kouzoulo (04-10-10)
Τίτλος Σειράς: Πρώτος σκόρερ / Επεισόδιο: Νο 5
Πρωταγωνιστεί: Τζιμπρίλ Σισέ / Guest Stars: Παίκτες Εργοτέλη
kouzoulo (04-10-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ανοιξε τα ποδαρακια και σηκωσε τα χερακια η ντροπη της Κρητης...Φτου σας.
Σισε ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα που κρατησες στον παγκο τον Νικονιοπλια.. Μετα την 8η αγωνιστικη μπορειτε να φυγετε μαζι![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
chainsaw (04-10-10)
.... και ερχομαι στο αγαπημενο μου θρεντ!!
Ρε ρεζιλιδες, ρε ξεφτυλες του Ελληνικου ποδοσφαιρου που εχετε και μουτρα να μιλατε!!
Σας αφιερωνω δικα σας πρωτοσελιδα!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
OE OE OE κατι λεγατε για καναπε .....
Ετσι βαζελακια .... απο κατω και να σκουζετε!!!!!
Υ.Γ.1 Γεια σου ρε Νικονιομπλια προπονηταρα που παραιτηθηκες και αλλαξες γνωμη σε λιγη ωρα λογω Σισε και Μπαμπα! Και μετα απορουσες γιατι εγινες περιγελος ..... αϊντε καραγκιοζακο λιγα ειναι τα ψωμια σου, μεχρι την 8η αγωνιστικη!
Υ.Γ.2 Φααααααπ φαααααααπ Δημητρακη οι ....... φαπες ειναι αμετρητες.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Στον επόμενο τόνο...
η ώρα θα είναι 8.21 και ο Νίκος παραιτείται
η ώρα θα είναι 8.22 και ο Νίκος ανακαλεί
η ώρα θα είναι 8.23 και ο Νίκος παραιτείται
η ώρα θα είναι 8.24 και ο Νίκος ανακαλεί
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
By [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | Published: October 4, 2010
Ειλικρινά συγκλονίστηκα με τις χθεσινές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Βρέθηκα από την κόλαση στον παράδεισο σε μία ώρα…Όσο χρειάστηκε να ανακαλέσει την παραίτηση του ο Νιόπλιας.
Επειδή όμως δεν πείστηκα με αυτά που γράφονται σήμερα στις εφημερίδες, τηλεφώνησα ο ίδιος πριν από λίγο στον προπονητή του ΠΑΟ για να μάθω τι έγινε χθες στην Κρήτη.
- Τελικά κύριε Νιόπλια τι έγινε; Θέλατε από την αρχή να παραιτηθείτε;
Ναι, ναι, ναι, εγώ γιατί κοίταξε στην αρχή, ούτε ούτε και κοιτάξτε ο κύριος Πατέρας δεν ήθελε ακούς να μείνω αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπα ότι αυτό εγώ δεν ήθελα να μείνω, αυτός είπε όχι θέλω να μείνεις και μετά εγώ είπα όχι θα παραιτηθώ.
- Για να καταλάβω… Θέλατε να μείνετε;
Ναι, ναι α μπράβο, ύστερα ακούς, μόλις είπε κοίταξε δεν θέλω να μείνεις και εγώ ύστερα είπα εντάξει θέλω να φύγω, ε δε θέλω… κι εγώ και αυτός ύστερα, μετά εγώ είπα θέλω αυτό που θέλω άμα δε θέλω και εγώ το άλλαξα και λέω εντάξει δεν, ούτε εγώ θέλω και μετά αυτός ξέρεις λέει θέλω να φύγεις, ε, εγώ όμως μετά δε δέχθηκα και μετά δε από όλα αυτά και είπα να μείνω… Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
celticfrost (04-10-10), kritikia (04-10-10), Phaedra (05-10-10)
Όσο και να μην θέλουμε να πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας,
αυτή η φάση του δεύτερου γκολ της μπανάθας είναι χαρακτηριστική.
Ο στόπερ του Εργοτέλη κάνει σπριντ, μετά σταματάει, αφήνει εσκεμμένα χώρο και
τελικά αφήνει τον Cisse να σουτάρει ανενόχλητος χωρίς φυσικά ούτε καν να
κάνει τάκλιν ή κάποια στοιχειώδη προσπάθεια να τον ανακόψει.
Για όλους και ειδικά για όσους έχετε παίξει μπάλα αυτή η φάση είναι χαρακτηριστική,
και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.
.
Φοβήθηκε ρε συ μην του σκίσει το καλτσόν! Αμάν πια με τις καχυποψίες σας!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (05-10-10)
θυμισε λογο Βοκωλο στο περιβοητο παιχνιδι της τουμπας με την "θρυλικη" ομαδα τους Αγιου Αναστασιαδη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μονο που εκει κρινοταν ο τιτλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κι εδω κρινοτανε το μελλον της ευροπαναθας..Αν εχανε χτες πηγαινανε στο -4...Τελικα δεν κυκλοφορουνε πολλοι παντελονατοι στην κοπρολιγκα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
τι θεωρίες συνωμοσίας ρε αδερφέ ; ο Ντιόγκο τελείωσε πρόπερσι το πρωτάθλημα βασικός (μοναδικός φορ) και είχε δεχθεί γύρω στα 105 φάουλ , όσα περίπου και ο Βιειρίνια πέρσι . ο θεός-Σισσέ πέρσι δέχτηκε 39 φαουλ !!!! λιγότερα από τον αναπληρωματικό Γκαλίτσιο , τον Καζάκη και τον Μενδρινό !!!!!!!!!!!!!!!!!!
συμφωνώ πως όποιος έχει παίξει έστω και μια φορά μπάλα , καταλαβαίνει αλλά και όποιος δεν έχει παίξει πλέον ... είδε (εκτός αν δεν θέλει να δει)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τώρα είδα τα γκόλ της Πανάθας όλοι οι παίκτες του Εργοτέλη λήγοντες σε ....7 σώσον κύριε τον Πατέραν σου και τον υιόν σου(λέγε με γουρλομάτη)!Είναι το 50-50 της αρκούδας,πενήντα να είναι ματιασμένοι οι αμυντικοί του Τέλη και πενήντα να σκιστούν με μας όπως κάθε χρόνο τυχαίο δε νομίζω!
Και επειδή δεν αργεί ο αγώνας με τη Ξάνθη και εκεί προφανώς οι νόμοι της Πανάθας(λέγε με Μπιτσαξή)προφανώς θα εφαρμοστούν-απαγόρευση μετακινήσεων-χθές πως ενώ η ανακοίνωση της αστυνομίας,του Τέλη έλεγαν οτι δε θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους έφεραν πράσινα διακριτικά όλη η εξέδρα του λαγού φορούσε πράσινα;Σα πέρυσι που στο Περιστέρι πήγαν οι βάζελοι με τη συνοδεία της Αστυνομίας με απαγόρευση μετακινήσεων σε ισχύ!
Αστεια γκολ, οπως και το 95% των γκολ που σημειώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, μη εξαιρουμένων των γκολ του Ολυμπιακού!
Εκτος κι αν μείνατε εκθαμβοι με την τρομακτική δυσκολία των 2 πρώτων γκολ που βάλαμε στους Βολιώτες!
Το ειπα και εχθες οτι δεν υπαρχει περιπτωση να στραβοπατησει ο Βαζελος στην κρητη,ο Σισσε παλι σκοραρε και εχει φτασει τα 5 γκολ.
Bookmarks