5 γκολ;;
Συνεχίζω να απορώ πως γίνεται ο περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια να ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ τους μπαλαδόρους
παίκτες και να αποθεώνει τους άμπαλους. Πραγματικά είναι να τρελένεσαι, εκτός αν εγώ το ξέρω αλλιώς το ποδόσφαιρο και μάλλον
αυτό είναι γιατί τι να ξέρω κι εγώ που τώρα βγήκα απ' τ' αυγό μου...
Τσίαρς!
Παναγιωτη μαζι σου.εχουμε φαγωθει να βγαλουμε αμπαλο τον Φουστερ επειδη λεγεται Φουστερ δηλαδη,την ιδια στιγμη που επιμεναμε να δινουμε ευκαιριες σε κατι..Μαρεσκες η που μας κανει κατι επειδη δεν χρησιμοποιουνται καποιοι..Ζαιρηδες.
iosif (26-09-10)
Σουτ εκτός περιοχής έχει κάνει δύο, το ένα στις Σέρρες που πήγε στο δοκάρι και το άλλο το χθεσινό που μπήκε γκολ. Εντός περιοχής έχει στείλει στα περιστέρια(κυριολεκτικά) δύο με την Κέρκυρα και ένα με τις Σέρρες. Ας τον δούμε λίγο ακόμα, ούτε ο παικταράς είναι αλλά ούτε και άχρηστος.
BrazHlias (27-09-10)
Και φυσικά όπως πάντα, αυτό το "ας τον δούμε λίγο ακόμα, ούτε παιχταράς είναι ούτε άχρηστος" είναι απάντηση σε πόστ που
έχουν θετική εντύπωση για έναν παίκτη. Κάπως έτσι είχαν ξεκινήσει όλα και με τον Μπελούτσι και με τον Όσκαρ, Στάθη. Αστο,
δεν έχω όρεξη ούτε να περιμένω, ούτε να αναλύω τίποτα πλέον. Απλά εκφράζω την απορία μου ΠΩΣ στον πέο γίνεται ο κόσμος
του Ολυμπιακού να αντιπαθεί από όλη την ομάδα τους περισσότερο τεχνίτες. Εγώ θυμάμαι ότι είχαμε σαν Θεό τον Ζιοβάνι (και
δίκαια) γιατί πολύ απλά έκανε αυτά που θες να βλέπεις από έναν ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι εποχές και το πο-
δόσφαιρο έχει γίνει πιο μαζεμένο και αθλητικό σπορ και έχει αλλάξει και τα θέλω του φίλαθλου κόσμου.
Εγώ πάντως το έχω ξαναπεί, γουστάρω τους μπαλαδόρους και δεν θα μου αρέσει ΠΟΤΕ κάποιος παίκτης γιατί είναι ... πχ καλά
γυμνασμένος, ή όμορφος, ή φτιάχνει ωραία το μαλλί, ή έχει παίξει στην Μπάρτσα. Μπάλα να παίζει που είναι η ουσία του αθλή-
ματος και για μένα είναι ΚΑΛΟΣ ποδοσφαιριστής. Ο Τασάρας ο Πάντος που τον αποθέωνε η κερκίδα, ήταν φιλότιμος αλλά το
καλό παιδί με φιλότιμο είναι για αλλού όχι για την μπάλα. Κι ο Όσκαρ χρυσός κι άγιος ήταν, αλλά έναν καλό λόγο δεν άκουσε...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φυσικά, ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα...
O Zιοβάνι συνδύαζε το απόλυτο θέαμα με το αποτέλεσμα και έκανε πράγματα με τη μπάλλα που άλλος παίκτης δεν μπορεί να κάνει στην Ελλάδα. Ο Φουστέρ ξέρει μπάλλα αλλά αν είναι αυτός τεχνίτης, οι Ριέρα, Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης είναι μάστορες της τεχνικής. Τεχνίτης ήτανε κι ο Λέτο και πολύ πιο τεχνίτης απ' τον Φουστέρ...αλλά σαν παίκτη δεν τον συμπάθησα ποτέ.
Ξέρεις κάτι, το πρόβλημα λύνεται εύκολα αν πει ο καθένας τι θέλει να βλέπει από έναν ποδοσφαιριστή, ξεχωριστά από την ομάδα
και τα οπαδικά. Ξεκινάς από εκεί, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου τι θες να βλέπεις και πάνω σε αυτό χτίζεις τις απόψεις σου οι οποίες
πρέπει να είναι και σεβαστές από τους υπόλοιπους. Εγώ αυτό, με συγχωρείς αλλά δεν το βλέπω. Κι ο Σάκης με "εκνευρίζει" πολλές
φορές με την γκρίνια του, αλλά το σωστό το κάνει όμως. Ξέρεις ότι δεν γουστάρει αυτό κι αυτό και θέλει να βλέπει το άλλο. Εχθές
που παίξαμε μπάλα το καταυχαριστήθηκε ο άνθρωπος και δεν είπε κουβέντα για κανέναν.
Οι περισσότεροι δυστυχώς ξεκινάνε με βάση τις συμπάθειες/αντιπάθειες και κρίνουν πριν δουν, κάτι το οποίο με χαλάει εμένα προ-
σωπικά και γι' αυτό αρκετές φορές μπαίνω σε αντιπαράθεση για τα... μάτια του κάθε Φουστέρ και του κάθε Όσκαρ. Δεν είναι δυνα-
τόν με 4 παιχνίδια να έχουμε βγάλει παλτό και "νέο Όσκαρ" έναν παίκτη επειδή τον έφερε ο Βαλβέρδε. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε
επιτέλους, αλλά Μπάρτσα δεν μπορούμε να γίνουμε σας το λεω από τώρα...
Μα δεν χρειαζεται πολύ συζήτηση. Για την ιδια δουλεια (γκολ) ο Παντελιτς έγινε σύνθημα και έτρεχε στην κερκίδα χτυπώντας το στήθος, ενώ αυτός απολαμβανει την αμφισβήτηση και την ειρωνεία. Τελικά το ποιος τον έφερε ειναι το σοβαρότερο και κυρίαρχο κριτήριο για το αν ξερει ή όχο μπαλα. Το αμεσως επόμενο ειναι αν τον γουσταρει ο Νικολακο, ο Μπαμιας και οι λοιπες σκοτεινές δυνάμεις, και το τρίτο ειναι αν οι δηλώσεις 'αγγιζουν' την καρδια του γαυρου. Επονται τα αγωνιστικά. Γι'αυτον ισχύουν τα κατοθι: Τον εφερε ο βαλ που έχει πολλούς φίλους και άλλους τοσους εχθρούς, δεν μιζαρε κανενας ΑΡΔ όπως επισης κανενας δεν ειχε το 'αποκλειστικό' και δεν εχει κάνει απολύτως καμμια δήλωση ή συνεντευξη.
Τι τύχη έχει νομίζεις να ξερει μπαλα?![]()
Ε ναι ρε παιδια.
Ειναι δυνατον να κρινουμε εναν ποδοσφαιριστη απ το αν τον συμπαθουμε η τον αντιπαθουμε?
Η αν τον εφερε ο εκαστοτε συμπαθης η αντιπαθης προπονητης?
Και αυτη η συμπαθεια και αντιπαθεια τι ακριβως ειναι?Υπογραφη σε συμβολαιο?
Δεν αλλαζει στην πορεια μεσα απο τις εμφανισεις της ομαδας?
Και γω στην αρχη μπορει να μην πηγαινα καποιον αλλα αν μου δειξει πραγματα θα συνεχισω να τον αμφισβητω μπας και δκαιωθω στην πορεια?
Αυτο ειναι ξεροκεφαλια ρε παιδια...
Το καλο της ομαδας ειναι πανω απ τις προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες καθενος...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
panahs7 (26-09-10)
αν μετά από τέτοια μεστή εμφάνιση ο Φουστέρ ακούει τόσα, θα ήθελα να ήξερα τι θα άκουγε αν έπαιζε όπως έπαιξε χθες ο Πάντελιτς, ο οποίος παρεμπιπτόντως ακούει κυρίως θετικά σχόλια...όσο για το αν έχει τεχνική, καλύτερα ρωτήστε τους παίκτες του Αστέρα που προσπαθούσαν να τον μαρκάρουν.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο Παντελιτς ακουει οτι ειναι... "καλος" και "θα στρωσει" και ... "τα βαζει ετσι κι αλλιως" ενω ο Φουστερ που στην τελική εκανε αψογα τη δουλεια του σε ολα τα ματς και θα μπορουσε και αυτος να εχει 2 γκολ (το δοκαρι στις Σερρες) ειναι...φύτουλας και αχρηστος...
Τί σχέση έχει πάλι ο Βαλβέρδε; Και τί ευπηρετεί η σύγκριση με τον Πάντελιτς; Να σκοτώσουμε το σκοτωμένο; Κρέας σκέτο δείχνει ο Πάντελιτς. Άρα ο Φουστέρ γαμώ κι έτσι;
Ωρααιότατα έπαιξε χθες το παλληκαράκι. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι έχει ΚΑΙ γαμώ τις τεχνικές ΚΑΙ καλα τελειώματα ΚΑΙ απίστευτη ντρίμπλα ΚΑΙ πρεσσάρει ΚΑΙ φτιάχνει και καλό γαλακτομπούρεκο;; Είναι καλός παίχτης ομάδας. Ατομικά δεν φαίνεται. Μακάρι να τον δούμε. Αλλά πού θα πήγαινε, θα είχε φανεί το φούστικο στα χρόνια του...
Συμφωνω στο οτι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλιως στα 28 του "κατι" θα ειχε βγει. Η απαντησή μου ηταν στο γεγονος οτι και ο Παντελιτς (που οπως ειπα ακουει τα μυρια οσα καλα απο τους περισσοτερους) 32 χρονων ειναι. Τι διαλο περιμενει για να "στρωσει". Οπως και να εχει εαν ειναι να παιζει ο Φουστερ και η ομαδα να αποδιδει ετσι εγω παω πασο. Αν ειναι να παιζει καλα και η ομαδα να σερνεται να παει στα διαλα. Απλα πραματα.
consigliere (26-09-10)
Bookmarks