Τα γαμημένα και σιχαμερά χόμπιτ δεν τα βλέπω καλά φέτος.
Βλέπουν τον Πατέρα να παίρνει πρωτάθλημα στην μπάλα και είναι πιο στεναχωρημένοι και σκασμένοι από εμάς τους Ολυμπιακούς.
Για να την πούνε στον Πατέρα που δεν πήρε στόπερ, στείλανε τα κομπλεξικά ανθρωπάκια ένα Χάμερ για να παραλάβει από το αερόδρομιο τον γουρλή τον Χέσε-σλιπ.
Βάλτε όλο το χάμερ στον κώλο μαλάκες Βάζελοι και βάλτε το και πρωτοσέλιδο αύριο στην πουτάνα την ΠΡΑΣΙΝΗ.
Πάρτε καμιά πίπα στον Λάρυ και τον Ταβουλαρέα όσο προλαβαίνετε, γιατί άμα δείτε και τον Γιαννάκη να σηκώνει κούπα, βλέπω μετά να βάζετε λουκέτο στο μπουρδέλο σας.
Xτον ηπιανε!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γαμω τον παο.
και ολους του βαζελοπουστιδες.
γιατι ειναι ολοι πουστιδες..
καλυτερα νεκρος παρα 100 χρονια πουτανας γιος.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ffyiannis (28-01-10)
Ανεξήγητα φαινόμενα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Από τον Υπέρυθρος | 25 Ιανουαρίου, 2010
“Γιατρέ μου δεν πάω καλά. Είμαι πρώτος με 8 βαθμούς στο ποδόσφαιρο και χάνω εντός έδρας στο μπάσκετ από κάποια Παρτιζάν. Μήπως είμαι γαύρος;;;”
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
smageo (28-01-10)
γαμω το σπιτι σου και σενα παλιο ταπα
βρομιαρη βαζελε..
100 χρονια εισαι πουτανας γιος ρε..
και στην φαπα μια ζωη παλιο μπινε.
μαλακα παλιο αλ καπονε.
μεγαλη πουτσα αλλα το θεμα ειναι να τους γαμησουμε εμεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λοιπόν δεν ξέρω πότε είναι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ δηλ. για να δούμε αν θα ρθουν αδιάφοροι ή όχι οι Ισπανοί.. Θέμας πρωτιάς δεν παίζει την πήρε η Μπαρτσελόνα πριν ξεκινήσει το Top-16.. Αν ο ΠΑΟ χάσει απο την Μπαρτσελόνα εδώ μέσα τότε θα αποχαιρετήσει πρόωρα την Ευρωλίγκα γιατι η Παρτιζάν δεν θα παραδωθεί σε κανένα παιχνίδι μιας και έχει πολύ καλή άμυνα....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Faithful (28-01-10)
Mπορει να γουσταρουμε τρελα που εχασε η βαζελα,αλλα ας μην την ξεγραφουμε.Την πρωτη θεση δεν την ειχε με την εικονα που παρουσιαζε και πριν την χθεσινη ηττα.Πιστευω πως θα την κανει τη νικη που χρειαζεται στο Βελιγραδι και θα περασει(φυσικα και το απευχομαι).Και διοτι παραμενει πολυ καλη ομαδα και διοτι οι σχεσεις με την Παρτιζαν ειναι πολυ παραπανω απο καλες.Οι Σερβοι δεν σκιζονται για να κανουν καμια πορεια τρελη.Ο Ντανιλοβιτς και ο Βουγιοσεβιτς εχουν στησει μια τελεια μπασκετομηχανη και περιοριζονται σε αυτο.Καθε χρονο βγαζουν και πουλανε παιχτες.Ας μην αναφερουμε ποσοι παιχτες εχουν μετακινηθει απο αυτους,στους βαζελους.Φυσικα ο καλυτερος της παιχτης,ο Μαριτς,ηδη ακουγεται οτι εχει συμφωνηθει να παραχωρηθει στον βαζελο το καλοκαιρι.
*****8.23*****
chainsaw (28-01-10)
Κανείς δεν μπορεί να ξεγραψεί τους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά εγώ λέω πως τα βλέπω τα πράγματα.. Η πρόκριση για μένα ή μάλλον το κλειδί της πρόκρισης είναι ο εντός έδρας αγώνας του ΠΑΟ με την Μπαρτσελόνα...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Για πρωτη φορα φετος ο βαζελος δειχνει κακοστημενος.Διχως τριαρι(πρωταθλητης Ευρωπης με τον Περπερογλου τριαρι δεν νοειται)Δεν γινεται να βγαινουν συνεχεια αυτα τα χαμηλα σχηματα,ουτε γινεται να ανεβαζεις συνεχεια τον Διαμαντιδη στο "3".Ποσες δουλειες να κανει επιτελους?
Πρωτη χρονια φετος εχει τραυματισμους(και οχι σοβαρους)και χανει την μπαλα.Θα ανεβει καποια στιγμη,δεν μπορει να παιζει ετσι συνεχεια,αλλα η ουσια ειναι οτι φετος ο Παναθηναικος ειναι μποσικος.Οποιαδηποτε ψηλη και αθλητικη ομαδα μπορει να του την κανει.Χωρις ελειψεις δικες μας δεν βλεπω πως μπορουμε να χασουμε(σε πρωτη φαση χρονικα)το κυπελλο.
*****8.23*****
3η και 4η αγωνιστική είναι τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα. Oπότε δεν παίζει να είναι αδιάφορη. Την 4η αγωνιστική είναι το εντός.
Προσέξτε τώρα τι έχουν οι βάζελοι σε κάνα 20 ήμερο:
- Μπαρτσελόνα (εκτός)
- Άρη (εντός)
- Μαρούσι (Α1-εκτός)
- Ολυμπιακό (Τελικός Κυπέλλου)
- Μπαρτσελόνα (εντός)
- Ολυμπιακό (Α1-εντός)
- Παρτιζάν (εκτός)
- ΠΑΟΚ (εκτός)
Αυτοί βέβαια μιλάνε για πρωτιά στον όμιλο αλλά μπορεί να φάνε καμιά πούτσα και από το Μαρούσι και να τερματίσουν 4οι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dtakis80 (28-01-10), Faithful (28-01-10), PrisonBreak-7- (28-01-10), smageo (28-01-10)
Ρουφα ρε..που να μη σωσεις να δεις προκριση ξανα. Βρωμιαρηδες βαζελοι που σηκωσατε κεφαλι και νομιζετε οτι δεν υπαρχει αλλος.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Αν ο βάζελος κάνει αυτό που εμείς δεν κάναμε όταν έπρεπε, δηλαδή να επενδύσει τα χρήματα του C.L. στην ομάδα του τότε σίγουρα θα ξεφύγει αγωνιστικά μετά λύπης μου καθώς είναι κάτι που έπρεπε να το έχουμε κάνει εμείς εδώ και καιρό συμβιβαζόμενοι στις απαιτήσεις μόνο του ελληνικού πρωταθλήματος.
.
ακουστε να δειτε πως εχει η ιστορια..
χανει ο ζελας απο την κλαψα..πρωτον θα τους εχουν ταξει πριμ,μετα καιγονται για βαθμους..θα παιζει και ο τζιμπουρ
και αμα γινει αυτο ειμαστε στους -5
μετα εχει μπουγατσα πανω ο ζελας.
θα χασει δεν υπαρχει περιπτωση να περασει απο κι πανω.
καιγονται και αυτοι τωρα γιατι ειναι στην δευτερη θεση.
ειμαι στους -2
παω στο οακα μετα και τους αλλαζω τον αδοξαστο.
και ειμαι στο +1
και τσουπ να το πρωταθλημα στο λιμανιιιιιιιιιιιιι..
και να μην χασει σας λεω εγω την κυριακη..
ας παρει ενα χ.
αντε πες οτι κερδαει.
απο την τουμπα δεν θα περασει.
θα φαει και την βουρτσα απο εμας
και αντε γεια πρωταθλημα ξανα στον πειραια.
δεν εχω μαθει στην ζωη μου να κλαιω γιατι ειμαι ολυμπιακος.
Bookmarks