Στο φροντηστήριο αγγλικών τα παιδάκια γράφουν τέστ και σ' ένα από τα θρανία κάθεται ένα ξανθό κοριτσάκι κι ένα
μελαγχρινό. Κάποια στιγμή το τέστ απαιτεί να γράψουν την λέξη Office, οπότε γυρίζει το ξανθό και ρωτάει χαμηλόφωνα
το μελαγχρινό:
- Πως γράφεται το "Οφις";
- Με δύο F και C ...
- Τι "κι εγώ";![]()
συζητηση μεταξυ του αντρα και της ξανθιας γυναικας του:
-Κωστα αγαπη μου, που ειναι τα παιδια?
-στα αγγλικα μωρο μου
-Kostas durling, where are the children.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για όσους δεν ξέρουν το τραγούδι "Κεν Λι"!
[YOUTUBE]_RgL2MKfWTo[/YOUTUBE]
consigliere (30-09-10), nbqgr (19-09-10)
consigliere (30-09-10), Eleni7 (19-09-10), panahs7 (19-09-10)
ποιος ειναι ο Κεν Λι ρε παιδια?
αυτη ειναι sugar mum?
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (30-09-10), panahs7 (19-09-10)
panahs7 (19-09-10)
Έχουμε κι άλλο sugar boy; Θα πέσει πολύ χρήμα. Θα οργανώσω επιχείρηση που θα τη ζηλεύουν όλοι.
Σήμερα κυρία μου έχουμε και παραδοσιακά πιάτα από όλη την Ελλάδα. Θα σας πρότεινα sugar boy from Volos.
Εκλεκτό έδεσμα σωταρισμένο ελαφρά και σβησμένο με αγνό βολιώτικο τσίπουρο
Ηλία δείγμα δωρεάν μόνο στις πιστές και τακτικές πελάτισσες. Μην αρχίσουμε τις σπατάλες ακόμη δεν το ανοίξαμε το μαγαζί![]()
panahs7 (19-09-10)
Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια !
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψειφωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.
Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?
Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.
Και πως έγινε αυτό? του λένε.
Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι?
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.
Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε: Τώρα, κάνε ότι γουστάρεις !!!
Να 'μαι κι εγώ εδώ !! Ήρθα !!!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (30-09-10), d.n.a. (20-09-10), sadi (20-09-10)
Σάκη αυτός είναι ο ίδιος που έκανε μήνυση στην Μπρίτνεϊ για σεξουαλική παρενόχληση????![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sadi (20-09-10)
Θελει πολυ γαμήσι να πιεις μια μπυρα τελικα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και συνεχιζω με μπύρες
Αμα δεν σε θέλει, δεν σε θέλει...
Rena (22-09-10)
Είναι ένας τύπος που λέει συνέχεια ψεύτικες εντυπωσιακές ιστορίες αλλά έχει και το κακό ότι ξεχνάει εύκολα και τον έχουν
πάρει στο ψιλό. Την ημέρα της γιορτής του λοιπόν, είχαν έρθει οι φίλοι του για τα χρόνια πολλά, οπότε πριν ετοιμαστεί το
τραπέζι, τους λέει: "Καθίστε ρε παιδιά να σας πω μια ιστορία από το κυνήγι να πάθετε πλάκα!". Κάθονται λοιπόν και ξεκινά...
"Είχα πάει που λέτε ρε παίδες για κυνήγι με το δίκανο. Κάποια στιγμή εκεί που περπατούσα μεσ' το δάσος βλέπω από μακριά
ένα ελάφι. Σηκώνω το δίκανο και ΜΠΑΜ! του δίνω μία ρε παιδιά, στο δόξα πατρί! Πάρ' το κάτω το ελάφι! Πηγαίνω να το ση-
κώσω να το πάω στο τζιπ αλλά που; Πολύ βαρύ! Τι να κάνω, τι να κάνω, λεω χαμένο να πάει(;) και βγάζω το μαχαίρι το με-
γάλο και του κόβω το ένα μπούτι και το βάζω στον ένα ώμο. Προχωρώ, προχωρώ, ξαφνικά, βλέπω ένα άλλο ελάφι ακόμη
ποιό μεγάλο! Πάω να βγάλω τη φυσιγκιοθήκη αλλά την είχα ξεχάσει! Λεω, πω ρε γαμώτο έχω μόνο μια σφαίρα ακόμα! Ση-
κώνω ρε παιδιά το δίκανο, σημαδεύω προσεκτικά και του τραβάω μία στο κεφάλι και τέζα!! Δεν παίζομαι το άτομο! Πλησιάζω
μπας και μπορούσα να σηκώσω αυτό να το βάλω στους ώμους, αλλά που; Τεράστιο ήταν! Τι να κάνω, τι να κάνω, λεω να
μην πάει χαμένο κι αυτό και είχα και καλό σημάδι σήμερα, βγάζω πάλι το μαχαίρι, κόβω κι απ' αυτό ένα μπούτι, λέω θα 'ναι
αρκετά δύο τεράστια μπούτια από ελάφι για το τραπέζι, το βάζω στον άλλο ώμο και προχωρώ"...
Εκείνη την ώρα την ιστορία διακόπτει το τηλέφωνο, που λογικά θα ήταν για χρόνια πολλά. "Μια στιγμή ρε παιδιά να απαντή-
σω κι επιστρέφω να σας συνεχίσω την ιστορία, ακόμη δεν έχετε ακούσει τίποτα! Θα πάθετε πλάκα!!!" Πηγαίνει λοιπόν να α-
παντήσει κι επιστρέφει μετά από 5-10 λεπτά...
- Λοιπόν! Που είχα μείνει ρε παιδιά;
- Εκεί που έχεις τα δύο μπούτια στους ώμους σου...
- Α ΝΑΙ !! Και της ρίχνω ένα *ούτσο ρε παιδιά...!!
![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[YOUTUBE]TiN_UTKhMXY[/YOUTUBE]
consigliere (30-09-10), Eleni7 (22-09-10), Galletti97 (25-09-10), Haris1984 (22-09-10), IERO (23-09-10)
Haris1984 (22-09-10)
ναι βρε Προεδρε....απο χτες προσπαθω να βαλω βιντεακια απο γιουτουμπ,και μου βγαζει συνεχως αυτο.βαζω τον κωδικο αναμεσα,τι λαθος κανω??
Bookmarks