βασικα θελω ενα προπονητη που να μην εχει καμια σχεση με τους προηγουμενους τους yes sir
δεν κλαιω πανω απο το μνημα αγαπητε μου!κλαιω πανω απο το κουφαρι του ολυμπιακου ομως!
φυσικα κ δεν ειναι μονο η φυγη του βαλβερδε το θεμα!γιατι κ 1 στο μυριο να καθοταν με τους ιδιους παιχτες θα δουλευε οποτε 0Χ0=0!
Ωστε εδω κρυβεστε όλοι... προπονητολάγνοι![]()
kritikia (25-01-10)
d.n.a. (25-01-10)
χώρια τον πόλεμο που θα έτρωγε απο τους κάθε λογής νικολακόπουλους στο στυλ οτι "δεν εκμετελευεται το εμψυχο υλικό της ομάδας",γιατί δεν παίζει ο ένας,ο άλλος κτλ...
όσο αρρωστημένη κατάσταση είναι η φετινή,μπορεί να εξελιχθει σε ευλογία.τόσο το χειρότερο,τόσο περισσότεροι θα εκτεθούν και επομένως μπορεί και εμείς να δουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες...
Μια καταπληκτική ομάδα που ταλαιπωρήθηκε απο εναν σαλτιμπάγκο. Από δω και μπρος θα βρει τον δρομο της.
Faithful (01-02-10)
Ο Γαρίδο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε
Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος
Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της πως ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τα αρχικα σενάρια έδιναν φαβορί για τη θέση τον Μίκαελ Λάουντρουπ, όμως η διοίκηση του "κίτρινου υποβρυχίου" έκανε την... έκπληξη, γνωστοποιώντας πως ο μέχρι πρότινος πρώτος προπονητής της Βιγιαρεάλ Β (δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ) θα αναλάβει το τιμόνι μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 40άχρονος τεχνικός (γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1969) θα έχει μάλιστα την πρώτη του προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (10.30 τοπική ώρα), με τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου να δίνουν ουσιαστικά "ψήφο εμπιστοσύνης" σε έναν νεαρό προπονητή που έχει προλάβει ωστόσο να δείξει το έργο του στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ήταν μάλιστα ο τεχνικός που ανέβασε πέρυσι τη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ από την Τερθέρα (τρίτη κατηγορία) στη Σεγούντα Ντιβισιόν, με την Βιγιαρεάλ Β να αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής σεζόν σε αυτή την κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 7η θέση και απέχοντας μόνο τέσσερις πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.
Υπενθυμίζεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε από το "Μαδριγάλ" αφήνοντας τη Βιγιαρεάλ στην 9η θέση του πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν με 26 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές (7 νίκες-5 ισοπαλίες-8 ήττες), με το "κίτρινο υποβρύχιο" να συνεχίζει στην Ευρώπη (αντιμετωπίζει στη φάση των "32" τη Βόλφσμπουργκ στις 18 και 25 Φεβρουαρίου) όχι όμως και στο Κόπα Ντελ Ρέι που γνώρισε πρόσφατα τον αποκλεισμό από τη Θέλτα της Σεγούντα Ντιβισιόν.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Θα χει πλάκα να δούμε του χρόνου 2 Βιγιαρεάλ στην Πριμέρα Ντιβισιόν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν θέλω να υποστηρίξω τον αγαπητό Ερνέστο , άκουσα όμως σήμερα πως ο βιγιαρεαλοπρόεδρος δήλωσε μέσες άκρες : η ομάδα έχει 18 παίκτας και τέρμα , δεν έχει άλλο
δεν θέλω να την πω τον αγαπητό Ερνέστο , άκουσα όμως σήμερα πως ο σενιόρ είχε χάσει τελείως εντελώς τα αποδυτήρια στο μαδριγάλ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (01-02-10)
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικ Μπιλμπάο απόψε στις 23:00 ζωντανά από τον ΣΚΑΪ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν πλεον η Βιγιαρεαλ τωρα που δεν τιθεται θεμα να το παιξει κανεις "πιο ξυπνιος απο τον αλλον".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (16-02-10), Gavros4life (14-02-10), kouzoulo (16-02-10)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Mε πολλή δόση τύχης πάντως καθώς η Μπιλμπάο έχασε πέναλτι στο 89'
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks