Έχουμε πιστοποίηση από τον ΕΛΟΤ? Ή έστω Διαχειριστική Επάρκεια? Γιατί αν δεν έχουμε δε δικαιούμαστε επιδότηση από το ΕΣΠΑ![]()
Έχουμε πιστοποίηση από τον ΕΛΟΤ? Ή έστω Διαχειριστική Επάρκεια? Γιατί αν δεν έχουμε δε δικαιούμαστε επιδότηση από το ΕΣΠΑ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν είδες πως τρέχουν για να προλάβουν τις ημερομηνίες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το να δουλεύεις με νέους κοστιζει ΗΤΤΕΣ! Αλλά μόνο ετσι μπορείς να παραγεις παιχτες. Να τους ρίξεις στη φωτιά να καψαλιστούν. Κι όχι να περιμενεις να προηγείσαι 3-0 της Κέρκυρας πχ για να τους βάλεις αλλαγή στο 70'! Αυτά ειναι αστειότητες. Πρέπει να παρουν παιχνιδια αρκετα ως 11αδατοι, αλλιώς δε κανεις τιποτα!
Κι αυτό δε θα είναι χωρίς συνέπειες. Θα εχεις και αρνητικά αποτελεσματα! Ειναι ετοιμος ο Πύρινος να το δεχτεί αυτο? Αρχίδια είναι! Στη πρωτη στραβή θ' αρχίσουν να γκαριζουν κατα της διοίκησης που δεν τα χωνει και παει να τη βγαλει με τους Ανάκογλες και κατά του προπονητή που δεν απαιτεί απο τον πρόεδρο να τα χωσει!
tsounis (01-06-10)
sirkostas (01-06-10)
Σκοκο,κουμορτζι,τζαβελας,σηφακης,βιερινια,παπαζογλ ου.Και η ελλαδα μια χαρα αγορα εχει.
Παπάρια ήττες κοστίζει. Κανείς δεν είπε σε κανέναν να βάλει 15 μικρούς με την μία. Ετοίμασέ τον από το καλοκαίρι και βάλε κάποιον να παρει παιχνίδι εκεί που μπορείς. Δηλαδή φέτος αν αντί του παιχταρλα του Όσκαρ είχε μπει ο Σοϊλέδης τί κακό χειρότερο θα είχε γίνει; Αν αντί του Μαρέσκα έμπαινε ο Παπαδόπουλος;;
Δεν χρειάζεται καν να σου κοστίζει. Ούτως ή άλλως δνε πάμε να χτίσουμε νέα ομάδα με μικρούς. Σε αυτήν την περίπτωση θα ίσχυε αυτό που λες.
... there's no such thing as "too much"...
Και, Κώστα, έχει δίκιο: με δουλειά και υπομονή γίνονται αυτά. Αν γίνεται όμως δουλειά....
... there's no such thing as "too much"...
πρόσεξε όμως , μιλάς για μια κατηγορία οπαδών που ακόμα και όταν "ψηνόταν" ο Γεωργάτος, ο Τζόλε και ο Μαυρογενίδης ....έπαιρναν πρωταθλήματα . έτσι είναι μαθημένοι ... πως να το δεχτούν ;
οι παρά την ομάδα και παρά τω προέδρω σαλιάρηδες , θα το χωνέψουν ή θα ζητάνε το κεφάλι του προπονητή επί πίνακι ; θα προστατεύσει η διοίκηση το εγχείρημα ;
ή ακόμα χειρότερα έχεις και αυτούς που νομίζουν πως οι μεταγραφές γίνονται με την λογική του FM .
σε αυτό το σημείο το σθένος και η στάση της διοίκησης νομίζω πως είναι πιο σημαντικά από ποτέ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
consigliere (01-06-10), sirkostas (01-06-10)
15 όχι βέβαια, αλλα 2-3 θα τους βάλεις σιγουρα! Κι αν αυριο πχ βαλεις τον Παπαδόπουλο πχ στο Χαριλάου και μας καρφώσει 2 μπαλλάκια ο Κάμπορα απο ολιγωρίες του μικρού και χάσουμε, ποιος θα προστατέψει το παιχτη και ποιος θα πει καλο λογο για τον προπονητή που τον εβαλε και για τον τσιφούτη προεδρο που δεν αγορασε κοψοχρονια με 6,5 μύρια τον Χοσε Μαρία Σπαζοκοκαλιέντες απο τη Μπιλμπάο που δεν αφήνει κουνούπι να περάσει ναούμε?
Ο Σοιλεδης δε μου αρέσει, ούτε αντι του Οσκαρ ούτε αντι κανενός. Γνώμη μου πάντα.
tsounis (01-06-10)
consigliere (01-06-10)
σαφώς δεν υπάρχουν ανάλογης αξία παίκτες πλέον αλλά αν θυμάσαι τότε που ο Γεωργάτος ψαχνόταν σε τι θέση παίζει και αν είναι ακόμη επιθετικό ή αμυντικός ... το προστάτεψαν . εμείς σήμερα το έρμο τον Μήτρογλου παραλίγο να τον κρεμάγαμε στο σύνταγμα για ένα χαμένο πέναλτυ
άσχετα με την αξία των παικτών η στάση και η πεποίθηση της διοίκησης θα μετρήσει πάνω από όλα
αν αποφασίσουν και έμπρακτα στηριχθούν σε ένα άλλο πλάνο θέλοντας και μη θα ακολουθήσει και ο κόσμος ... με πράξεις όμως όχι με λόγια και ψέμματα . και όταν ακούσει το κράξιμο εκεί θα πρέπει να δείξει το σθένος της και αν πιστεύει σε αυτό το πλάνο
ίσα ίσα που εγώ πιστεύω πως οι Ολυμπιακοί σήμερα είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για να δεχθούν ένα τέτοιο όραμα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μενουμε με την κρυαδα αν μεινει ο Κοκκαλης στην κορυφη της διοικησης...
Δυστυχως ή ευτυχως θα πορευτουμε με εγχωριους στοχους και το πολυ να παρουμε εναν-δυο ξενους για να κλεισει το ροστερ και να προωθηθουν καποιοι μικροι..
Χωρις λεφτα και χωρις ορεξη η επικοινωνιακη ηττα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..Δυσκολα παιχτης θα επιλεξει εμας στο μελλον απο Ελλαδα..
Θα κανω μια προσπαθεια για το WORST CASE SENARIO : (μην με φατε αλλα δεν ειναι τοσο μη-ρεαλιστικο μελλον)
Προπονητης : Αλεξανδρης
Βοηθος : Τζολε
Τιμ Μανατζερ : Αντωνης
Μπατζετ : 5.5εκ
Ροστερ :
Τερμα :
?-Παρντο-Παναγοπουλος
Αμυνα :
Τορο-Αβρααμ-Μελμπεργκ-Μπραβο
Γκαλιτσιος-Ανακογλου-Παπαζογλου-Κ.Παπαδοπουλος-Βαλεριανος
Μεσοι :
Ζαιρι-Ντουντου-Σκοκο-Γ.Παπαδοπουλος-Κουμορτζι-?-?-?
Βαντερσον-Νικλιτσιωτης-Φεφτατζιδης
Επιθεση:
Λουα? - Ντερμπυσαιρ-Ντιογκο-Μητρογλου
Διαμαντακος
τεο καρφι για β εθνικη.
δεν ειναι αυτη ομαδα για πρωταθλημα και κυπελλο..ελεος δηλαδη
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Γιατι ρε στελαρα? ποσο διαφορετικοι ημασταν φετος? θα μας λειψουν πολυ ο Ντατολο,ο Ζεβλα,ο Λεντεσμα,ο Στολτιδης,ο Λεοναρντο,ο Οσκαρ??
Μονο ο Αντωνης ειναι το μεγαλο "χτυπημα" αν κρεμασει τα γαντια...Μονο εκει ειναι το ΜΕΓΑΛΟ μας προβλημα που πρεπει να αντικατασταθει με κιπερ πρωτης γραμμης...
Δυστυχως το Μπατζετ μας φετος και οπως πανε τα πραγματα δεν μας επιτρεπουν μεγαλα ονειρα..Αλλα που θα παει? δεν θα βγουνε τα διαρκειας?
stelios-7- (01-06-10)
δεν ξερουμε ακομα τι θα κανει ο κοκκαλης...καλυτερα να περιμενουμε
μπορει λεμε οτι δεν θα βαλει λεφτα για μεταγραφες..και αυριο να σου φερει τον μπεν αρφα
ειναι απροβλεπτος ο ανθρωπος αυτος...
παντως σιγουρα αμα θελει να παρει πρωταθλημα και κυπελλο(που αμα μεινει αυτο θα θελει)
θα κανει καλες μεταγραφες
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks