panahs7 (04-10-10)
ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δεν πάει με την καμία τον φουστέρ;Διάβασα ότι πάλι θα είναι βασικός σήμερα, γιατί αυτή η ασυλία;Επειδή δλδ τον έφερε ο βαλβέρδε πρέπει να τον τρώμε στην μάπα συνέχεια; Εγώ παίκτες εργαλεία τρεχαλατζίδες πιεστίρια για αυτή τη θέση δεν τους γουστάρω , παίκτες εργαλεία χρειάζονται για την θέση του αμυντικού χαφ και για την 4άδα της άμυνας...ξέρετε ποτέ κανέναν μεγάλο παίκτη στην θέση του 10(zidane πχ) η έστω στην θέση του παίκτη πίσω απο τον επιθετικό(del piero πχ) να έμεινε στην ιστορία γιατί πίεζε και να ήτανε τύπου φουστέρ(βελτιωμένος όσκαρ);Για το όνομα του θεού σε αυτήν την θέση θα μεγαλουργούσε ο φέτφα(που δεν κάνει για τα άκρα) και έχει απείρως περισσότερα επιθετικά προσόντα απο τον φουστέρ. Και στο κάτω κάτω 28 χρονών είναι ποτέ του δεν έκανε καριέρα τυχαίο είναι;Πρέπει σόνι και καλά να κάνει καριέρα στην πλάτη του θρύλου;
fenolaj (16-10-10)
Μια χαρα ειναι ο Φουστερ.ας ειμαστε λιγοτερο εμπαθεις επιτελους,ατ λαστ.και καμια σχεση με Οσκαρ,ουτε καν σε θεση.
δεν έχω καμία εμπάθεια, εγώ αυτα που βλέπω λέω ξεχωρίζει σαν την μύγα μες στο γάλα στο ότι δεν κάνει τπτ σε σχέση με τους άλλους, βγαίνει ο ιμπαγάσα(!) βγαίνει ο ρόμενταλ αλλά αυτός δεν το κουνάει απο την ενδεκάδα καπαρωμένη η θεση
o μονος ειναι?Νικοπολιδης,Αβρααμ,Μελμπεργκ,Τοροσιδης,Ριερα ,δεν το κουνανε απο την 11δα,οταν ειναι διαθεσιμοι.ακομα η χρονια στην αρχη της ειναι...
αυτοί όμως δεν έχουν ικανούς αντικαταστάτες να βγει ο αντόνης να μπει ποιος; να βγει ο τόρο να μπει ο γκαλίτσιος;ΕΛΕΟΣ
στην θέση του φουστέρ παίζει ιμπαγάσα φέτφα μιραλάς
Δεν αρέσει σε σένα, αρέσει σε άλλους, όπως εμένα πχ. Το ότι ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα, αν δεν είσαι εμπαθής δεν
το λες. ΕΛΕΟΣ! Είναι στους 3 καλύτερους της 11άδας σε κάθε αγωνιστική. Φτάνει πια με την προπονητική του καθενός. Κι εγώ
τόσες αγωνιστικές γκάριζα και έπριζα τα @@ των άλλων εδώ μέσα γιατί ο Βαλβέρδε δεν παίρνει τον Νέμεθ στην αποστολή, αλλά
δεν έλεγα που πρέπει να παίζει, ποιός να παίζει και τι σύστημα να παίζει. Υπάρχει προπονητής γι' αυτή την δουλειά.
Όπως δεν στέκει και το επιχείρημα ότι τον έφερε ο ίδιος. Και τον Όσκαρ είχε φέρει, αλλά τόσο εξέδρα που έφαγε ο Όσκαρ επι
Βαλβέρδε δεν έχει φάει στην καριέρα του. Και το τελευταίο που άφησα είναι η ηλικία του. Ας σταματήσουμε επιτέλους με τις ηλι-
κίες εδώ στην Ελλάδα. Ο παίκτης ή κάνει ή δεν κάνει. Τέλος! Με την λογική αυτή του Ελληνάρα, ο Φέτφα έπρεπε να πίνει ακόμα
γάλα στην μαμά του και ο Ιμπαγάσα να πηγαίνει εκδρομές με τα καπή!
Εντελώς φιλικά.
kritikia (16-10-10)
Καμια σχεση φιλε μου.ο Μιραλλας ειναι επιθετικος.εστω περιφερειακος,αλλα επιθετικος.ο φετφατζιδης ειναι 10ρι,που ο Φουστερ δεν ειναι και ο Ιμπαγασα το ιδιο.ο Φουστερ ειναι 8ρι περισσοτερο οπως τον κοβω,με σαφεις επιθετικες αρετες.οσο για τους αλλους,πισω απο τον Νικοπολιδη υπαρχει πχ ο Παρντο,στα σεντερ μπακ Μοντεστο.
άμα δεις πως παρατάζει την ομάδα ειναι μπροστά απο τον ιμπαγάσα και πίσω απο τον σέντερ φορ
οφ τόπικ
Από που έχει καθιερωθεί η φράση "ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα"?
Εγώ οσες φορές μπήκε μύγα στο γάλα ή στον καφέ μου, την ήπια τη πουτάνα χωρις να πάρω χαμπάρι!![]()
chainsaw (30-10-10)
δεν ετοιμάζομαι να καταστρέψω τον φέτφα ίσα ίσα θεωρώ ότι την μπάλα που ξέρει ο Φέτφα δεν την ξέρει κανείς στον ολυμπιακό πλην του ιμπαγάσα, απλά λέω την αλήθεια δεν κάνει για δεξιά χάνεται εκεί γιατί δεν έχει εκτόπισμα να ξεπερνάει το αντίπαλο μπάκ ενώ όσες φορές παίζει στον άξονα βγάζει μάτια(με κάθετες και τρίπλες όχι με πρέσινγκ όπως ο φουστέρ που του κλέβει την θέση)
δεν τον καταστρεφεις εσυ τον φετφα...ο ατιμος,ασχετος,κακος βασκος τον καταστρεφει!!!
kritikia (16-10-10)
πολυ καλη πασα.μεχρι τοτε ηταν ανυπαρκτος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι! Μου φαίνεται πολύ κουρασμένος...και μετά το ματς με τον Άρη καλό θα είναι να τον ξεκουράσει λίγο!
Bookmarks