δεν το είδα σήμερα το παιχνίδι, αλλά βλέποντας το παιχνίδι του Σαββάτου συμπεραίνω πως ο Βαλβέρδε έχει κάποια κατάρα με τα αριστερά μπακ......μία του κάθεται ο Ντομί με τα 100 λάθη σε ένα ματς και τώρα αυτό το μπακάκι αριστερά (ευτυχώς δεν είναι βασικός, αλλά έπαιζε λόγω τραυματισμών) που έκανε ένα ηλίθιο πέναλτι και πήρε μια ακόμη πιο ηλίθια δεύτερη κίτρινη......δεν ξέρω για σήμερα, αλλά το Σάββατο θα το έπαιρνε το ματσάκι αν αυτός δεν έκανε τις παπαριές του
kritikia (13-01-10)
τελικα δεν εχω καταλαβει τον θελαμε ή οχι? ειναι καλος προπονητης ή αγυρτης?
γιατι αν τον θελαμε μπορουσαμε να τον κρατησουμε,αλλα ο προεδρος σε μια συνεντευξη τυπου ειχε πει πως ηθελε να τον απολυσει μετα το ματς με την ανορθωση και μου εδωσε να καταλαβω οτι τελικα δεν τον ηθελε και δεν τον κρατησε.
απο την αλλη αν ειναι κακος προπονητης, αυτο ειναι υποκειμενικο απ'οτι φαινεται,ποιος ειναι ο λογος να του τη λεμε?(ποτε θα ξαναδεις νταμπλ πχ.) ποτε δεν θα ξαναδει νταμπλ εκτος αν ξαναερθει στον ολυμπιακο, αλλα με αυτα που εχει πει δεν εχει προκαλεσει σε αντιθεση πχ με τον τιμουρ.
απο την αλλη αν ηθελε ο ιδιος να φυγει μαλλον δεν τον πολυαγγιξε το νταμπλ και προφανως προτιμουσε μια μικρομεσαια ομαδα της ισπανιας απο τον ολυμπιακο...
υ.γ.σορρυ που επαναφερω αυτο το θεμα με τον βαλβερδε,δεν θελω να δημιουργησω ενταση αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζει?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kritikia (13-01-10)
Το ειδα το παιχνιδι (τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος, ρωτα και τη Σμαρω που γελουσε βλεποντας τις αντιδρασεις μου). Αν με την Μπαρτσα παιξαν με αριστα το 10 ενα 8.5 προχθες δεν ηταν καλοι..δεν τραβηξαν καθολου οι παικτες. Αυτος ο αμυντικος μεταξυ μας θελει πολλες κλοτσιες. Ειδικα η δευτερη κιτρινη ηταν απευθειας κοκκινη..τον εσκισε τον αλλο..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Tιμητικός αποκλεισμός, δε λέω!
Ηττα 0-1 εντός από τη 14η της Β' Εθνικής!
Ενταξει οι αποψεις διιστανται.
Το αν ηταν ή οχι καλος προπονητης νομιζω οτι φανηκε και οσοι δεν φορανε παρωπιδες το αντιληφθηκαν.
Σε μια πρωτη χρονια του σε ενα ξενο τοπο με ελαχιστη στηριξη και καταφερε να κανει καποια πραγματα που αν μην τι αλλο ηταν θετικα για την ομαδα.
Καταρχην εξασφαλισε ενα ευκολο νταμπλ (πρωταθλημα απο τον Νοεμβριο και κυπελλο αφιερωμενο σε αυτον απο τους παικτες του).
Εβγαλε μια προσωπικοτητα στην ομαδα ειδαμε και αυτοματισμους και πιεση ψηλα και πολυ ωραια παιχνιδια και δεμενη ομαδα.
Οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου στο συνολο τους σχεδον τον στηριξαν και τον υποστηριξαν παροτρυνοντας συνεχως σε δηλωσεις τους τον Σωκρατη να τον κρατησει..δεν νομιζω οτι εχει ξαναγινει κατι τετοιο.
Μολις αποχωρησε απο την Ελλαδα πηγε σε μια ομαδα της Ισπανιας που αν μη τι αλλο θεωρω οτι σε ποδοσφαιρικο επιπεδο ειναι κλασεις ανωτερη του Ολυμπιακου. Παρα το ασχημο ξεκινημα τον στηριξαν και πιστευω οτι αυτοι τουλαχιστον δεν θα βγουν να τον χλευασουν (σαν καποιον αλλο, ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε) οταν καποια στιγμη φυγει.
Απο την πρωτη στιγμη που ηρθε μεχρι και τωρα ακομα 8 μηνες μετα δεν εχει πει ουτε μια ασχημη κουβεντα για τον Ολυμπιακο, ειναι ενας ανθρωπος με προσωπικοτητα, με σεβασμο σε αυτο που κανει και αυτο φαινεται.
Για μενα προσωπικα ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο τον Ολυμπιακο και αν του διναν τον χρονο που χρειαζοταν και τις μεταγραφες που ηθελε και θελει η ομαδα ειμαι σιγουρη οτι θα ακουγαμε το συνθημα που στην θητεια του στον παγκο μας ακουστηκε πολλες φορες "ετσι ονειρευομαστε τον Ολυμπιακο" πολυ πιο συχνα..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Du3lisT (13-01-10)
kouzoulo (13-01-10)
Θα 'μαι καλό παιδί
όπως ο Τσιμπουκλής
άμα το παριζάκι μου
θα είναι Υφαντής!
Faithful (13-01-10)
@ Katalanos
όχι και μικρομεσαία ομάδα η Βιγιαρεάλ.....
@ Χρύσα
Κακώς τον στήριξαν τον Βαλ οι Ισπανοί....εκείνη την περίοδο έφυγε και ο Καράφλας και είχα μια κρυφή ελπίδα...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ναι, δεν είναι εκεί η ουσία, αλλά έχουμε κάνει διδακτορικό στο θέμα Βαλβέρδε και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο....την άποψή μου την έχω πει σε ένα ωραίο σεντονάκι![]()
Bookmarks