Σελίδα 252 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 52152202212222232242248249250251252253254255256262272282292302352452552 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.021 έως 5.040 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσε εκτος απ τον Καφε ποιος αλλος μεγαλος ηρθε;;
    Γιατι αν το παμε ετσι πηρε Καφε αλλα κ βασικο Τζαβελλα
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

τον Τζαβέλα δεν τον είχε καν στην αποστολή...τον πήρε και τον έβαλε βασικό υποχρεωτικά γιατί ο υπερπαίκτης Σπυρόπουλος τραυματίστηκε...

Καραγκούνης, Καφές, Κατσουράνης, Καπετάνος, Σεϊταρίδης, Μιχαηλίδης δεν έχουν μέλλον στην Εθνική, ενώ κάτι Κονέδες, Πετρόπουλοι κλπ δεν έχουν καν παρόν...και από ο,τι φαινεται ξεφουσκώνει και η φούσκα που λέγεται Νίνης...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Πιστευω οτι αν ηταν ο Οττο θα βαζε αριστερα Τορο κ δεξια Γιουρκα. Βεβαια θα μου πεις υποθεση ειναι...

Τεσπα εγω δε περιμενω να δω καμια μπαλαρα. Απλα να μη γινονται αλχημειες και ακυρες επιλογες παιχτων, κυριως
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Thanks
    6.734
    Ignore User

Μαργαρίτα τον Ότο εγώ τον γούσταρα. ο κύκλος του έκλεισε και καλά έκανε και έφυγε. τον ευχαριστώ για όλα. το ότι επέλεγε παίκτες μεγάλους σε ηλικία ήταν λογικό, αφού αυτούς είχε μάθει, με αυτούς πέτυχε και με αυτούς συνέχισε να πετυχαίνει!!! δεν γινόταν να κάνει ΚΑΙ την ανανέωση ο Γερμανός...από τη στιγμή που έφυγε ο Ρεχάγκελ, έπρεπε στην ομοσπονδία να καταλάβουν πως η ομάδα θέλει ανανέωση...δεν γίνεται να συντηρήσουμε αυτά που είχαμε επί Ρεχάγκελ...πρέπει να εμπιστευτούμε νέα παιδιά, με τα οποία θα πάμε στο Γιούρο 2012 ή αν δεν τα καταφέρουν στο Μουντιάλ του 2014 ή το Γιούρο του 2016. αν πάμε στο Γιούρο θα παίξουμε με τον 35αρη Καραγκούνη και τον 34αρη Κατσουράνη(τόσο θα είναι οι 2 τους σε 2 χρόνια) ??????
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Δε διαφωνω με οσα λες, απλα θεωρω λογικο και ο Σαντος στην αρχη να θελει να διατηρησει στοιχεια απο την «παλια» ομαδα, μεχρι να ξεψαρωσει και να τον δει με
    καλο ματι ο κοσμος. Καθαριζει αυτα που κανουν μπαμ (Καπετανος κ Χαριστεας πιστευω οτι θα αργησουν να μας ξαναρθουν) κ θελει σταδιακα να περασει τις αλλαγες του.

Ο Καφες ηλικιακα δε λεει τπτ αλλα περυσι ας πουμε ειχε καλυτερη χρονια απο τον πρασινο περιπατητη και θα ταν αδικο να βρισκεται ακομα εκτος.

Θα θελα να δω τον Γ.Παπ να παιζει, καθως αυτος τουλαχιστον δε θα περπαταει σαν τους Κα-Κα

Thanks
    6.734
    Ignore User

εγώ σπάζομαι περισσότερο γιατί πλέον κάνει μπαμ πως κάποιοι παίκτες παίζουν με μέσο...Πρίττας, Γ.Παπ, Καφές, Νίνης, Φέτφα είναι πολύ καλύτεροι από Καραγκούνη και Κατσουράνη. μιλάμε οι άνθρωποι περπατάνε στο γήπεδο...ο ορισμός της ανυπαρξίας...με τέτοιο κέντρο ποα και Εθνική δεν πάνε πουθενά...
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Αυτοι οι 2 δυστυχως δε βγαινουν

εδω ρε συ περυσι ο Πιλαβιος ειπε στον Πατερα να παρει τον Μυκονιατη, με λιγα λεφτα, για να χει ομαδα ωστε να παιζει εθνικη

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

ειδα λιγο απο το παιχνιδι γιατι δεν αντεχα αλλο...κατα τα αλλα συμφωνω με τον χρηστο...σε πολλους εφταιγε ο οτο.
    ιδιο ακριβως συστημα επαιξε χθες ο καρπουζας μην πω και χειροτερο.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.961 φορές σε 14.474 μηνύματα
    Ignore User

Έλειπα χθες και έγραψα στο βίντεο τον αγώνα για να τον δω αμά την επιστροφή μου (κατά τις 1 τη νύχτα). Κάκιστη επιλογή καθώς δε χρειαζόμουν υπνωτικό για να με πάρει ο ύπνος - χίλιες φορές καλύτερα να έγραφα το μπασκετάκι. Και καλά, από την Εθνική δεν περίμενα τίποτα περισσότερο. Αλλά από την Κροατία? Το απόλυτο μηδέν. Βλέπω να περνάει καμιά Γεωργία στα τελικά του γιούρο
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

ακόμα να συνέλθω από το χτεσινό πανηγύρι , τα γλέντα και τις χαρές του Μέγκα για το ένδοξο και τιμημένο Χ που πήραμε . κάποια στιγμή παρασύρθηκα από τους διθυράμβους και νόμιζα ότι είχαμε πάρει το Μουντιάλ !!! τέτοια χαρά , τέτοιο πανηγύρι, τέτοιο θαυμασμό ... ούτε οι Ισπανοί με Euro και World Cup δεν έχουν

πανηγύρι για ένα ματς που δεν χάσαμε , για ένα ματς που κάναμε μιάμιση φάση !!!!!!!!

- αυτός ο Τζιώλης για ποιο λόγο είναι χειρότερος από τον Κατσουράνη ;; εκτός από το ότι ο "πλήρης" αγωνίζεται στην αλογοτροφή (με ότι συνεπάγεται αυτό για τις κλήσεις και τις συμμετοχές στην "εθνική")
    το ματς το έβλεπα (όσο είδα) με δυο φίλους , δεν είδαμε αρχική σύνθεση γιατί παρακολουθούσαμε το μπάσκετ . στο ημίχρονο ρωτάγαμε ο ένας τον άλλον αν ο Σάντος τον άφησε εκτός 11αδας !!! ο συμπαθής τροχονόμος της "εθνικής" μας δεν μας εκανε την τιμή να αγωνιστεί ΚΑΙ χτες . κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθεί να παίξει ... βαστάτε παλικάρια , η μέρες ζυγώνουν

- αυτός ο Νίνης είναι άμεσα για βασικός στην Μαν.Γιουν. .... τι Σκόουλς και μαλακίες μου λέτε τώρα !!! όχι 10 αλλά 50 πρέπει να τον πληρώσει ο Σερ Αλεξ

- αυτή η Εθνική δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρει γιατρειά εάν δεν βγει από την ομάδα ο Καραγκούνης . ο άνθρωπος δεν δίνει την μπάλα εάν πρώτα δεν το σκεφτεί 5-6 φορές και φυσικά εάν δεν γουστάρει τον διπλανό του, το οποίο σημαίνει ότι Σαμαράς-Τοροσίδης δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ την μπάλα από αυτόν . επειδή δεν νομίζω να υπάρχει διάθεση να αλλάξει μυαλά ή θέση για τα μάτια του Σάντος , η μόνη λύση για εμένα είναι να μην τον ξαναπάρει.
    θα μου πείτε δεν έχουμε και άλλον στην θέση του ... μιας και ο Αλβανίνης βγάζει μάτια μόνο στα φιλικά της Παιανίας . δεν με νοιάζει ! ας παίζουμε με τρία χαφ στην ευθεία και ας αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή ο Καφές , ακόμα και ο Σηφάκης . οποιοσδήποτε άλλος , αφού και στην πράξη ο Καραγκούνης δεν είναι οργανωτής ... για την πάρτη του παίζει. Ακόμα και ο Τάτος του Ατρομήτου από αυτόν τον Καραγκούνη που είδαμε στα δυο ματς είναι δύο κλάσεις ανώτερος

- καλός και ο Σηφάκης ,
    ώρες ώρες τον έπιανε vertigo από την θαλασσοταραχή , όταν όμως την έβλεπε "I am Chilavert" κατέβασε ακόμα και τα πουλιά

θα πω μεγάλη κουβέντα αλλά πιστεύω πως αξίζει : αν δεν πάθει καμιά ζημιά (φτου φτου σκόρδα) ο Σωκράτης .... θα φάει πολύ πάγκο ο Νέστα . μακάρι θεούλη μου , πολύ θα χαρώ
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (08-09-10)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλειπα χθες και έγραψα στο βίντεο τον αγώνα για να τον δω αμά την επιστροφή μου (κατά τις 1 τη νύχτα). Κάκιστη επιλογή καθώς δε χρειαζόμουν υπνωτικό για να με πάρει ο ύπνος - χίλιες φορές καλύτερα να έγραφα το μπασκετάκι. Και καλά, από την Εθνική δεν περίμενα τίποτα περισσότερο. Αλλά από την Κροατία? Το απόλυτο μηδέν. Βλέπω να περνάει καμιά Γεωργία στα τελικά του γιούρο
    τι να δεις μωρέ άνθρωπε , κάποιες στιγμές παίζαμε και οι 11 πίσω από την μπάλα σε 8πλη ζώνη άμυνας με βοήθειες από κομάντο αυτοκτονίας
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.090
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.646 φορές σε 6.311 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαργαρίτα πέρα από την τακτική , εγώ βλέπω μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας αντί να πέφτει ανεβαίνει και μάλιστα πολύ...μέχρι και τον Καφέ έχει στην ομάδα...αυτοί οι παίκτες σε 2 χρόνια θα είναι στο Πανευρωπαϊκό????????????????
    Λιγα τα λογια σας για τον - κατα Ριβαλντο - Καλυτερο Ελληνα ποδοσφαιρστη !
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

από το σαιτ του Goal ... (δυο διαφορετικά άρθρα)

- Με ποιον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα είναι έξαλλος ο Αλέξανδρος Τζόρβας;

- Είναι αλήθεια ότι μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία ακούστηκαν απίστευτες ατάκες από τον Ελληνα τερματοφύλακα για τον "ρουφιάνο";

- Ο "ρουφιάνος" γίνεται και "νταβατζής" ή αυτός ο χαρακτηρισμός είναι κακεντρεχής και είναι και εκτός πραγματικότητας;

- Ο Τάκης Φύσσας γνωρίζει για ποιον λόγο είναι εκνευρισμένος ο Τζόρβας ή δεν ασχολείται με τέτοια θέματα γιατί προέχει το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κροατία;

- Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης κατάλαβε τελικά γιατί αντικαταστάθηκε ή έμεινε με την απορία;

- Τι συνέβη και η Εθνική μας έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα; Αν στο πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ο Οτο Ρεχάγκελ, ο Τζόρβας θα αντιδρούσε έτσι;
    -------------------
    Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι πυρ και μανία στην Εθνική με το ίδιο πρόσωπο που εξόργισε τον Σωτήρη Κυργιάκο πριν αυτός ανακοινώσει ότι σταματάει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα;

Εκτός από ποδοσφαιριστές, ποιοι άλλοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να βλέπουν το εν λόγω πρόσωπο;

Ο Πιλάβιος έχει ενημερωθεί για το τι γίνεται στην εθνική ομάδα ή έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Τάκη Φύσσα;

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.719 φορές σε 7.203 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    από το σαιτ του Goal ... (δυο διαφορετικά άρθρα)

- Με ποιον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα είναι έξαλλος ο Αλέξανδρος Τζόρβας;

- Είναι αλήθεια ότι μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία ακούστηκαν απίστευτες ατάκες από τον Ελληνα τερματοφύλακα για τον "ρουφιάνο";

- Ο "ρουφιάνος" γίνεται και "νταβατζής" ή αυτός ο χαρακτηρισμός είναι κακεντρεχής και είναι και εκτός πραγματικότητας;

- Ο Τάκης Φύσσας γνωρίζει για ποιον λόγο είναι εκνευρισμένος ο Τζόρβας ή δεν ασχολείται με τέτοια θέματα γιατί προέχει το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κροατία;

- Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης κατάλαβε τελικά γιατί αντικαταστάθηκε ή έμεινε με την απορία;

- Τι συνέβη και η Εθνική μας έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα; Αν στο πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ο Οτο Ρεχάγκελ, ο Τζόρβας θα αντιδρούσε έτσι;
    -------------------
    Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι πυρ και μανία στην Εθνική με το ίδιο πρόσωπο που εξόργισε τον Σωτήρη Κυργιάκο πριν αυτός ανακοινώσει ότι σταματάει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα;

Εκτός από ποδοσφαιριστές, ποιοι άλλοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να βλέπουν το εν λόγω πρόσωπο;

Ο Πιλάβιος έχει ενημερωθεί για το τι γίνεται στην εθνική ομάδα ή έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Τάκη Φύσσα;
    Ημαρτον.Ο μυκονιατης λοιπον δεν καταλαβε γιατι αντικατασταθηκε.Μηπως επειδη σερνοταν;Λεω εγω τωρα.

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Τι παίχτης αυτός ο Σωκράτης....Top class....Ό αβρααμ που είναι καλός αμυντικός φαινόταν ταγάρι μπροστά του....

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι παίχτης αυτός ο Σωκράτης....Top class....Ό αβρααμ που είναι καλός αμυντικός φαινόταν ταγάρι μπροστά του....
    δεν παίρνεις μεταγραφή σε τέτοιο τεράστιο σύλλογο με ... τσατσιλίκια τύπου μεταγραφές-Ρεχάγκελ

ούτε τυχαία σε αγοράζει η Μίλαν για την θέση του Νέστα !!!!!

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

για το σειταριδη μιλατε για τον προηγουμενο αγωνα παιδια?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βουτια του Τοροξύδη για πεναλτυ που δείχνει οτι μαθήτευσε κοντα στον γίγα Ντιό(πουτοειδατετο)γκολ. Και φυσικά κίτρινη.
    2 χρόνια φροντιστήριο ειναι αυτά. Και στούρνος να ήταν ο Τοροσίδης, απο τη πολλη συνύπαρξη με τον βουτηχτή της Φλαμέγκο, 5 φιγούρες κυβίστησης θα τις μαθαινε!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι έχασα;
    Τον Πεταλωτή να ανακοινώνει τη νέα σύνθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κέιν!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακομα δεν εχουμε δει τίποτα απο Παπασταθόπουλο. Και μόλις δεσουν καλύτερα με τον Αβραάμ θα κανουν μεγάλα παιχνίδια.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαργαρίτα τον Ότο εγώ τον γούσταρα. ο κύκλος του έκλεισε και καλά έκανε και έφυγε. τον ευχαριστώ για όλα. το ότι επέλεγε παίκτες μεγάλους σε ηλικία ήταν λογικό, αφού αυτούς είχε μάθει, με αυτούς πέτυχε και με αυτούς συνέχισε να πετυχαίνει!!! δεν γινόταν να κάνει ΚΑΙ την ανανέωση ο Γερμανός...από τη στιγμή που έφυγε ο Ρεχάγκελ, έπρεπε στην ομοσπονδία να καταλάβουν πως η ομάδα θέλει ανανέωση...δεν γίνεται να συντηρήσουμε αυτά που είχαμε επί Ρεχάγκελ...πρέπει να εμπιστευτούμε νέα παιδιά, με τα οποία θα πάμε στο Γιούρο 2012 ή αν δεν τα καταφέρουν στο Μουντιάλ του 2014 ή το Γιούρο του 2016. αν πάμε στο Γιούρο θα παίξουμε με τον 35αρη Καραγκούνη και τον 34αρη Κατσουράνη(τόσο θα είναι οι 2 τους σε 2 χρόνια) ??????
    Οτι της προκοπής υπαρχει απο νεους στην Ελλαδα τους εχει πάρει ήδη στην Ανδρών. Οι τρεις φίρμες της Ελπιδων (Μητρογλας, Νίνης, Παπασταθοπουλος) ειναι ήδη με τους Αντρες. Οπως κι ο Τζαβελας, ο Κονέ, ο Πετρόπουλος επισης. Και πολύ λογικά κρατάει και κάποιους βετεράνους, οπως καθε Εθνική στον πλανήτη. Πλην Καραγκούνη ολοι οι αλλοι θα ειναι μια χαρά και το 2012, αν εχουμε προκριθει. Τα περί Φετφατζιδη μονο γέλιο μπορούν να φέρουν, το παιδί δεν έχει αποδείξει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στη μεχρι τώρα ανύπαρκτη καριέρα του. Σιγά μη τον κουβεντιαζουμε και για την Εθνική.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (09-09-10), Haris1984 (08-09-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.376 φορές σε 20.655 μηνύματα
    Ignore User

Είναι ιδέα μου ότι και το Σάββατο με την Γεωργία κι εχθές, μόλις μπήκε ο Νίνης κοντέψαμε να χάσουμε τα ματς και ήταν πιο
    τραγικός κι απ' τους Καραγκούνη-Κατσουράνη; Ο μαλάκας ο Σάντος γιατί δεν έβαζε Μήτρο αντί για Γκέκα εχθές; Προς το φι-
    νάλε του ματς υπάρχει μια φάση με τον Γκέκα να έχει έναν μόνο αντίπαλο στην περιοχή και τον πήγε καροτσάκι ο Κροάτης
    με το μαρκάρισμα. Αν ήταν ο Μήτρο θα τους είχε πάρει παραμάζωμα.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (08-09-10)

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Όντως και εγώ αναρωτιόμουν εχτές γιατί δεν έβαλε τον Μήτρογλου...
    Στο παιχνίδι με τη Γεωργία ήταν καλός...και άλλαξε λίγο η εμφάνιση της ομάδας...κάναμε κάποιες ευκαιρίες και βάλαμε και το γκολ..!

Σελίδα 252 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 52152202212222232242248249250251252253254255256262272282292302352452552 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές