Σελίδα 1236 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 236736836936103611361186119612061216122612321233123412351236123712381239124012461256126612761286133614361536163617362236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 24.701 έως 24.720 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηθελα να απαντησω "να αγιασει το χερι του αυτου που το εκανε" αλλα μαλλον θα ηταν μεγαλη κακία..
    Ευτυχως που δεν το ειπες
    *****8.23*****

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Σισέ αρχίζει να θυμίζει Βρύζα...

9/2/2010 4:43:48 μμ. Αυτό το άρθρο διαβάστηκε 3048 φορές.

Του Στέφανου Χάρη

Ικανό τον έχω τον Γερμανό να αναδειχτεί κορυφαίος tipster της χώρας χωρίς καν να παίξει. Για να γεννήσουν τα κοκόρια του Οτο άλλωστε και μόνο η σκέψη αρκεί. Αν συνεχίσει να είναι έτσι online συνδεδεμένος με την τύχη, πάντως, βλέπω τα spread της Εθνικής να κάνουν limit up εν όψει Μουντιάλ. Και ο έβδομος ουρανός να αγάλλεται το καλοκαίρι, αδέρφια (απευθύνομαι στα αδέρφια του Βερνίκου, όχι του Βέργη, μην μπερδεύεσαι)...
    Εξαλλος είμαι, αγαπητέ αναγνώστη. Βαρέθηκα χθες να διαβάζω ύμνους για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Και αν υπήρχε κάνας σοβαρός λόγος για να δικαιολογεί τέτοιον ντόρο, πάει στον διάολο, να τον αποθεώσεις τον Γάλλο. Ετσι στα καλά καθούμενα, όμως (αν όποιος έβαζε δύο γκολ γινόταν αυτομάτως πρωτοσέλιδο, τότε ο Μίμης Μπενίσκος θα έπρεπε σήμερα να είναι πιο αναγνωρίσιμος και απ' τον Ιησού ή τον Μπάμπη Κοζώνη), το βρίσκω υπερβολικό.
    Θα συνιστούσα στους ζηλωτές του Τζιμπρίλ να κάνουν λίγο κράτει. Διότι (και) τα τελευταία γκολ του στο Αλκαζάρ περισσότερο τον Αλέξη Σπυρόπουλο δικαιώνουν, παρά τον ίδιο. Θυμίζω τι είχε γράψει ο Αλέξης μου πριν από μία εβδομάδα στην «Εξέδρα»:
    «Μέσα ο Σισέ είναι ο σέντερ φορ που "δεν το έχει" να ντριμπλάρει, ο σέντερ φορ που στις δέκα προσωπικές φίφτι-φίφτι μονομαχίες θα σηκωθεί και θα κερδίσει τη μία, ο σέντερ φορ ο οποίος στις δέκα φορές που θα κάνει υποδοχή για να "σπάσει" την μπάλα θα βρει συμπαίκτη... σε καμία. Ο σέντερ φορ που ενώ δεν κάνει κάτι για την ομάδα, δεν κάνει κάτι να βοηθήσει την ομάδα να τον βοηθήσει, ωστόσο η ομάδα οφείλει να κάνει τα πάντα γι' αυτόν».
    Να αγιάσει το πληκτρολόγιό του. Ο Σισέ επιβεβαίωσε τας γραφάς του Αλέξη μέχρι κεραίας. Εκτός αν εσύ είδες στο Αλκαζάρ τον Γάλλο να βοηθά τοιουτοτρόπως την ομάδα του για να μας το πεις και μας να χαρούμε. Εγώ πάντως ούτε να ντριμπλάρει καμιά δεκαριά παίκτες είδα, ούτε να «σπάει» την μπάλα στους συμπαίκτες του, ούτε να κερδίζει καμιά μάχη απ' τον λεοντόκαρδο Νταμπίζα. Κι ερωτώ. Αν ο επιθετικός δεν κάνει τα βασικά έστω, τι να τα κάνεις τα 17 του γκολ; Στιφάδο;
    Για να μην είμαι άδικος με τον Τζιμπρίλ πάντως, οφείλω να του αναγνωρίσω ότι μπορεί να μη σκαμπάζει τα μυστικά της θέσης, όμως ακόμα και τώρα, στα ποδοσφαιρικά γεράματα, έχει άφθονη όρεξη για μάθηση. Ετσι εξηγούνται και οι εκλάμψεις του σε μερικά παιχνίδια...
    Φαίνεται ότι ακολούθησε τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Αλέξης μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο, «εδώ συνίσταται εγκλεισμός στην Παιανία, βιντεοπαιδεία από το Euro 2004 και απαγόρευση εξόδου ώσπου να μάθει ο Σισέ πώς έπαιζε τη θέση ο Ζήσης Βρύζας», ξεπατίκωσε δυο τρεις χαρακτηριστικές κινήσεις του Βρύζα (γκολ όπως αυτά του Σισέ στο Αλκαζάρ ο Ζήσης τα είχε για δεκατιανό) και έκανε το κομμάτι του...
    Αν μάλιστα ο Τζιμπρίλ πάρει και πέντε-έξι DVD με τα highlights του Καμπάνταη (άλλη μεγάλη συμπάθεια του «Σπυρό») για να διδαχτεί πώς κινείται το σύγχρονο φορ στον χώρο, ίσως κάποτε καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο του Καούνου (Για τον Λεωνίδα δεν το συζητώ καν. Σ’ αυτή τη ζωή τουλάχιστον δεν προλαβαίνει. Στην επόμενη να το συζητήσουμε).

.............

Περισσοτερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (10-02-10)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Σισέ αρχίζει να θυμίζει Βρύζα...

9/2/2010 4:43:48 μμ. Αυτό το άρθρο διαβάστηκε 3048 φορές.

Του Στέφανου Χάρη

Ικανό τον έχω τον Γερμανό να αναδειχτεί κορυφαίος tipster της χώρας χωρίς καν να παίξει. Για να γεννήσουν τα κοκόρια του Οτο άλλωστε και μόνο η σκέψη αρκεί. Αν συνεχίσει να είναι έτσι online συνδεδεμένος με την τύχη, πάντως, βλέπω τα spread της Εθνικής να κάνουν limit up εν όψει Μουντιάλ. Και ο έβδομος ουρανός να αγάλλεται το καλοκαίρι, αδέρφια (απευθύνομαι στα αδέρφια του Βερνίκου, όχι του Βέργη, μην μπερδεύεσαι)...
    Εξαλλος είμαι, αγαπητέ αναγνώστη. Βαρέθηκα χθες να διαβάζω ύμνους για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Και αν υπήρχε κάνας σοβαρός λόγος για να δικαιολογεί τέτοιον ντόρο, πάει στον διάολο, να τον αποθεώσεις τον Γάλλο. Ετσι στα καλά καθούμενα, όμως (αν όποιος έβαζε δύο γκολ γινόταν αυτομάτως πρωτοσέλιδο, τότε ο Μίμης Μπενίσκος θα έπρεπε σήμερα να είναι πιο αναγνωρίσιμος και απ' τον Ιησού ή τον Μπάμπη Κοζώνη), το βρίσκω υπερβολικό.
    Θα συνιστούσα στους ζηλωτές του Τζιμπρίλ να κάνουν λίγο κράτει. Διότι (και) τα τελευταία γκολ του στο Αλκαζάρ περισσότερο τον Αλέξη Σπυρόπουλο δικαιώνουν, παρά τον ίδιο. Θυμίζω τι είχε γράψει ο Αλέξης μου πριν από μία εβδομάδα στην «Εξέδρα»:
    «Μέσα ο Σισέ είναι ο σέντερ φορ που "δεν το έχει" να ντριμπλάρει, ο σέντερ φορ που στις δέκα προσωπικές φίφτι-φίφτι μονομαχίες θα σηκωθεί και θα κερδίσει τη μία, ο σέντερ φορ ο οποίος στις δέκα φορές που θα κάνει υποδοχή για να "σπάσει" την μπάλα θα βρει συμπαίκτη... σε καμία. Ο σέντερ φορ που ενώ δεν κάνει κάτι για την ομάδα, δεν κάνει κάτι να βοηθήσει την ομάδα να τον βοηθήσει, ωστόσο η ομάδα οφείλει να κάνει τα πάντα γι' αυτόν».
    Να αγιάσει το πληκτρολόγιό του. Ο Σισέ επιβεβαίωσε τας γραφάς του Αλέξη μέχρι κεραίας. Εκτός αν εσύ είδες στο Αλκαζάρ τον Γάλλο να βοηθά τοιουτοτρόπως την ομάδα του για να μας το πεις και μας να χαρούμε. Εγώ πάντως ούτε να ντριμπλάρει καμιά δεκαριά παίκτες είδα, ούτε να «σπάει» την μπάλα στους συμπαίκτες του, ούτε να κερδίζει καμιά μάχη απ' τον λεοντόκαρδο Νταμπίζα. Κι ερωτώ. Αν ο επιθετικός δεν κάνει τα βασικά έστω, τι να τα κάνεις τα 17 του γκολ; Στιφάδο;
    Για να μην είμαι άδικος με τον Τζιμπρίλ πάντως, οφείλω να του αναγνωρίσω ότι μπορεί να μη σκαμπάζει τα μυστικά της θέσης, όμως ακόμα και τώρα, στα ποδοσφαιρικά γεράματα, έχει άφθονη όρεξη για μάθηση. Ετσι εξηγούνται και οι εκλάμψεις του σε μερικά παιχνίδια...
    Φαίνεται ότι ακολούθησε τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Αλέξης μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο, «εδώ συνίσταται εγκλεισμός στην Παιανία, βιντεοπαιδεία από το Euro 2004 και απαγόρευση εξόδου ώσπου να μάθει ο Σισέ πώς έπαιζε τη θέση ο Ζήσης Βρύζας», ξεπατίκωσε δυο τρεις χαρακτηριστικές κινήσεις του Βρύζα (γκολ όπως αυτά του Σισέ στο Αλκαζάρ ο Ζήσης τα είχε για δεκατιανό) και έκανε το κομμάτι του...
    Αν μάλιστα ο Τζιμπρίλ πάρει και πέντε-έξι DVD με τα highlights του Καμπάνταη (άλλη μεγάλη συμπάθεια του «Σπυρό») για να διδαχτεί πώς κινείται το σύγχρονο φορ στον χώρο, ίσως κάποτε καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο του Καούνου (Για τον Λεωνίδα δεν το συζητώ καν. Σ’ αυτή τη ζωή τουλάχιστον δεν προλαβαίνει. Στην επόμενη να το συζητήσουμε).

.............

Περισσοτερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Aυτα που λεει τα εννοει?
    Την θεση του επιθετικου ο ΣΙσσε την ξερη καλυτερα απο ολους τους επιθετικους στην Ελλαδα..τι βλακειες ειναι αυτα που γραφουν ρε!

Ανα ρωτιεμαι να εχουν δει ποτε τον Σισσε να παιζει μπαλα...

[youtube]www.youtube.com/watch?v=Zq2McCBnpKM[/youtube]

[youtube]www.youtube.com/watch?v=3pvxJUxvJAY&feature=related[/youtube]

Etτσι και κανει τετοιο σπριντ οποως το δευτεο βιντεο θα εχουμε λιποθυμιές στην ελλαδα!!

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.222 φορές σε 20.557 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σπύρο κι εγώ τα ίδια πιστεύω και τον έχω δει να παίζει.. Το άτομο είναι άμπαλο! Ο Όσκαρ σε θέμα τεχνικής είναι Ροναλντίνιο μπροστά του.
    Όταν παίρνει μπάλα πάντα θα κοιτάξει να απαλαχτεί ΑΜΕΣΩΣ με κάθε τρόπο από αυτήν εκτός αν είναι στην περιοχή που τραβάει κανένα ξερό
    και πάει μέσα. Μην λέμε ότι έχει τεχνική ο Σισέ γιατί θα μας ακούσει ο Καραπιάλης και θα γελάει!

Αν εσένα σου αρέσει σαν παίκτης δικαίωμά σου.. Κι εμένα μου αρέσουν παίκτες ψιλο-άσχετοι, το θέμα είναι γιατί δεν μπορούμε να καταλήξουμε
    όλοι στο συμπέρασμα ότι ο Σισέ είναι αθλητής και όχι ποδοσφαιριστής;

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Τεχνικη ειναι ενα ιδιατερο πραγμα που ορισμενοι δεν το λαμβανουν.Τεχνικη στο ποδοσφαιρο δεν εινα ιμονο το σπασιμο μεσης η "ποδια"και να περνας ολη την ενδεκαδα...

Τεχνικη ειναι και στο σκοραρισμα τεχνικη ειναι στο να κανεις σωστε απαλαγες απο τους αμυντικους..γενικα η τεχνικη εχει πολλους ορισμους!

Αν δεις τα βιντεακια που ποσταρα θα καταλαβεις πολλα...ακομα και ντριμπλες κανει και δες θεσεις που περνει στο γηπεδο..ειναι και αυτο τεχνικη!

Η θεση του Σισε ειναι πολυ συγκεκριμενη λιγοι ομως μπορουν να παιξουν οπως αυτος..και τωρα στο Ζουμι τις υποθεσης..θα σε χαλαγε να ειχες τον Σισε στην ομαδα?
    Εμενα προσωπικα Οχι...αλλα δεν μπορω κιολας να διαβαζω οτι ο Σισε ειναι αμπαλος!

Αυτα ειναι για να τα γραφουν κοριτσακια που δεν κερουν τι ειναι η μπαλα και ασχετοι δημοσιογραφοι οχι εμεις που ξερουμε και λιγο μπαλα..

Και ποιος Οσκαρ ρε συ..πλακα κανουμε..μην μου μιλας για πεθαμενες αδερφες.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (10-02-10)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.696
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.635 φορές σε 7.139 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο κι εγώ τα ίδια πιστεύω και τον έχω δει να παίζει.. Το άτομο είναι άμπαλο! Ο Όσκαρ σε θέμα τεχνικής είναι Ροναλντίνιο μπροστά του.
    Όταν παίρνει μπάλα πάντα θα κοιτάξει να απαλαχτεί ΑΜΕΣΩΣ με κάθε τρόπο από αυτήν εκτός αν είναι στην περιοχή που τραβάει κανένα ξερό
    και πάει μέσα. Μην λέμε ότι έχει τεχνική ο Σισέ γιατί θα μας ακούσει ο Καραπιάλης και θα γελάει!

Αν εσένα σου αρέσει σαν παίκτης δικαίωμά σου.. Κι εμένα μου αρέσουν παίκτες ψιλο-άσχετοι, το θέμα είναι γιατί δεν μπορούμε να καταλήξουμε
    όλοι στο συμπέρασμα ότι ο Σισέ είναι αθλητής και όχι ποδοσφαιριστής;
    Ε,ναι ο σισε δεν ειναι τεχνιτης ποδοσφαιριστης.Ποτε δεν ηταν.Δεν μπορει να ντριμπλαρει τον αντιπαλο στο 1-1.Ομως μπορει την παραμικρη ευκαιρια να την μετουσιωσει σε γκολ.Εχει τρομερο σουτ και ειναι αρκετα γρηγορος.
    Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε οσο μπορουμε δικαιοι και να μην μειωνουμε την μεγαλη του αξια(τουλαχιστον για το επιπεδο της σουπαλιγκ) μονο και μονο επειδη παιζει στο βαζελο.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

Reds (10-02-10), sapere aude (10-02-10)

Το avatar του χρήστη sapere aude

Thanks
    143
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 448 φορές σε 310 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    .Ομως μπορει την παραμικρη ευκαιρια να την μετουσιωσει σε γκολ.Εχει τρομερο σουτ και ειναι αρκετα γρηγορος.
    ...νομίζω πως αυτός είναι ο ορισμός του επιθετικού όλα τα άλλα είναι μικρότητες και κακίες !!!!!

Thanks
    20.033
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RED-S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Τεχνικη ειναι ενα ιδιατερο πραγμα που ορισμενοι δεν το λαμβανουν.Τεχνικη στο ποδοσφαιρο δεν εινα ιμονο το σπασιμο μεσης η "ποδια"και να περνας ολη την ενδεκαδα...

Τεχνικη ειναι και στο σκοραρισμα τεχνικη ειναι στο να κανεις σωστε απαλαγες απο τους αμυντικους..γενικα η τεχνικη εχει πολλους ορισμους!

Αν δεις τα βιντεακια που ποσταρα θα καταλαβεις πολλα...ακομα και ντριμπλες κανει και δες θεσεις που περνει στο γηπεδο..ειναι και αυτο τεχνικη!

Η θεση του Σισε ειναι πολυ συγκεκριμενη λιγοι ομως μπορουν να παιξουν οπως αυτος..και τωρα στο Ζουμι τις υποθεσης..θα σε χαλαγε να ειχες τον Σισε στην ομαδα?
    Εμενα προσωπικα Οχι...αλλα δεν μπορω κιολας να διαβαζω οτι ο Σισε ειναι αμπαλος!

Αυτα ειναι για να τα γραφουν κοριτσακια που δεν κερουν τι ειναι η μπαλα και ασχετοι δημοσιογραφοι οχι εμεις που ξερουμε και λιγο μπαλα..

Εγώ δηλαδή είμαι κοριτσάκι; Δεν αρπάζομαι Σπύρο, απλά μια ερώτηση.. Έχεις παίξει την θέση ποτέ; Το πως αντιλαμβάνεσαι το
    τόπι είναι τελείως διαφορετικό από την τηλεόραση ή την κερκίδα και διαφορετικό μέσα στο χόρτο.. Αν έχεις παίξει λοιπόν την
    θέση ή έστω σε πραγματικό γήπεδο μπάλα, τότε ή είσαι ο Πελέ ή είσαι προκατηλλημένος όταν λες τον Όσκαρ πεθαμένη αδερφή..

Ας μην συνεχίσουμε καλύτερα γιατί έρχεται off-topic καταιγίδα και θα με πάρει και θα με σηκώσει.. ΖΗΤΩ Ο ΣΙΣΕ!

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πάλι μαλακιζόμαστε.....ήταν 0-6 και το κάνανε 4-7........πού είναι τα ωραία 26-4 .....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Ok Σπυρο εμενα μου αρκει αυτο που εγραψες!!!
    Τωρα με επεισες!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ δηλαδή είμαι κοριτσάκι; Δεν αρπάζομαι Σπύρο, απλά μια ερώτηση.. Έχεις παίξει την θέση ποτέ; Το πως αντιλαμβάνεσαι το
    τόπι είναι τελείως διαφορετικό από την τηλεόραση ή την κερκίδα και διαφορετικό μέσα στο χόρτο.. Αν έχεις παίξει λοιπόν την
    θέση ή έστω σε πραγματικό γήπεδο μπάλα, τότε ή είσαι ο Πελέ ή είσαι προκατηλλημένος όταν λες τον Όσκαρ πεθαμένη αδερφή..

Ας μην συνεχίσουμε καλύτερα γιατί έρχεται off-topic καταιγίδα και θα με πάρει και θα με σηκώσει.. ΖΗΤΩ Ο ΣΙΣΕ!

Οχι ρε ποιος μιλησε για σενα..

Δεν ειπα εσενα κοριτσακι! Διαβασε καλα τι λεω και καταλαβε οτι ποστ μου ειναι αφορμη αυτου του αμπαλου του δημοσιγραφου που εγραψε το αρθρο..

Σε εσενα απαντησα περι τεχνικης τιποτα αλλο!
    Κοιτα δεν με ξερεις προσωπικα και δεν μπορεις ναμε κρινεις αν ξερω μπαλα του καναπε η του γηπεδου..Εχω παιξει ποδοσφαιρο στην Προοδευτικη και χαλκηδονα αν τις γνωριζεις με ιμηερσιτεχνικο δελτιο δεν νομιζω να υπαρχουν ακομα αυτα αλλα μια που παιζεις ρωτα ποιο παλιους να σου πουν..

Κια οταν επαιζα μπλαιτσα εγω ηταν χωματινα τα γηπεδα οχι με χορτο..

Για εμενα ξερουν μπαλα μονο οσοι εχουν παιξει.. οι αλλοι ειναι ασχετοι,ειμαι αυτης τι γνωμης χρονια τωρα!

Μην μου μιλας για τον οσκαρ..ειπαμε πεθαμενη αδερφη.

Και μην το πας ειρωνικα ζητω ο Σισε γιατι εγω δεν σου μιλησα ειρωνικα μεχρι στιγμης!

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ok Σπυρο εμενα μου αρκει αυτο που εγραψες!!!
    Τωρα με επεισες!

Πολυ αναποδα το πηρες Σμαργδα και δεν τονισες την παρακατω φραση μου..
    Μην βιαζεσαι..

Thanks
    20.033
    Ignore User

Προεπιλογή

Οχι ρε ποιος μιλησε για σενα..

Δεν ειπα εσενα κοριτσακι! Διαβασε καλα τι λεω και καταλαβε οτι ποστ μου ειναι αφορμη αυτου του αμπαλου του δημοσιγραφου που εγραψε το αρθρο..

Σε εσενα απαντησα περι τεχνικης τιποτα αλλο!
    Κοιτα δεν με ξερεις προσωπικα και δεν μπορεις ναμε κρινεις αν ξερω μπαλα του καναπε η του γηπεδου..Εχω παιξει ποδοσφαιρο στην Προοδευτικη και χαλκηδονα αν τις γνωριζεις με ιμηερσιτεχνικο δελτιο δεν νομιζω να υπαρχουν ακομα αυτα αλλα μια που παιζεις ρωτα ποιο παλιους να σου πουν..

Κια οταν επαιζα μπλαιτσα εγω ηταν χωματινα τα γηπεδα οχι με χορτο..

Για εμενα ξερουν μπαλα μονο οσοι εχουν παιξει.. οι αλλοι ειναι ασχετοι,ειμαι αυτης τι γνωμης χρονια τωρα!

Μην μου μιλας για τον οσκαρ..ειπαμε πεθαμενη αδερφη.

Και μην το πας ειρωνικα ζητω ο Σισε γιατι εγω δεν σου μιλησα ειρωνικα μεχρι στιγμης!
    Κατ' αρχήν δεν σε ειρωνεύτηκα.. Και δεν είπα αν ξέρεις από μπάλα με το κριτήριο αν έχεις παίξει ή αν είσαι του καναπέ!! Δεν ξέρουμε και
    τι διαβάζουμε μου φαίνεται.. Είπα ότι αν έχεις παίξει μπάλα -μου απάντησες τώρα- θα καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα από πολλούς το πως
    είναι μέσα στο γήπεδο.. Έτσι λοιπόν σε θέμα τεχνικής κατάρτισης ο Όσκαρ είναι κλάσεις ανώτερος! Δεν μιλάω για ικανότητες άλλες..

Και φυσικά κατάλαβα ότι δεν είπες εμένα κοριτσάκι αλλά αυτούς που έχουν αυτή την γνώμη.. Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Άρα; Δεν με
    αποκαλείς κοριτσάκι που δεν ξέρει μπάλα; Παίζω μπάλα και δεν κρίνω τον άλλο με το αν έχει παίξει ή όχι για να ξέρει όπως παραδέχτηκες
    εσύ.. Συνεπώς μάλλον έχεις προσβάλει αρκετά άτομα με αυτή την δήλωση..

Έχετε μια μεγάλη ικανότητα απλές ερωτήσεις να τις τραβάτε όσο δεν γίνεται για να πάτε την συζήτηση προς την άποψή σας. Εγώ θεωρώ
    ότι είναι άμπαλος, εσύ το αντίθετο! Πολύ ωραία.. Μπορείτε όμως να ξεκολλήσετε να μιλήσουμε; Αν θέλετε.. Αν δεν θέλετε λοιπόν, ΖΗΤΩ
    Ο ΣΙΣΕ!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Πολυ αναποδα το πηρες Σμαργδα και δεν τονισες την παρακατω φραση μου..
    Μην βιαζεσαι..
    Δεν πηρα αναποδα τιποτα Σπυρο, η φραση οπως την εγραψες δεν ειναι σωστη.
    Το οτι δεν εχω παιξει μπαλα (εγω ή καποιος αλλος) δεν με κανει αυτοματως ασχετη.
    Τεσπα αποψη σου ειναι για το Σισε και ειναι απολυτα σεβαστη.

Εμενα δεν μου αρεσει και το λεω, καθως επισης συμφωνω με αυτο που ποσταρα.
    Τελος απο εμενα το off topic.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προεπιλογή

Πες μου που μιλαω για εσενα και καποιον αλλον απο εδω μεσα..προφανως δεν καταλαβατε το τροπο γραφης μου και σε αυτο δεν φταιω εγω!

Δεν σε ειπα κοριτσακι..αν ηθελα θα στο ελεγα στα μουτρα μιας και δεν κολαω σε τετοια..

Ερωτηση μου εκναες και σου απαντησα αν εχω παιξει μπαλα..

Κατ' αρχήν δεν σε ειρωνεύτηκα.. Και δεν είπα αν ξέρεις από μπάλα με το κριτήριο αν έχεις παίξει ή αν είσαι του καναπέ!! Δεν ξέρουμε και
    τι διαβάζουμε μου φαίνεται.. Είπα ότι αν έχεις παίξει μπάλα -μου απάντησες τώρα- θα καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα από πολλούς το πως
    είναι μέσα στο γήπεδο.. Έτσι λοιπόν σε θέμα τεχνικής κατάρτισης ο Όσκαρ είναι κλάσεις ανώτερος! Δεν μιλάω για ικανότητες άλλες..

Και φυσικά κατάλαβα ότι δεν είπες εμένα κοριτσάκι αλλά αυτούς που έχουν αυτή την γνώμη.. Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Άρα; Δεν με
    αποκαλείς κοριτσάκι που δεν ξέρει μπάλα; Παίζω μπάλα και δεν κρίνω τον άλλο με το αν έχει παίξει ή όχι για να ξέρει όπως παραδέχτηκες
    εσύ.. Συνεπώς μάλλον έχεις προσβάλει αρκετά άτομα με αυτή την δήλωση..

Έχετε μια μεγάλη ικανότητα απλές ερωτήσεις να τις τραβάτε όσο δεν γίνεται για να πάτε την συζήτηση προς την άποψή σας. Εγώ θεωρώ
    ότι είναι άμπαλος, εσύ το αντίθετο! Πολύ ωραία.. Μπορείτε όμως να ξεκολλήσετε να μιλήσουμε; Αν θέλετε.. Αν δεν θέλετε λοιπόν, ΖΗΤΩ
    Ο ΣΙΣΕ!

Ακου φιλε Πανο..δεν εχω προσβαλει κανεναν εγραψα αυτο που εγραψα με το σκεπτικο που.. μαλλον εσυ δεν μπορειτε να καταλαβετε...Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο!
    Αν εχει ενοχληθει καποιος προβλημα δικο του οχι δικου μου!!

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας εδώ μέσα. Άλλοι δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο κάποιων, άλλοι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά που γράφουν είναι προσβολές... γενικά υπάρχει πρόβλημα...
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (10-02-10)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

γενικα γαμιε** ο παο και η λεωφορος..
    καλησπερα.
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλες πιπες κανανε σημερα.και στο βολευ και στο πολο.παντα τετοια πελατες μου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    20.033
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    γενικα γαμιε** ο παο και η λεωφορος..
    καλησπερα.

Εκεί εσύ μην σου φύγει κανένας τόνος!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (10-02-10)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παντα πανο παντα και παντου
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Σελίδα 1236 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 236736836936103611361186119612061216122612321233123412351236123712381239124012461256126612761286133614361536163617362236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές