panahs7 (12-03-10)
Tα βαζελακια εχουν βρει ηδη τον αποδιοπομπαιο τραγο.Ο γκαλινοβιτς φταιει για ολα.Κατα τα αλλα εχουν ομαδαρα.
Μπηκα πριν απο λιγο στο φορουμ του βαζελου και εριξα τρελο γελιο.Οι μισοι απο αυτους γραφουν πραγματικα ασυναρτησιες και οι αλλοι μισοι απο το πολυ κουτοχορτο που τους ταιζουν ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Το καλυτερο ειναι οτι πιστευουν σε ανατροπη του σκορ στο βελγιο.
Υ.Γ Τι μαγικα εκανε εχθες ο νιοπλιας;Βρεθηκε ο διαδοχος του φερερ στο ροτεισον.
panahs7 (12-03-10)
Παρεπιπτοντως εχθες παραιτηθηκε απο την Αλ Αχλι (πως την λενε) ο μεγαλος Τεν Κατε..ξεκινησε την σταδιοδρομια του στην ομαδα με 5αρα και εχθες την εκλεισε με αλλη μια περιποιημενη 5αρα...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (12-03-10), chainsaw (12-03-10), Faithful (12-03-10), stelios-7- (12-03-10), steliosb (12-03-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (12-03-10)
Ένα έχω να πω φίλε αυτοί ζούν στην πλάνη τους και καλύτερο είναι να τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν. Φυσικά και το χάρηκα το αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να μην έχουν να λένε ότι παίζουμε με ομάδες καφενεία στο Τσ.Λιγκ. Ας είχα και εγώ Μποκανί και Γιόβα στον Ολυμπιακό και ας με ελεγαν καφενείο. Ας φτιάξουμε τα κακώς κείμενα τα δικά μας και όλα τα υπόλοιπα είναι προς εσωτερική κατανάλωση.
chainsaw (12-03-10)
Διπλό το τσούξιμο χθες καθ'ότι βιάστηκαν (ξανά) από ομάδα με ερυθρόλευκα.
Να δούμε αύριο η στρουμφοφυλλάδα αν θα αποκαλέσει πάλι τη Σταντάρ ''Πανιώνιο της Ευρώπης'' Όλα εδώ πληρώνονται πουστράκια. Κι έπεται και συνέχεια του βιασμού στο Βέλγιο.
georgethirdeye (12-03-10)
τι σκηνικο εγινε με τον καραγκουνη και τον βιαστη του τον γιοβα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (12-03-10), captain-cook (12-03-10), chainsaw (12-03-10), consigliere (12-03-10), ffyiannis (12-03-10), Gtakis (12-03-10), iek (12-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-03-10), limani7 (12-03-10), mikatsi (12-03-10), nbqgr (12-03-10), panahs7 (12-03-10), smageo (12-03-10), stelios-7- (12-03-10)
Στη φάση που έπρεπε να αποβληθεί το άλλο το φρούτο ο Σιμάο ο Γιόβα προφανώς ζήταγε κόκκινη και ο Καραβούτης .....τα ρέστα!και αφού έφαγαν και οι 2 από μία κίτρινη πάει ο Καραβλάχος στο΄Σέρβο με άψογα γαλλικά και του λέει θα σε γαμίσωκαι ο Γιόβα τον κύτταζε σαν εξωγήινο δε φτάνει που κόντεψαν να του κόψουν τη μπάλλα ζήταγαν και τα ρέστα!Γνωστοί βάζελοι εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.Απορώ με το μαλάκα το διαιτητή απ'τη Σκωτία και την ανοχή του,θυμάμαι το χασάπη το Ντάγκλας που μας έπαιζε στό CHAMPIONS LEAGUE και με πιάνει ακόμα κρύος ιδρώτας!
steliosb (12-03-10)
ο καραβουτας φυρι φυρι το παει καμια μερα να τον βουτηξει κανενας και να τον σαπακιασει στις μαπες...ο τυπαρος ο καρα
ρε ουστ παλιο αδερφο...μελμπεργκ σπαστους τα ποδαρια στις 21 μαρτιου μην αφησεις τιποτα ορθιο
Γαμώ τα χάλια μου γαμώ....
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
stelios-7- (12-03-10)
stelios-7- (12-03-10)
την ιδια απαντηση με του γιαννη θα σας εδινα.
με προλαβε...
και κατι αλλο..οταν ραγισανε το ποδι του ντιογο ηταν καλα?
οταν ο γκαλετι πριν σταματησει τι ξυλο ετρωγε?
ο σισε και η παρεα του μονο να δινουν ξερουν οχι να περνου..
για αυτο λοιπον να τους σπασουν τα ποδαρια.
να τους τα δωσουν στα χερια...
και ειναι κι αλλα παραδειγματα...
σαπιστε τους στο ξυλο μονο αυτο.
ffyiannis (12-03-10)
Μη μπερδεύεις την ανοχή του κάθε παπάρα διαιτητή που ανέχεται το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων μας με τη συμπεριφορά των δικών μας παικτών.Εγώ είπα να παίξουμε με πάθος και δύναμη χωρίς να χρειαστεί να φτάσουμε στα άκρα.Απο κει και πέρα οποια συμπεριφορά επιδείξει ο αντίπαλος ανάλογα και εμείς απαντάμε.Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι οι παίκτες μας να σκυλιάσουν και να ματώσουν στο γήπεδο και το αποτέλεσμα θα ρθει!
Du3lisT (12-03-10), panahs7 (12-03-10), stelios-7- (12-03-10)
με αυτα που ειδα εχθες και με διαιτησια που τους παει καροτσι βλεπω και να χανουμε και να τρωμε και ξυλο...
και ο προεδρος μας να ειναι στα @@
αυτο το σεναριο βλεπω.
μακαρι να βγω λαθος..
στο ενα θα πεσω παντως σιγουρα μεσα...
οτι θα φανε το ξυλο της αρκουδας.
ffyiannis (12-03-10)
τσαμπουκα και αρχιδια θελει αγορι μου εκει μεσα.ρε ξεχασατε τον τσαμπουκα που υπηρχε παλαιοτερα?που εμπαινε ο τασαρος και τους ελεγε στα αποδυτηρια της λεοφωρου στο ματς με τον ευθιμιαδη και τους ελεγε ¨βαζελια σας γραφω ολους στα αρχιδια μου"????τα ξεχασατε?
και μου εχετε τις τιτικες ολες για ειδωλα τωρα?
ρε γαυρος σημαινει τσαμπουκας.οποιος δεν τον εχει να παει σπιτι του.
αντε και συγχιζομαι μεσημεριατικα.....
FUCK PAO AND THE AVENUE
Faithful (12-03-10), stelios-7- (12-03-10)
Bookmarks