Ο τύπος δεν έχει καμμία σχέση με το αλλο το παλτο που χαμε... (Για τον Ισπανο μιλάω)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Ωραιος ο νεος!
Μου αρεσει που μαρκαρεις τους αντιπαλους αμυντικους.
Νομιζω πως το γκολ το χρειαζοσουν για να παρεις και αλλο τα πανω σου!
Μπαλα ξερεις πολυ, πολυ περισσοτερη απο πολλους αμπαλους που φορεσαν την ερυθρολευκη.
Keep gooing ....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ο Φουστε κανει αυτο που θελει ο προπονητης. Παιζει για τον προπονητη. Οχι για την παρτη του.
Προχθες τραβουσε απανω του με την κινηση του το ενα χαφ και ελευθερωνοταν αμεσως και ο Ιμπαταπας. Μαρκαρε, εκλεβε μπαλες, εβγαζε πασες, μοιραζε καθετες, εβαλε και το γκολακι του.
Εγω σε πιστευω πολυ Ισπανε, συνεχισε ετσι!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Πολυ καλος για ακομα ενα παιχνιδι,λιγο τυχερος να ειναι θα βαλει αρκετα γκολ.
nbqgr (28-09-10)
Το παστέλι του ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.
ε ρε μεγαλεια ο φουστερ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πάντως Παλτουδόσκαρ δεν είναι και κυρίως δεν φάνηκε κότα σαν τον Βραζιλιάνο τις φάσεις τις τελειώνει και το δοκάρι στις Σέρρες είχε και γκόλ προχθές, τώρα επειδή περι ορέξεως κολοκυθόπιττα να μπαίνει κι ο Κριστιανο-Μίρνες Μιραλλάς να γουστάρουμε και κανα μαγικό
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Mια χαρα παικτης ειναι..
Μαρκαρει δινει πασες και κυνηγαει το γκολ καμια σχεση με αλλους που ειχαμε.
Λένε ότι ο Βαλβέρδε τον προορίζει για δίπλα στον Ντουντού (και μπροστά Φέτφα) αν δεν παίξει ο Ιμπαγάσα.
Είχα ξαναγράψει μερικά ποστ πιο πίσω: "...κάνει και δουλειά που δε φαίνεται (σαν δεύτερο κρυφό
αμυντικό χαφ ένα πράγμα - κουφό αλλά δεν ξέρω πως να το εκφράσω καλύτερα)..."
Δεν ξέρω αν θα το επιχειρήσει τελικά αλλά πιστεύω πως μπορεί να πετύχει αλλιώς υπάρχει και ο Γ.Παπ.
Πάντως το θεωρώ πολύ πιο λογικό από το να βάλει τον Φέτφα στη θέση του Ιμπαγάσα.
Ο Γ.Παπα για βασικος δεν κανει με την καμια...Ο Βαλ για μεσα στο Καραισκακη φαινεται να προτιμαει ενα αμυντικο χαφ με εναν πιο δημιουργικο μεσο διπλα του...Δεν μου φαινεται ασχημη επιλογη αυτη ειδικα οταν παιζουμε με μικρους..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (01-10-10)
Πολυ καλος για εμενα και εχθες παικτης που χρειαζεται στην ενδεκαδα.
εγω που τον ειδα απο κοντα στο γηπεδο μου αρεσε χθες μπορω να πω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν επιασε τα στανταρ της προηγουμενης βδομαδας οπως και κανενας αλλωστε . Συνεχιζει να αρεσει με τις εμφανισεις του και προς Θεου...καθε συγκριση με τον αορατο Οσκαρ ειναι τουλαχιστον ατυχης..
Το τυπάκι εκτός από τεχνική έχει και αμυντικές ικανότητες! Μπροστά στον Λεντέσμα έμοιαζε Βιεϊρά εχθές!
Μεγάλη συμπάθεια μου, έγινε από την πρώτη στιγμή που τον είδα. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να συνεχίσει έτσι, τρομερό εργαλείο
ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση.
Θα το ξαναπω!
Μου αρεσεις πολυ!
Πολυ και αουσιαστικη δουλεια μεσα στο γηπεδο!
Μπραβο, keep working!!!
Η ομαδα εκτος απο τα αστερια χρειαζεται και τους ρολιστες και εσυ εισαι "μανουλα" στο να εκτελεις κατα γραμμα αυτο που σου λεει ο προπονητης σου.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Αγορι μου!
Αμυνα, επιθεση, τα παντα ολα!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bookmarks