chainsaw (12-03-10), lucigalletti7 (12-03-10)
Εγώ πιστεύω 3 πράγματα:
1. Ο Παναθηναικός μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο
2. Ο Γκαλίνοβιτς είναι ο κορυφαίος πορτιέρο της Ευρώπης
3. Η γη είναι τετράγωνη.
Κάποιος να μου κάνει παρέα στο θάλαμο?![]()
chainsaw (12-03-10), lucigalletti7 (12-03-10)
Αυτοί οι δημοσιογράφοι πρέπει να έχουν απεργία πιο συχνά. Τις καλύτερες τσόντες τότε τις βλέπουμε...![]()
Για να καταλάβετε τι ζώα είναι οι οπαδοί του βάζελου, στα
φόρουμ τους έχουν ως διακριθέντα τον Βύντρα!!!
Ο Βύντρα, αν δεν το πήρε το μάτι σας, ήταν πάνω στον
Γιοβάνοβιτς, που τους γλέντησε με 1 γκολ και 2 ασσίστ!!
Αυτά για να δείτε πόσο περισσότερη μπάλα ξέρουμε εμείς.
Δεν περιμενα τετοια ήττα του βαζελου αν και ειχα γνωση για το τι ... ειναι η άμυνά του αλλα ήξερα οτι και η Στανταρ ενα μπαζάκι ειναι.
Τυχεροι στην ατυχία τους επεσαν πανω σε απεργια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
μεγαλη πουτσα η χθεσινη και δεν την περιμενα.να βγαινουν σημερα στα ραδια και να λενε ποσο υπερομαδα ειναι η στανταρ.ξερουν αυτοι απο κωλοτουμπες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κοκκινα φορανε αυτοι που σε γ@μανε!!!
stelios-7- (12-03-10)
Το εχω πει παρα μα παρα πολλες φορες, δεν υπαρχει πιο σιχαμενο σωματειο απο τους βαζελοφλωρους!!
Μαγικη βραδεια για την ομαδα της χουντας, των λουλουδιων της φουστιας κ.τ.λ.
Μαγικη μπαλα απο τον ευρωπεο!!!
Να επεμβει το ΕΣΡ γιατι δεν ειναι δυνατον να βαζουν τσοντα την ωρα που παρακολουθουν μικρα παιδια! Οπως ειπε και το κολληταρι μου τουλαχιστον αυτη η τσοντα εχει υποθεση!
Τι εγινε ρε μαγκες τριμπαλο απο το καφενειο που απεκλεισε ο Ολυμπιακος??
Γιατι ετσι μας λεγατε οτι ειναι καφενειο η ομαδα που πεταξε ο Θρυλος εξω απο το CL.
Τι εγινε μωρη Καραγκουνα το γαμπιπ τον Γιοβανοβιτς?
Αει σιχτιρι και εσυ καραγκιοζη!
Για το τελος δυο πραγματα μονο θα πω!!
Ρουφαααααααααααααααα κωλοσωματειο!!
.... και ....
Εμεις ρε σας μαθαμε να μετρατε .... τουλαχιστον μεχρι το 4!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Airness (12-03-10), iek (12-03-10), karytheod (12-03-10), panahs7 (12-03-10), stelios-7- (12-03-10)
καλέ βαζέλια ... γιου χουυυυυυυυ
Βεντούζωσε η Σαμπάνια ;;;;;;;;;;; εεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;
τελικά πολλοί στο Σέρβικο Λόμπι (του Τζόλε) . πολλοί βλέπουν σεξουαλικά το πράσινο !!!! τι βιάγκρα και μαλακίες .... δώστε πράσινα κωλαράκια στον λαό να μεταμορφωθούν όλοι σε Ιαν Σκοτ !!!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Που πας ρε Καραμητροοοοοοο
[youtube]uKDE0OxiTEI[/youtube]
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ο πρέσβης τον παίρνει πάντα καλύτερα.
.
Αυτό που λες να το ακούσουν κάποιο ΑΡΔ που εν απουσία Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα έχουν αναγάγει αυτόν τον βάζελο σε σούπερ ομάδα.
Μια τυπική ομάδα Ολυμπιακός και όχι απαραίτητα και στα πολύ χάϊ της να είχε εμφανιστεί στα γήπεδα της Ελλάδας φέτος θα είχε πάρει πάλι τον τίτλο.
.
ΑΛΛΟ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΜΙΛΑΝ" ΧΟΧΟΧΟ
FUCK PAO AND THE AVENUE
stelios-7- (12-03-10)
Αρπα τρια να μαθεις να μετρας...
...και υπαρχει και συνεχεια..την αλλη βδομαδα θα μαθεις να μετρας μεχρι το 4....
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
stelios-7- (12-03-10)
Μπήκα σε ένα βαζελοφόρουμ και γίνεται πανικός. Με τον Γκαλίνοβιτς τα έχουν βάλει, με τον Αντωνίου, με τον Νιόπλια... άσε που είναι όλοι οφ τόπικ. Όλα στο θέμα του Γιουρόπα Λιγκ τα λένε.
Έτσι μου 'ρχεται να κάνω register μόνο για να τους πω ότι είναι οφ τόπικ![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Red$mile (12-03-10)
δεν περιμενα οτι μπορουσε ο βαζελος να φαει 3 απο τους Βελγους αλλα ξεχασα οτι μπαναθα ειναι αυτην και ολα τα μπορει!
Αιντε και εις ανωτερα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εγώ πάλι προσπάθησα εχθές για 1η φορά να μπω σε ένα λινκ που στείλανε εδω τα παιδια και μόλις άνοιξε η σελίδα σιχάθηκα με το πράσινο και το έκλεισα...Πως αντέχετε ρε παιδιά?? Ούτε 30'' δεν την πάλεψα...
Λουκατς Βιντρα οεοεοεοεοεοε....
Τελικά πολύ κωλοχανείο όμιλο είχαμε εεε λαγουδάκια???
Είδατε πόσο εύκολο ήταν να περάσεις από πρώτο χέρι....![]()
stelios-7- (12-03-10)
Bookmarks