Kαλα ακομα μιλατε εσεις εδώ; Αρχιδι το ματς ρεεεεεεεεεεεεε (ενταξει σε μισή ώρα αλλα τοση προθέρμανση θελω εγώ)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
SKORPIOS7 (16-06-10)
Τι λε ρε το Μουντιαλ; Καμια σχεση. Γιορτη του ποδοσφαιρου χωρις οπαδικες κορονες και παπαριες. Δε χανω λεπτό λεμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εχει ακόοοοοοοοοοομα... Ουυυυυυυυυυ.... και 25 λεπτα! Απλετος χρόνος, μέχρι και αλλαγη Προεδρίας προλαβαίνω να κανονίσω
Ε γιαυτο βλεπουν το Μουντιάλ
Πως την λένε την παιχτουρα της Ξανθης που παιζει στην Σλοβακία? Να Μουντιαλικος ταλαντουχος παιχτης...![]()
Με ή χωρίς βουβουζέλες ειναι Μουντιάλ. Καμια σχεση με το ψυχοβγάλσιμο του να ασχολεισαι με τον Ολυμπιακο, ποσο μαλλον με τα μεταγραφικα του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εαν αυτός ο τύπος πιάσει στον Ολυμπιακό, εγώ θα δηλώσω
άσχετος στο τόπι.
Δεν τον έχω δει, υπενθυμίζω. Αλλά για να απορριφθεί από τη
Χέρτα, όπου, "όποιος μπορεί να περπατήσει είναι κατάλληλος",
σημαίνει ότι είναι απλά ανάπηρος.
(αν βέβαια τον δώσανε τσάμπα οι Ούγγροι, και αμοίβεται
με κανά χιλιάρικο το μήνα δε τρέχει και τίποτα...)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ξερει τι κανει η Σαλκε..Προτεινει παιχτες για εκει που "ποναμε"..και τι παιχτες..* Σύντομα θα ανακοινωθεί η παραχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου έναντι 2 εκατ. ευρώ στη Σάλκε, η οποία πρότεινε στον Ολυμπιακό τρεις παίκτες. Τον Κάρλος Ζαμπράνο (21 ετών, Περουβιανός σέντερ μπακ), τον Λεβάν Κάνια (19 ετών, Γεωργιανός μεσοεπιθετικός) και τον Βιθέντε Σάντσεζ (30 ετών, Ουρουγουανός αριστερό χαφ).
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ειναι απο τα μεγαλυτερα αστερια παγκοσμιως στην θεση του.Διακριθεις στο παγκοσμιο νεων περυσι και με λαμπρο μελλον μπροστα του..10 ματς βασικος φετος στην Μπουντεσλιγκα
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ειναι ενας ελπιδοφορος στοπερ (οπως και ο Κυριακος αλλωστε) προερχομενος απο τα φυτωρια της ομαδας.Φετος πηρε 14 συμμετοχες στην Μπουντεσλιγκα.20 ετων,Καλη περιπτωση αν και δεν ειναι κοινοτικος.
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] τωρα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο παρα ενας εμπειρος παιχτης με 2-3 γεματες συμμετοχες χρονιες στην Μπουντεσλιγκα..
Οι δυο μικροι θα ηταν καλα "μπαλωματα" στο ροστερ εν οψη μιας χρονιας που το ταβανι μας μαλλον θα ειναι παιχτες σαν τον Γεστε....Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα τους παρουν στα σοβαρα στον Ολυμπιακο και θα προτιμησουν τα φραγκα...Τουλαχιστον να βαλουν ρητρες...Μια για μεταπωληση του Κυριακου σε αλλη ομαδα και αλλη μια για μη-πωληση του σε αλλη Ελληνικη περαν του ΟΣΦΠ...ζηταω πολλα μαλλον.
Δημητρη εχεις αποψη για τους παιχτες?
δεν ξέρω αν είδατε το Βραζιλία-Β.Κορέα χτες ,
από χτες αναρωτιέμαι , σε τι είναι καλύτεροι οι Μήτρογλου-Ντιόγκο -Ντάρμπισιρ από τον Κορεάτη Τ. Ταε Σε ;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Έχουν καλύτερο μάνατζερ???
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ο Φραν Γέστε έχει δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα αρκεί να καλυφθεί οικονομικά. Αρχικά υπήρξε μια μικρή διαφορά στα λεφτά, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζητούσε 1.400.000 ευρώ ενώ η διοίκηση του έδινε 1.100.000. Η μικρή αυτή διαφορά (300.000) πλέον καλύφθηκε καθώς η ΠΑΕ ανέβασε την προσφορά της στο 1.500.000 ευρώ για να πείσει τον Ισπανό μαέστρο να έρθει στον Ολυμπιακό και στα γραφεία του συλλόγου στην Πλ. Αλεξάνδρας περιμένουν το πολυπόθητο οριστικό "ναι" του Φραν Γέστε.
Ενώ το δίναμε λιγότερα του δώσαμε τελικά περισσότερα από όσα ζήταγε!
Χαχαχα καλό έ!
.
Bookmarks