Ε, δε νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι παιζαν και με μέσον! Αλλωστε ο Κυριάκος ήταν βασικός προχθές.
και οι 2 μολις εφυγε ο χερ Οττο.τοσο τυχαιο πια?
Ε, δε νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι παιζαν και με μέσον! Αλλωστε ο Κυριάκος ήταν βασικός προχθές.
Ο Χαριστεας ποτε φευγει;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
steliosb (16-08-10)
Τέλος ο Κυργιάκος από την Εθνική
Λίγες ημέρες μετά τον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και ο Σωτήρης Κυργιάκος γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να παίξει ξανά στην Εθνική ομάδα, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του.
Στην προσωπική ιστοσελίδα του ο διεθνής στόπερ αρκέστησε να γράψει το ακόλουθο μήνυμα: "Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει". Εκ πρώτης όψεως η απόφαση του Κυργιάκου φαντάζει ανεξήγητη. Ουδέποτε ο Τρικαλινός αμυντικός είχε προστριβές στην Εθνική ομάδα, ενώ ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος τον υπολογίζει βασικό στα πλάνα του, όπως άλλωστε φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό με τη Σερβία στο οποίο αγωνίστηκε στα πρώτα 45λεπτά. Με την Εθνική ομάδα ο Κυργιάκος αγωνίστηκε61 φορές και σημείωσε 4 γκολ τρία εκ των οποίων σε δύο ματς με τη Νορβηγία. Το ντεμπούτο του έγινε στις 13 Φεβρουαρίου του 2002 σε φιλικό παιχνίδι με τη Σουηδία (72 λεπτά ως βασικός).
-----------------------------------------------------------------
σίγουρα κάτι πολύ χοντρό παίζει με την εθνική . μέχρι τώρα έχουν παραιτηθεί δύο πάρα πολύ χρήσιμοι παίκτες , οι οποίοι εμφανίζουν αρκετές ομοιότητες (βασικούρες, ξενιτεμένοι, από τους αγαπημένους του Χερ).
το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς που δεν έχουμε σαφή εικόνα της κατάστασης ακόμα είμαστε "στο σκοτάδι" . για να δούμε ...
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (17-08-10)
ειχε μηπως πλακωθει με τον Σαντος στο βαζελο ο Κυριακος;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πειράζει που θεωρώ Αμανατίδη και Κυργιάκο καλούς παίκτες και σημαντικότατους για την Εθνική???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sirkostas (13-08-10)
Μεγαλη βομβα!!!
να φευγουν αυτοι κια να μενει ο βλακας ο Χαριστεας, ελεος!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιατί αποχώρησε ο Κυργιάκος? Αποφάσισε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη Λίβερπουλ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
για αυτο δεν κοιμηθηκα καλα χθες το βραδυ;και ελεγα τι με τρωει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ανακοίνωσε Μπασινά-Χαριστέα η Αρλ
Ας ενημερώσει κάποιος την αγαπητή Arles ότι έχει ήδη υποβιβαστεί.
.
τι καταντια...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οταν ολοκληρος Ριβάλντο τρέχει στις Ασίες, δεν νομίζω πως ειναι κατάντια που ο Μπασινάς βρήκε δουλειά στο Σαμπιονά στα 35 του.
Red Sting (18-08-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (18-08-10)
Κρίμα η Αρλ! Ακόμα δεν ανέβηκε και θα πέσει!
Bookmarks