Σελίδα 1235 από 3121 ΠρώτηΠρώτη ... 235735835935103511351185119512051215122512311232123312341235123612371238123912451255126512751285133514351535163517352235 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 24.681 έως 24.700 από 62412

Θέμα: ΠΑΟ

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο τζιοβανι ηταν στην μπαρτσα ρε συ σπυρο..μην τρελαθουμε τωρα
    τι να μας πει ο σισε?
    και επειδη πηρε ευρωπαικο?
    και ο καρεμπε εχει παρει τα μαλλιοκεφαλα του απο κουπες.
    εγω ειπα την γνωμη μου..
    ο σισε ειναι παικταρας για το ελληνικο πρωταθλημα..
    αμα παει σε κανενα ποιο δυνατο πρωταθλημα που να εχει ονοματα δεν θα υπαρχει ο κυριος πως να το κανουμε?
    εγω λεω οτι ο καστιγιο τον εχει για φρουτο τον σισε.
    και ο αγγλος ο νταρμπι..
    εγω δεν θα τον ηθελα στον ολυμπιακο..
    και απο του χρονου μπορει να μην τον ξερει ουτε η μανα του.
    θα σκασει κανα ονομα στον θρυλο που θα τους φυγει η μαγκια.
    το εχουμε ξανα κανει δεν θα ειναι η πρωτη φορα.

Καλο βραδυ Στελιο!

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

επισης!!
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η δήλωση του Φιλομένο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, δηλαδή είπε οτι είναι καλό να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα γιατί στα δυνατά πρωταθλήματα πρέπει να πρωταγωνιστούν πολλές ομάδες για να δούμε μπάλλα, αυτό εννοούσε. Ο Κόκε τώρα, είναι κλασική περίπτωση παίχτη, κι ο Ντιόγκο δήλωσε οτι είναι γάβρος..ο Γκαρσία και ο Κονσεϊσάο χτυπάνε την καρδιά τους και φιλάνε τις φανέλες και τα ίδια κάνει ο Κόκε και ο κάθε κόκε, πουλάνε οπαδιλίκι και τίποτα περισσότερο, τον Ολυμπιακό άλλοι προσπαθούνε να τον φάνε και δεν είναι οι ομάδες, πόσο μάλλον ομαδούλες τύπου πάοκ-άρη.
    Και ποιά είναι η προκλητική δήλωση του Μελίσση, οτι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό? Κι εγώ θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό αλλά άμα παίξω αντίπαλος με τον Ντιόγκο(πχ) δεν θα τον αφήσω να αλωνίζει.
    Τωρα αυτο το "εννοουσε" πως το συμπερανες εσυ βρε Σταθη??
    Τις δηλωσεις αυτες να τις κανουν αφου δεν εχει παρει ο Ολυμπιακος πρωταθλημα και οχι οταν παιζεται ακομα! Γιατι με αυτη τη λογικη ανετα και εγω μπορω να πω οτι υπαρχει κατι υποπτο πισω απο τις δηλωσεις τους. Ποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο?? Κανεις.

Εσυ δεν ειδες καθολου προκληση στις δηλωσεις του μελισση δηλαδη ετσι??
    Οκ αποψη σου και ειναι δεκτη. Εγω ειδα προκληση παντως.

Τεσπα το θεμα μας ηταν το πως αντιμετωπιζονται οι παιχτες του Ολυμπιακου απο τους αντιπαλους τους και πως οι αντιστοιχοι του ζελα.
    Εμενα προσωπικα δεν με πειθει κανεις οτι με τον ιδιο τροπο μαρκαρεται για παραδειγμα ο Ματ και με τον ιδιο ο Σισε.
    Δεν με νοιαζει τι ονομα εχει ο Σισε και ο Ζιοβανι ειχε και ο Σεμος παραλιγο να του κοψει τη μπαλα.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (09-02-10)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις δηλωσεις αυτες να τις κανουν αφου δεν εχει παρει ο Ολυμπιακος πρωταθλημα και οχι οταν παιζεται ακομα! Γιατι με αυτη τη λογικη ανετα και εγω μπορω να πω οτι υπαρχει κατι υποπτο πισω απο τις δηλωσεις τους. Ποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο?? Κανεις.

Εσυ δεν ειδες καθολου προκληση στις δηλωσεις του μελισση δηλαδη ετσι??
    Οκ αποψη σου και ειναι δεκτη. Εγω ειδα προκληση παντως.

Τεσπα το θεμα μας ηταν το πως αντιμετωπιζονται οι παιχτες του Ολυμπιακου απο τους αντιπαλους τους και πως οι αντιστοιχοι του ζελα.
    Εμενα προσωπικα δεν με πειθει κανεις οτι με τον ιδιο τροπο μαρκαρεται για παραδειγμα ο Ματ και με τον ιδιο ο Σισε.
    Δεν με νοιαζει τι ονομα εχει ο Σισε και ο Ζιοβανι ειχε και ο Σεμος παραλιγο να του κοψει τη μπαλα.

Ετσι και δεν ηταν ο Σεμος θα ειχαμε δει πολλα περισοτερα απο τον Ζιοβανι!
    Μετα εκλασε απο το φοβο του..

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.731
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.294 φορές σε 10.835 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούσιο Φιλομένο, μίλησε στον sport103 FM για την επανεμφάνισή του στις υποχρεώσεις της ομάδας, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά αλλά και το πόσο καλό θα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League να μην το κατακτήσει φέτος ο Ολυμπιακός.

«Νομίζω φυσικά ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και να πάρουμε την 2η θέση με την 1η θέση να είναι δύσκολο να την προλάβουμε αλλά όχι απίθανο. Ωστόσο κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το χρειάζεται ο κόσμος και θα είναι ότι καλύτερο και για τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ αλλά κάποιος άλλος αντί του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα για το καλύτερό του και για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος».

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.849
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.721 φορές σε 7.205 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούσιο Φιλομένο, μίλησε στον sport103 FM για την επανεμφάνισή του στις υποχρεώσεις της ομάδας, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά αλλά και το πόσο καλό θα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League να μην το κατακτήσει φέτος ο Ολυμπιακός.

«Νομίζω φυσικά ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και να πάρουμε την 2η θέση με την 1η θέση να είναι δύσκολο να την προλάβουμε αλλά όχι απίθανο. Ωστόσο κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το χρειάζεται ο κόσμος και θα είναι ότι καλύτερο και για τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ αλλά κάποιος άλλος αντί του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα για το καλύτερό του και για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος».

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Ασε μας ρε φιλομενο ατιτλε..Ολοι φετος βρηκατε ευκαιρια να βγαλετε το κομπεξ σας απεναντι στον ολυμπιακο
    Υ.Γ Ο νετο του αρη ειχε πει πριν 2-3 βδομαδες στη νοβα οτι θελει να παρει το πρωταθλημα ο θρυλος,αλλα δεν εχω δει τη δηλωση του πουθενα.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.964 φορές σε 14.477 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτές τις δηλώσεις τις έχει ξανακάνει ο Φιλομένο. Τις επανέλαβε ή τις αναπαράγουν τα αξιότιμα ΜΜΕ? Και τι δουλειά έχουν σε αυτό το thread?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.731
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.294 φορές σε 10.835 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτές τις δηλώσεις τις έχει ξανακάνει ο Φιλομένο. Τις επανέλαβε ή τις αναπαράγουν τα αξιότιμα ΜΜΕ? Και τι δουλειά έχουν σε αυτό το thread?
    Aπάντηση ήταν προς την Σμαρώ..λίγο οφ τόπικ μωρέ

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για την ιστορία, στα τελευταία 33 (τριάντα τρία) παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας δεν έχει αποβληθεί ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Airness για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (10-02-10), panahs7 (10-02-10)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μολότοφ στα γραφεία

Βόμβα μολότοφ βρήκαν στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άνθρωποι της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε τυχαία στο κτίριο της οδού Κηφισίας 38, οι αστυνομικοί, έφεραν στο… φως μία μολότοφ, ενώ λίγο αργότερα, συνάδελφοί τους, ανακάλυψαν άλλες πέντε, στην συμβολή των οδών Νιόβης και Μεσογείων.

Οι άνθρωποι της Αστυνομίας, μετά τις ανακαλύψεις αυτές, κοιτάζουν πλέον το ποιος και το γιατί είχε αφήσει τις συγκεκριμένες βόμβες στα μέρη εκείνα. Είναι γνωστό άλλωστε πως εδώ και αρκετό καιρό, μαίνεται πόλεμος ανάμεσα στους οργανωμένους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας «πράσινος» ή ένας «κόκκινος» σύνδεσμος δέχεται επίθεση

Χμμμμμ,να ειναι του Θαναση?Μπαααα...
    Να ειναι του Παυλου?Μπαααα...
    Να πηγε μονη της εκει?
    Βρε τον Δημητρακη.....
    *****8.23*****

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (10-02-10)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Tαδε εφη Dr.

Ποιος ξέρει. Καμιά φορά, λένε, πως όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να καταφέρεις τον στόχο σου. Ας πούμε, φίλοι μου, ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θέλει πολύ το πρωτάθλημα κι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι συγκυρίες. Λοιπόν…

Την 23η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Θα λείψει από τον ΠΑΟΚ ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Την 22η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟ-Καβάλα. Θα εκτίσει την ποινή του ο αρχηγός της Καβάλας Παβίσεβιτς.

Την 21η αγωνιστική έπαιξαν Λάρισα-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στη Λάρισα ο Κατσιαρός (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος αριστερός μπακ, Βενετίδης, όπως κι ο Αμπουχατζίρα).

Την 19η αγωνιστική έπαιξαν Άρης-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στον Άρη ο Ναφτί.

Την 18η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Πανθρακικός. Εξέτισαν την ποινή τους στον Πανθρακικό οι Μαρτσέλο και Παπαδόπουλος.

Την 17η αγωνιστική έπαιξαν Ξάνθη-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στην Ξάνθη ο Κιντάνα (ενώ ήταν τραυματίας κι ο άλλος βασικός ακραίος κυνηγός, ο Ζιέντσουκ).

Την 16η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Εργοτέλης. Εξέτισε την ποινή του στον Εργοτέλη ο Ρουμπάκης (ενώ δεν έπαιξε κι ο τραυματίας Μπέτο). Γκολκίπερ στον Εργοτέλη ήταν ο τρίτος της ομάδας, ο Αθανασίου, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.

Την 15η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Γιάννινα. Εξέτισε την ποινή του στα Γιάννινα ο Κώτσιος (ενώ δεν έπαιξε κι ο Μπακαγιόκο, που είχε ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό).

Την 14η αγωνιστική έπαιξαν Ηρακλής-ΠΑΟ. Παραμονές του ματς τιμωρήθηκαν και δεν έπαιξαν εναντίον του ΠΑΟ για μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση οι δύο βασικοί μέσοι της ομάδας, ο Ντιέ κι ο Ντίκα.

Την 13η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Ατρόμητος. Εξέτισαν την ποινή τους στον Ατρόμητο οι Νεμπεγλέρας και Φαβάλι. Έμειναν στον πάγκο Ολιβέϊρα και Κουτσόπουλος. Τραυματίας ο Τάτος.

Την 11η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης. Εξέτισε την ποινή του στον Αστέρα ο Μπαστία (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος βασικός αμυντικός χαφ, ο Καρντόζο).

Την 10η αγωνιστική έπαιξαν Λεβαδειακός-ΠΑΟ. Βασικός γκολκίπερ στον Λεβαδειακό δεν ήταν ο Μπλάζιτς, αλλά ο Καρακώστας, που από τότε έπαιξε μόνο σε δύο ματς.

Την 8η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τους δύο βασικούς κυνηγούς του, τους Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, λόγω τραυματισμών.

Την 6η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Λάρισα. Η Λάρισα έπαιξε χωρίς Ιγκλέσιας, Βενετίδη, Γιαννακόπουλο, Αμπουχατζίρα, Κάσας, ενώ ο Μετίν έμεινε στον πάγκο. Με το που μπήκε αλλαγή είχε δοκάρι, στο 1-0.

Την 5η αγωνιστική έπαιξαν ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Νέμεθ (τότε ήταν ο καλύτερος παίκτης της), Ζεράλντο, Καράμπελα, Μάκο.

Την 4η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Άρης. Ο Άρης είχε αφήσει στον πάγκο Κάμπορα, Κάλβο και Χαβίτο.

Την 3η αγωνιστική έπαιξαν Πανθρακικός-Παναθηναϊκός. Ο Πανθρακικός έπαιξε χωρίς τον Μαρτσέλο, που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι του, αλλά και χωρίς τους Βελάσκο, Ρομπέρ, ενώ ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ντιαλό, είχε μείνει στον πάγκο.

Την 2η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Ξάνθη. Η Ξάνθη δεν είχε τον Λουτσιάνο και άφησε στον πάγκο τον Μαρτσελίνιο.

Την 1η αγωνιστική έπαιξαν Εργοτέλης-ΠΑΟ. Ο Εργοτέλης δεν είχε τον Κορδονούρη και είχε αφήσει στον πάγκο Λεάλ, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκη και Ρουμπάκη. Στη θέση του τελευταίου προτιμήθηκε ο Γιαλούσης, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.964 φορές σε 14.477 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Doctor doctor
    άι γ@μήσου doctor ...

ΥΓ. Ασχολήσου βρε τρόμπα με την ομάδα σου και άσε τι κάνουν οι άλλοι
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ουτως ή αλλως εχει δηλωσει σε αρθρο του στις 9/11/09 οτι ο λαγος θα παρει το πρωταθλημα. Τι καθεται και ψαχνει τωρα?
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Doctor doctor
    άι γ@μήσου doctor ...

ΥΓ. Ασχολήσου βρε τρόμπα με την ομάδα σου και άσε τι κάνουν οι άλλοι

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε , ε όχι και ομάδα του ... σιγά μην είναι ομάδα του

ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ είναι , ομάδα του όχι ...

και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ουτως ή αλλως εχει δηλωσει σε αρθρο του στις 9/11/09 οτι ο λαγος θα παρει το πρωταθλημα. Τι καθεται και ψαχνει τωρα?
    Οταν κανεις ρεπορταζ απο το...σπιτι σου(οσο το φανταζομαι γελαω μονος μου,φανταζομαι ενα δωματιο σαν πυργο ελεγχου ενα πραγμα,με δεκαδες οθονες υπολογιστων,κουμπακια,τηλεφωνα κλπ),εχεις τον χρονο και την πολυτελεια να ψαχνεις τετοιες μαλακιες.
    *****8.23*****

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν κανεις ρεπορταζ απο το...σπιτι σου(οσο το φανταζομαι γελαω μονος μου,φανταζομαι ενα δωματιο σαν πυργο ελεγχου ενα πραγμα,με δεκαδες οθονες υπολογιστων,κουμπακια,τηλεφωνα κλπ),εχεις τον χρονο και την πολυτελεια να ψαχνεις τετοιες μαλακιες.
    Ειλικρινα το εχω ξαναπει, ειμαι 200% σιγουρη οτι παιρνει χαπια το ατομο. Ειναι αρρωστος.. και προφανως οι παρενεργειες απο το χαπακωμα, μετουσιωνονται σε ονειρα τα οποια οταν ξυπναει τα γραφει στην φυλλαδα του και οχι μονο..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινα το εχω ξαναπει, ειμαι 200% σιγουρη οτι παιρνει χαπια το ατομο. Ειναι αρρωστος.. και προφανως οι παρενεργειες απο το χαπακωμα, μετουσιωνονται σε ονειρα τα οποια οταν ξυπναει τα γραφει στην φυλλαδα του και οχι μονο..
    Mην ξεχνας οτι εχει φαει και ξυλο.Που ξερουμε αν δεν του εμεινε κανενα κουσουρι?
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Mην ξεχνας οτι εχει φαει και ξυλο.Που ξερουμε αν δεν του εμεινε κανενα κουσουρι?
    εεεεε , μαλακίες

δεν ήταν αρκετό !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεεεε , μαλακίες

δεν ήταν αρκετό !
    Ηθελα να απαντησω "να αγιασει το χερι του αυτου που το εκανε" αλλα μαλλον θα ηταν μεγαλη κακία..

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεεεε , μαλακίες

δεν ήταν αρκετό !
    Oχι ρε!Τουλουμιαστηκε κανονικα.
    *****8.23*****

Σελίδα 1235 από 3121 ΠρώτηΠρώτη ... 235735835935103511351185119512051215122512311232123312341235123612371238123912451255126512751285133514351535163517352235 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές