Και πες ότι έχουν υπολογιστή. Αν είναι 2-3 αδέρφια και θέλουν να διαβάσουν, αλλά έχουν μόνο ένα υπολογιστή τι θα γίνει, θα περιμένουν στην ουρά; Ε ρε κρέμασμα που θέλουν...
Βλέπω σύντομα να βγαίνουν και applications για iPhone. Ιστορία, μαθηματικά, ανάγνωση κλπ. €45 το ένα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τελευταίες τιμές από την Ομόνοια
Φυσική Γ' Γυμνασίου 90 EURO
Πληροφορική Α', Β', Γ' Γυμνασίου 25 EURO
Βιολογία Γ' Γυμνασίου 65 EURO
Μαθηματικά Β' Γυμνασίου ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Χημεία Β' Γυμνασίου 80 EURO
Αρχαία Ελληνικά (μτφρ) Ομηρικά 'Επη : Ιλιάδα Β' Γυμνασίου EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Θρησκευτικά Γ' Γυμνασίου 40 ΕURO
Νεοελληνική Γλώσσα Β' Γυμνασίου 100 EURO
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 90 ΕΥΡΩ (ΣΑΚΗΣ)
Καλά εγώ έβαλα το cd rom να δω τι βιβλία ΘΑ ΕΙΧΑΝ κανονικά στην πρώτη Γυμνασίου....
Δεν υπάρχει πιο κουραστικό να προσπαθείς να διαβάσεις από τον υπολογιστή...Θα τους βγουν τα μάτια των παιδιών...
Κι όπως τα λέει το Κουζουλό, πως θα διαβάζουν 2 και 3 παιδιά σε ένα σπίτι; Με βάρδιες;
Άσε που σου πιάνεται το χέρι με τη ροδέλα πάνω κάτω τις σελίδες..Αι σιχτίρ...
Πάρτε έναν Αποστόλη να ευθυμήσουμε λίγο...Δόκτορ Πι Ούτσας.....
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
έβαλε και το Κουζουλό τον Αποστόλη προηγουμένως
ωραία η φάρσα αλλά περίμενα να τα χώσει και λίγο ο Τσολιάς
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
red.empire7 (14-09-11)
Να μωρέ Κοσμά..Να μου πεις κι εμένα τι να του πάρω του δικού μου γιατί δεν γνωρίζω από τεχνολογία...Πάντως όποιος θέλει τα βιβλία όλων των τάξεων του γυμνασίου τα έχω σε cd..Και μας το έδωσαν και τζάμπα...ρίγη συγκίνησης για τις θυσίες του κράτους προς τον ψηφιακό του πολίτη..
Πλέον τέρμα το ξεφύλλισμα...Ζήτω το ροδέλισμα....Εσείς που ξέρετε από τεχνολογία, τα σκονάκια πως θα είναι πλέον; Κάρτες μνήμης σαν αυτές των κινητών;
Κι επειδή τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους, ας θυμηθούμε τα στοιχειώδη...
Red Sting (14-09-11)
Axaxaxa.Βρε τι χακερ εχουμε για πρωθυπουργο.Ολα σε ηλεκτρονικη μορφη.δηλ.θα βαζουν ενα βυσμα στο ....αυτι και θα μπαινουν ολες οι γνωσεις αυτοματα.Θα κανουν και ενα φορματ οταν κρασαρουν και να η νεα γενια επιστημονων και διανοουμενων.Καλο.
Παντως ετσι μπορω να ανατρεχω κι εγω σε μαθηματα λυκειου καθε φορα που ξεχναω αρχες φυσικης και χημειας.![]()
Συναδελφος με 3 παιδια αποφασισε οτι θα εκτυπωνει τα μαθηματα.Οχι επειδη εχει 3 παιδια,εξαλλου τα 2 ειναι πολυ μικρα και δε νομιζω να εχουν βιβλια ακομα,αλλα επειδη ετσι κι αλλιως ειναι δυσκολο να διαβασεις σε υπολογιστη,πχ δε μπορεις να υπογραμμισεις τα βασικα,να κρατησεις σημειωσεις κλπ
Προσωπικα μονο κομικ μπορω να διαβαζω σε υπολογιστη.Ουτε ενα e book δεν εχω καταφερει να τελειωσω.
Φαντάζεται να πάρεις μαρκαδόρο και να αρχίσεις να γράφεις στην οθόνη του υπολογιστή; Χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεγάλο σουξέ πλέον στα σχολεία...Η μανδάμ που κόβει φλέβες για την ελληνική παιδεία, άλλη μια φορά θα μας γεμίσει εθνική υπερηφάνεια...
Το κειμενάκι κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες....
Έχει ένα γιο ( να της ζήσει ) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου . Ο
γιός της , όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο ( στου Γείτονα στη Βάρη ) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB ( Διεθνές Μπακαλορεά )
Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα :
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο .... Δημόσιο Σχολείο .
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο , αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό .
Ποια είναι αυτή η μητέρα ?
Μα η Άννα Διαμαντοπούλου , Υπουργός Παιδείας , που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή το Δημόσιο Σχολείο και Πανεπιστήμιο!!!!!!!
Είπατε κατι?????..........
![]()
Λενιώ δεν ξηγιέσαι καλά ... έπεσε το ταρτάκι ανάμεσα στο Ο και Π ...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (22-09-11)
...ορίστε μαρή έγραψα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το δάχτυλό μου πήρε 1.000 θερμίδες.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (22-09-11)
Bookmarks