πεναλτι τα κολο βαζελια...ε ναι μορε θα κερδισουν παλι
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
το εβαλε ο κολο αραπακλας.....
νεος Αμπρεου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλα και με δεκα ο πανιονιος θα φαει πολλα γκολ σημερα.....
Οι τεχνικοι του Σουπερσπορτ αρνουνται να δειξουν τη φαση χαχαχαχαχα! Αντε ρε ποσο μονταζ θελει να κανετε για να δειξετε τη φαση;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
μαλιστα.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καπακι 2-0 ο Σισες...
να το και το δευτερο
τι γινεται ρε στηθηκαν κι αυτοι???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειναι για 7-8 γκολ ο Νιονιος οπως τον κοβω...
σισε μπινε πουτανας γιε....παλιο black bοy αντε πουλα cd μετα τον αγωνα....
kouzoulo (01-11-09)
Κατ' αρχήν ασχολίαστο το πιθανό οφ-σάιντ, αλλά ρε παίδες, γιατί μόνο εγώ δεν βλέπω χέρι!!;; Ας μας το δείξουν από την κάμερα που έδειξαν την εκτέλεση του πέναλτι, από την απέναντι εστία αμα έχουν τ' άντερα!!! Στο καλάμι πάει η μπάλα και με την κίνηση που κάνει μοιάζει χέρι! Θέλω καθαρό ριπλέι!
Η κίνηση ηταν ξεκαθαρα με το χερι προς τη μπαλα. Τελος παντων δεν θα διαφωνησουμε εδω, πιστεύω οτι αν ειχε γινει στο Καραϊσκακη θα ζηταγαμε πεναλτι. Το ζητημα ειναι αν ειναι οφσαιτ ο Σισε ή όχι πραγμα που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να δειξουν οι τεχνικοι του καναλιου, παρ' οτι τους εκανε ον έαρ ρομπα ο εκφωνητης.
Δεν είναι χαζοί 10 να διαμαρτύρονται αν η μπάλα είχε κοπεί με το χέρι..
Όοοοχι θα διαφωνήσουμε! Αν το δούμε από την απέναντι εστία, θα δούμε ότι η μπάλα απέχει πολύ από το χέρι! Γόνατο-καλάμι έχει βρει Sadi, βάζω στοίχημα! Θέλω καθαρό ριπλέι και μετά το πέρνω πίσω αν έχω πέσει τόοοοσο έξω! Ποιός το γαμάει το οφ-σάιντ; Αν τους άφησε χωρίς λόγο με 10 παίκτες έτσι γιατί γουστάρει, μιλάμε για σφαγή και ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΙΣΗ!! Άιντε γιατί παράγινε το κακό! Άιντε!![]()
4 με 5 θα φαει σημερα ο πανιωνιος.....
Bookmarks