αυτο λεω..οτι απο τη μια υπαρχει το σεναριο "δε δινω τιποτα και με τα λεφτα του τσ.λ καλυπτω το ανοιγμα" κι απο την αλλη "δινω κι αλλα για να νεισχυσω την ομαδα σε αμυνα και δεξι χαφ"
αυτο λεω..οτι απο τη μια υπαρχει το σεναριο "δε δινω τιποτα και με τα λεφτα του τσ.λ καλυπτω το ανοιγμα" κι απο την αλλη "δινω κι αλλα για να νεισχυσω την ομαδα σε αμυνα και δεξι χαφ"
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
-”Φέτος τουλάχιστον θα με παραδεχθούν όλοι φίλε μου. Έχω φτιάξει ομάδα…”
-”Τι ομάδα ρε; Πλάκα κάνεις;”
-”Γιατί;”
-”Εδώ ρε ούτε τον Ολυμπιακό δεν κατάφερες να κερδίσεις… Από τις πρώτες έξι ομάδες τις βαθμολογίας, μόνο εσύ και ο Αστέρας καταφέρατε να χάσετε…”
“…”
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
dtakis80 (27-01-10)
γαμω τον βαζελο και ολους του βαζελους..
μονο ξυλο τους αρμοζει.
ξυλο και μονο ξυλο..
μια ζωη στην φαπα..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Διαβαζω απο προχτες στις εφημεριδες οτι ο βαζελος τωρα που θα παρει το πρωταθλημα και θα εξασφαλισει τα λεφτα του τσου λου ,εχει την ευκαιρια να απογειωθει και να φτιαξει μεγαλη ομαδα.
Και σκεφτομαι εγω.Τοσα χρονια που η βαζελα παιζει τακτικα στο τσαμπινος λιγκ και παιρνει χρηματα,γιατι δεν εγινε αυτο;
Σωνει και καλα να μας πεισουν οτι αρχιζει η δυναστεια του βαζελου στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Μια βλεπω το Βαζελο στο Μπασκετ που μεχρι στιγμης παει καλα...λιγο στις βολες χανει και απο την αλλη βλεπω την Μαντσεστερ..
Παντως 18 χιλιαδες κοσμο εχει μεσα το γηπεδο!
τι καλα ρε παιδια?χαλια πανε.59-61 στο 39'.
ΠΕΟΣ απ' την Παρτιζάν στο σπίτι σας? ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΟΥΣΤ!
captain-cook (27-01-10), Haris1984 (27-01-10)
59-64 11δευτερόλεπτα ακόμα και πάμε φαουλ φάουλ
o βάζελος το χάνει το ματσακι...έχασε 2 βολές ο Σπανούλης και το σκορ στο +3 , τώρα +4 και πάει για +5....πήγε.....
8,000 κόσμο έχει όχι 18.....ΤΕΛΟΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ΕΧΑΣΑΑΑΑΑΑΑΝ 59-64 ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΠΟΥΤΣΑ![]()
59-64.οι πιπες ειναι αμετρητες παναθηναικε.με μια ομαδα που της ριξαμε χαλαρα 21.
Tι έγινε? Το ημίχρονο ήταν 42-36. Μόνο 17 πόντους έβαλαν σε ολόκληρο το 2ο μέρος?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οσο το παρακολουθησα δεν επιαζε ασχημα..Απλα εχασε παρα πολλες βολες!
Αντε γεια!!!
Χαιρετισματα σε αυτον τον Μαυρο που ηρθε δεν ξερω το ονομα του...Που ηρθε με Ηummer..
Χέισλιπ: Όποτε έπαιζα με τον Παναθηναϊκό έχανα, τώρα θα κερδίζω!
Να 'σαι καλά βρε παιδί, μ' έκανες και γέλασα!![]()
BAΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
Bookmarks