αυτη τη χρονια ειχαμε εκλεξει εναν προεδρο στην ταξη που μας ελεγε.......ΕΛΕΟΣ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!
θα κανονίσουμε να πάμε και σε κανένα φιλικό ή στη φιέστα!!!!!ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΠΩΩΩΩΩ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!
τέλος τα μαθήματα!το θεματάκι ξανά από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ θα έχει νέα μηνύματα!
![]()
αυτη τη χρονια ειχαμε εκλεξει εναν προεδρο στην ταξη που μας ελεγε.......ΕΛΕΟΣ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!
θα κανονίσουμε να πάμε και σε κανένα φιλικό ή στη φιέστα!!!!!ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΠΩΩΩΩΩ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!
ειμι
ει
εστι
εσμεν
εστε
εισιν
ην
ησθα
ην
ημεν
ητε
ησαν
αμαν αρχαια.![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Άστα να πάνε!
Μέχρι τώρα καλά ήτανε!
Αρχίζω και μπουρδουκλώνομαι τώρα....![]()
Για να ακούσω βαθμολογία Μαράκι....
Πήραμε βαθμούς χτες δεν πήραμε;
Και όσοι είστε μαθητές περιμένω αποτελέσματα τώρα
Τι θα τη γλιτώνατε νομίζετε;![]()
Galletti97 (19-12-09)
ΟΥΦ....
Άντε τελειώνουμε επιτέλους!
3 Μαθήματα μείνανε και αύριο γράφουμε Αγγλικα!
Πανεύκολα!
Παρασκευή Ιταλικά,Δευτέρα Γεωγραφία καιι.....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Εσύ Αχιλλέα πώς τα πας;
limani7
Επιτέλους ΤΕΛΟΣ οι εξετάσεις....τώρα έχει μουντιάλ...!
Καλό καλοκαίρι να 'χετε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Galletti97 (14-06-10), limani7 (14-06-10)
Καλό καλοκαίρι παιδάκια.
Καλή ξεκούραση. Σήμερα τελείωσαν και τα δημοτικά αύριο παίρνουμε
βαθμούς και ραντεβού το Σεπτέμβρη για την Έκτη.
Για μας τουλάχιστον
Τελειώνουμε το δημοτικό κι εμείς σε ένα χρόνο.
Μεγαλώσαμε. Ο γιος δηλαδή. Εγώ παραμένω παιδούλα
Αυτά για τους μαθητές.
Για τους υπόλοιπους καλό μας πήξιμο![]()
Galletti97 (15-06-10), limani7 (15-06-10)
ρε παιδια τα φοιτιτικα νεα που πανε? εγω πρεπει μεχρι τη δευτερα να εχω παραδωσει 3 εργασιες και εχω τελειωσει μονο τη μια.παλι τα φροντηστιρια θα μου τα φανε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Galletti97 (15-06-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
τι να πουμε και εμεις οι ταλαιπωροι,γεροι μεταπτυχιακοι...παρουσιασεις εργασιων και δη σε...powerpoint.
BrazHlias (15-06-10)
παιδια ή πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του φορουμ και να γινει "μαθητικα κ φοιτητικα νεα" ή θα μας φανε οι μοντς χεχεχε
απορω ρε μαγκες πως την παλευεται με τα μεταπτυχιακα?ηρωες. εγω βαριεμαι να κανω σκονακια για να περασω τα μαθηματα, οχι τωρα παρουσιασεις, πτυχιακες και διπλωματικες.μακρια απο μενα αυτα![]()
Bookmarks