Haris1984 (22-09-10)
Haris1984 (22-09-10)
Haris1984 (22-09-10)
Ευτυχως παντως που κατι τετοιοι φευγουν στο εξωτερικο...επειδη δεν αντεχουν αλλο.Να ειναι καλα οι ρωσσιδες που τους δεχονται στη χωρα τους.![]()
Haris1984 (22-09-10)
"Τα πατσοκιλα" ΑχαχαχαχααΕμεις φταιμε?Ο σουβλακος,ο μουσακας...
Καλα οταν θα ερθει κλαιγοντας πισω στην ελλαδα οταν καταλαβουν τι λιγουρι ειναι θα πεσει πολυ γελιο.Τον βλεπω να ανεβαζει κανενα βιδεακι με τις σνομπ ρωσσιδες και τις καλοκαρδες ελληνιδες μετα!!!![]()
panahs7 (22-09-10)
Που τους ανακάλυψες βρε τους συγχωριανούς μου;
Όχι για να δεις τι βγάζει η πατρίδα μου.
Το βίντεο με τους ναυγαγοσώστες που έχουν κάνει το είδα και στην τηλεόραση το καλοκαίρι σε μια εκπομπή.
Δυστυχώς δεν υπάρχει πια στο YouTube και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Το ένα από τα παιδιά είναι σόι μας
Εδώ στο βίντεο που βάζω δεν έχει κάτι αστείο αλλά είναι από το τουρνουάvolley που έγινε το καλοκαίρι
και δυστυχώς δεν το πρόλαβα γιατί είχε τελειώσει η άδειά μου.
Είναι στην παραλία που μπανιαριζόμαστε στον Τσουκαϊτη.
Γνωστές φυσιογνωμίες όλοι τους
Και πιωμένοι σίγουρα.
Αν ήμουν εκεί θα έπαιρνα μέρος κι εγώ. Όποιος ήθελε δήλωνε συμμετοχή.
Χορηγός ήταν γνωστό μπαρ της περιοχής και ο ιδιοκτήτης του φίλος μου.
Μετά από μια βραδιά με κάθε λογής ποτό και σφηνάκι καπάκι το μεσημέρι παραλία για αγώνα.
Του χρόνου που το μπαρ κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας θα γίνειparty στον Τσουκαϊτη και θα μαζευτούν όλοι όσοι έχουν δουλέψει εκεί
και βέβαια όλοι οι πελάτες αυτά τα χρόνια. Εγώ έχω πάρει πρόσκληση από φέτος.
Μέχρι το Βόλο πτώματα θα ξεβράζονται. Να έχεις το νου σου. Μάλλον θα σου πω να έρθεις.
Αν δεν ζήσεις τους Βορειοευβοιώτες από κοντά δεν έχεις δει τίποτα στη ζωή σου
panahs7 (22-09-10)
Haris1984 (22-09-10)
Αποτυχημενα ρεπορταζ...
Αγαπητό PC Solutions
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε
να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών
που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν άψογα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε
ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα
να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.
Απάντηση
Αγαπητή Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαι-
τήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκα-
μάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που κα-
ταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία
Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregistered (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρ-
ρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα
για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελ-
τιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με auto update, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργία
Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση".
Με εκτίμηση, PC Solutions
PanDeMon7 (23-09-10)
Τι είναι τούτο ρε σεις;;;
[YOUTUBE]lm_n3hg-Gbg[/YOUTUBE]
*****8.23*****
BrazHlias (24-09-10), Galletti97 (26-09-10), IERO (25-09-10), Rena (24-09-10), sadi (24-09-10)
την ελλαδα γιατι την αφησατε εξω ρε αλητες?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Mπα παιζουνε και στην Ελλαδα φουτουμπολι;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
DaRkSaGa79 (24-09-10), Galletti97 (26-09-10), Rena (24-09-10), sadi (24-09-10)
χαχαχα.καλο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
*****8.23*****
Eleni7 (24-09-10)
Γαμω τα σημαδια ο τυπος μουαχαχαχαχαχ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks