επισης!!
επισης!!
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Τωρα αυτο το "εννοουσε" πως το συμπερανες εσυ βρε Σταθη??
Τις δηλωσεις αυτες να τις κανουν αφου δεν εχει παρει ο Ολυμπιακος πρωταθλημα και οχι οταν παιζεται ακομα! Γιατι με αυτη τη λογικη ανετα και εγω μπορω να πω οτι υπαρχει κατι υποπτο πισω απο τις δηλωσεις τους. Ποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο?? Κανεις.
Εσυ δεν ειδες καθολου προκληση στις δηλωσεις του μελισση δηλαδη ετσι??
Οκ αποψη σου και ειναι δεκτη. Εγω ειδα προκληση παντως.
Τεσπα το θεμα μας ηταν το πως αντιμετωπιζονται οι παιχτες του Ολυμπιακου απο τους αντιπαλους τους και πως οι αντιστοιχοι του ζελα.
Εμενα προσωπικα δεν με πειθει κανεις οτι με τον ιδιο τροπο μαρκαρεται για παραδειγμα ο Ματ και με τον ιδιο ο Σισε.
Δεν με νοιαζει τι ονομα εχει ο Σισε και ο Ζιοβανι ειχε και ο Σεμος παραλιγο να του κοψει τη μπαλα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panahs7 (09-02-10)
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούσιο Φιλομένο, μίλησε στον sport103 FM για την επανεμφάνισή του στις υποχρεώσεις της ομάδας, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά αλλά και το πόσο καλό θα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League να μην το κατακτήσει φέτος ο Ολυμπιακός.
«Νομίζω φυσικά ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και να πάρουμε την 2η θέση με την 1η θέση να είναι δύσκολο να την προλάβουμε αλλά όχι απίθανο. Ωστόσο κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το χρειάζεται ο κόσμος και θα είναι ότι καλύτερο και για τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ αλλά κάποιος άλλος αντί του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα για το καλύτερό του και για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αυτές τις δηλώσεις τις έχει ξανακάνει ο Φιλομένο. Τις επανέλαβε ή τις αναπαράγουν τα αξιότιμα ΜΜΕ? Και τι δουλειά έχουν σε αυτό το thread?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για την ιστορία, στα τελευταία 33 (τριάντα τρία) παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας δεν έχει αποβληθεί ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.
Μολότοφ στα γραφεία
Βόμβα μολότοφ βρήκαν στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άνθρωποι της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε τυχαία στο κτίριο της οδού Κηφισίας 38, οι αστυνομικοί, έφεραν στο… φως μία μολότοφ, ενώ λίγο αργότερα, συνάδελφοί τους, ανακάλυψαν άλλες πέντε, στην συμβολή των οδών Νιόβης και Μεσογείων.
Οι άνθρωποι της Αστυνομίας, μετά τις ανακαλύψεις αυτές, κοιτάζουν πλέον το ποιος και το γιατί είχε αφήσει τις συγκεκριμένες βόμβες στα μέρη εκείνα. Είναι γνωστό άλλωστε πως εδώ και αρκετό καιρό, μαίνεται πόλεμος ανάμεσα στους οργανωμένους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας «πράσινος» ή ένας «κόκκινος» σύνδεσμος δέχεται επίθεση
Χμμμμμ,να ειναι του Θαναση?Μπαααα...
Να ειναι του Παυλου?Μπαααα...
Να πηγε μονη της εκει?
Βρε τον Δημητρακη.....
*****8.23*****
Faithful (10-02-10)
Tαδε εφη Dr.
Ποιος ξέρει. Καμιά φορά, λένε, πως όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να καταφέρεις τον στόχο σου. Ας πούμε, φίλοι μου, ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θέλει πολύ το πρωτάθλημα κι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι συγκυρίες. Λοιπόν…
Την 23η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Θα λείψει από τον ΠΑΟΚ ο τιμωρημένος Βιτόλο.
Την 22η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟ-Καβάλα. Θα εκτίσει την ποινή του ο αρχηγός της Καβάλας Παβίσεβιτς.
Την 21η αγωνιστική έπαιξαν Λάρισα-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στη Λάρισα ο Κατσιαρός (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος αριστερός μπακ, Βενετίδης, όπως κι ο Αμπουχατζίρα).
Την 19η αγωνιστική έπαιξαν Άρης-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στον Άρη ο Ναφτί.
Την 18η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Πανθρακικός. Εξέτισαν την ποινή τους στον Πανθρακικό οι Μαρτσέλο και Παπαδόπουλος.
Την 17η αγωνιστική έπαιξαν Ξάνθη-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στην Ξάνθη ο Κιντάνα (ενώ ήταν τραυματίας κι ο άλλος βασικός ακραίος κυνηγός, ο Ζιέντσουκ).
Την 16η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Εργοτέλης. Εξέτισε την ποινή του στον Εργοτέλη ο Ρουμπάκης (ενώ δεν έπαιξε κι ο τραυματίας Μπέτο). Γκολκίπερ στον Εργοτέλη ήταν ο τρίτος της ομάδας, ο Αθανασίου, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.
Την 15η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Γιάννινα. Εξέτισε την ποινή του στα Γιάννινα ο Κώτσιος (ενώ δεν έπαιξε κι ο Μπακαγιόκο, που είχε ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό).
Την 14η αγωνιστική έπαιξαν Ηρακλής-ΠΑΟ. Παραμονές του ματς τιμωρήθηκαν και δεν έπαιξαν εναντίον του ΠΑΟ για μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση οι δύο βασικοί μέσοι της ομάδας, ο Ντιέ κι ο Ντίκα.
Την 13η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Ατρόμητος. Εξέτισαν την ποινή τους στον Ατρόμητο οι Νεμπεγλέρας και Φαβάλι. Έμειναν στον πάγκο Ολιβέϊρα και Κουτσόπουλος. Τραυματίας ο Τάτος.
Την 11η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης. Εξέτισε την ποινή του στον Αστέρα ο Μπαστία (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος βασικός αμυντικός χαφ, ο Καρντόζο).
Την 10η αγωνιστική έπαιξαν Λεβαδειακός-ΠΑΟ. Βασικός γκολκίπερ στον Λεβαδειακό δεν ήταν ο Μπλάζιτς, αλλά ο Καρακώστας, που από τότε έπαιξε μόνο σε δύο ματς.
Την 8η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τους δύο βασικούς κυνηγούς του, τους Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, λόγω τραυματισμών.
Την 6η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Λάρισα. Η Λάρισα έπαιξε χωρίς Ιγκλέσιας, Βενετίδη, Γιαννακόπουλο, Αμπουχατζίρα, Κάσας, ενώ ο Μετίν έμεινε στον πάγκο. Με το που μπήκε αλλαγή είχε δοκάρι, στο 1-0.
Την 5η αγωνιστική έπαιξαν ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Νέμεθ (τότε ήταν ο καλύτερος παίκτης της), Ζεράλντο, Καράμπελα, Μάκο.
Την 4η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Άρης. Ο Άρης είχε αφήσει στον πάγκο Κάμπορα, Κάλβο και Χαβίτο.
Την 3η αγωνιστική έπαιξαν Πανθρακικός-Παναθηναϊκός. Ο Πανθρακικός έπαιξε χωρίς τον Μαρτσέλο, που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι του, αλλά και χωρίς τους Βελάσκο, Ρομπέρ, ενώ ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ντιαλό, είχε μείνει στον πάγκο.
Την 2η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Ξάνθη. Η Ξάνθη δεν είχε τον Λουτσιάνο και άφησε στον πάγκο τον Μαρτσελίνιο.
Την 1η αγωνιστική έπαιξαν Εργοτέλης-ΠΑΟ. Ο Εργοτέλης δεν είχε τον Κορδονούρη και είχε αφήσει στον πάγκο Λεάλ, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκη και Ρουμπάκη. Στη θέση του τελευταίου προτιμήθηκε ο Γιαλούσης, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Doctor doctor
άι γ@μήσου doctor ...
ΥΓ. Ασχολήσου βρε τρόμπα με την ομάδα σου και άσε τι κάνουν οι άλλοι
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ουτως ή αλλως εχει δηλωσει σε αρθρο του στις 9/11/09 οτι ο λαγος θα παρει το πρωταθλημα. Τι καθεται και ψαχνει τωρα?
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bookmarks