Εγώ είμαι με χίλια υπερ Βαλβέρδε και τώρα που η ομάδα του είναι προ-τελευταία στην Ισπανία η θέση του τρίζει σιγά σιγά....
γιατι να μην τον θελω; ο Ζικο τι εχει πετυχει περισσοτερα ως προπονητης;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εγώ είμαι με χίλια υπερ Βαλβέρδε και τώρα που η ομάδα του είναι προ-τελευταία στην Ισπανία η θέση του τρίζει σιγά σιγά....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
εγγυηση δεν υπαρχει καμια..Απο την αλλη για να παρεις τον λεμονη, τον ματζουρακη, τον Κολλια κλπ που μας εχει κουβαλησει κατα καιρους ο Σωκος; Για τις εμπειριες που εχουνε με τους Λεβαδειακους και τις Ξανθες;
Κι ετσι να το δεις ο Ζικο με τον βαλβερδε καλυτερο βιογραφικο εχουνε απο τους αλλους...
Αλλα τους ξενους δεν τους παιχρνεις γι'αυτο..Τους ξενους (και οχι ολους) εικα αυτους απο καλυτερα πρωταθληματα τους παιρνεις μηπως σου δειξουνε πεντε πραγματα περισσοτερα...Μηπως σου δειξουνε κατι απο ολες τις εμπειριες που εχουνε μαζεψει ολα αυτα τα χρονια απο τη θητεια τους στα μεγαλα πρωταθληματα οσο ως προπονητες αλλα και ως παιχτες..
Για παραδειγμα εγω απο τον Ζικο δεν περιμενω να ειναοι μαστορας τεχνικης αλλα ο τυπος εχει φαει τα γηπεδα με το τσουβαλι οπως και τα μεγαλα παιχνιδια...Ειχε ως παιχτης και αψογη τεχνικη...Αυτο που πειρμενω ειναι κυριως βοηθεια εκει.. στο να εμφυχησει δηλαδη πνευμα νικητη και να δειξει και καποια πραγματα σε θεματα τεχνικης στους παιχτες..
Ειχα διαβασει οτι στην Τουρκια χτυπουσε ο ιδιος καποιες φορες αψογα φαουλ στις προπονησεις..Αν μπορει να δειξει κατι απο την τεχνικη του στους παιχτες θα ητανε ευχης εργον..Απο τον τιμουρ η τον σεγκουρα τι να μαθουνε οι παιχτες;
Οποτε εκει ειναι το θεμα...Ο Λιμπρεχτς καποτε ειχε πολυ καλο ονομα στην Ολλανδια...Ηρθε στην Ελλαδα και πρακτικα δεν εκανε τιποτε...Αυτο τι σημαινει οτι ητανε κακος προπονητης επειδη δεν επιασε εδω;
Αλλοι πιανουνε αλλοι δεν πιανουνε...Σιγουρια δεν υπαρχει..Απλα εναν προπονητη τον κρινεις συνολικα απο ολη την καριερα του αν ειναι καλος η οχι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
παντως αυτο το θεμα με το βαλβερδε εχει γινει κουραστικο.οποτε κανει μια γκελα αρχιζουμε να του τα χωνουμε.και δεν ειναι αυτο το ενοχλητικο αλλα το οτι το κανουμε μονο για το βαλβερδε.
δλδ να αρχισω και εγω να γραφω απο δω και περα για τις αποτυχιες του τιμουρ?α, ξεχασα ειναι ανεργος
Υ.Γ. συναντησα ενα φιλαρακι που ειχα να δω καιρο και μου εδωσε την πιο πιστκη απαντηση που εχω ακουσει για το θεμα κετσπαγια στον ολυμπιακο και ειναι η εξης:στραυωμενος ο κοκκαλης απο τον περσινο αποκλεισμο αποφασισε φετος να τον παρει στην ομαδα και για να τον ρεζηλεψει τον απελυσε σεπτεμβρη μηνα, αφηνοντας τον ανεργο και εκδιωγμενο παρολο που δεν ειχε ασχημα αποτελεσματα
Υ.Γ.2 θα ηθελα παρα πολυ αυτο το σεναριο να αληθευει αν και ειναι πολυ τραβηγμενο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
στα περισσότερα θα συμφωνήσω
και ο κάτσο finalist uefa ήταν (η το πήρε?) και εδώ έκανε μια τρυπα στο νερό
το να θέλουμε έναν προπονητή από καλύτερο πρωτάθλημα δεκτόν και να το κουβεντιάσω όσο θες
αλλα ότι η ταυτότητα γραφει ισπανός άγγλος και κάποτε του έκατσε να πάει τελικό δεν έγινε αυτόματα προπονηταράς
chainsaw (01-10-09)
κοιτα,το ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου αλλα και το πιο φθηνος τελικα δεν νομιζω να ισχυσε αφου για 2-3 μηνες δουλειας πρεπει να πηρε μια 500σουρα μαζι με την αποζημειωση συν το οτι τα λεφτα στο ζικο ειναι αρκετα.με λιγα λογια νομιζω πως αν αρθροισουμε τα λεφτα που θα παρει ο ζικο συν αυτα που πηρε ο τιμουρ θα μπορουσαμε ή να ειχαμε κρατησει τον βαλβερδε ή να ειχαμε ενα προπονητη απο την αρχη της χρονιας και να μην ψαχνομαστε μεσα σεπτεμβρη και σε μια πολυ δυσκολη περιοδο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
συμφωνω εξαλλου δεν ειπε κανενας οτι εχουμε παρει τιποτε προπονηταραδες ξενους...και δεν νομιζω οτι θεωρει κανεις προπονηταρα τον σολιντ η τον μπιγκον η τον Σεγκουρα...
εγω τις γενικοτητες σχολιαζω..Τον Χιντιγκ καποτε τον απολυσανε δυο ομαδες μεσα σεμια χρονια...Την μια η Ρεαλ την αλλη Μπετις..Ο Αντβοκατ ειχε αποτυχει αρκετες φορες..Ο Τραπατονι που ειχε κανει τεραστια ομαδα με την Γιοβε μετα πηρε κατηφορο και τον επεκλεισε ακομη και η ΑΕΚμε τη Σαλτσμπουργκ....Αν ειχε ερθει στην Ελλαδα θα ειχε δεδομενα αποτυχει και θα τον κραζανε ως ασχετο κλπ κλπ οπως λενε για τον Ρεχαγκελ τωρα..
Δεν ξεχασανε ολοι αυτοι βεβαια την μπαλλα....Απλα γερασανε,βαρεθηκανε η απλα καποιες φορες δεν πιασανε εκει που παιζανε.. κλπ...Πρεπει και να τσεκαρεις πρωτα καποιον πριν τον παρεις...Οχι ο,τι να'ναι..Αλλα και δεν σημαινει οτι αν αποτυχανε καπου γινανε κακοι προπονητες..
καμια αποζημιωση δεν ελαβε ο κετσπαγια.μονο τα δεδουλευμενα μεχρι Σεπτεμβρη,ητοι περιπου 90.000 γιουρος.τζαμπα πραγμα.
μα αυτα ειναι τα κριτηρια επιλογης προπονητη..τι εχει κανει ως τωρα..Αλλιως με ποιο κριτηριο θα κανεις επιλογη; σαν το σωκρατη που προσλαμβανει αυτους που τον κερδισανε;
Η προιστορια ενος προπονητη δεν μπορει να αγνοηθει..Τον Ρεχαγκελ αν ειχε αυτη την προιστορια δεν θα τον ειχανε προσλαβει ποτε..Θα παιρνανε τον..Μπαγεβιτς που ζητουσανε πολλοι!![]()
since1971 (29-09-09)
αν και βγηκαμε λιγο οφ τοπικ, νταξει οχι και θρασυβουλος.δεν λεω οτι ειμαι ευχαριστημενος αλλα η σεντ ετιεν εχει 4-5 παιχτες που αν ερχοντουσαν σε εμας θα ηταν αναντικαταστατοι, αλλα επειδη εκανε κακη πορεια στο πρωταθλημα, την ειχε υποτιμηση και η ομαδα και εμεις σαν οπαδοι
Bookmarks