Rena (18-10-19)
Ο Μάριν είχε βγει σε μπρελόκ;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 18-10-19 στις 12:15
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (18-10-19)
Όχι - κανονικός ήταν μέχρι τα 19, όταν τον βάλανε με τα λευκά και μπήκε στο πλύσιμο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (24-02-20)
απο τους παικτες που τιμησαν τη φανελλα οσο λιγοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μιας που τον αναφεραμε σε αλλο θεμα. Την πρωτη σεζον πολλα και σημαντικα γκολ, μετα εξαφανιστηκε εξαιτιας τραυματισμων.
Παντως γουσταρα πολυ που τους τον πηραμε και ξεφτιλιστηκε ο νικολογιαννης και το γκολ στον βαζελο ηταν ισως η καλυτερη στιγμη του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Άσε που τακτοποιούσε και την κόρη του Σουμ, αστεράκι αυτό.
BrazHlias (07-04-20)
Με την Καρτσωνα ηταν ο Μιχαλακης.
Μονο και μόνο για τον πανηγυρισμο του στο γκολ του με τον βαζελο εχει θεση στην καρδια μου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μωρέ παντρεύτηκε την κόρη του Κυράστα αλλά είχα την αίσθηση πως τα είχε με την κόρη του Σουμ ένα φεγγάρι. Μπορεί και να τα μπερδεύω όμως.
BrazHlias (07-04-20)
Για εμενα πολυ καλος παιχτης. Απλα δεν αξιζε σε καμια περιπτωση τα λεφτα που εδωσε τοτε ο βαζελος (αν ηταν αληθινα τα ποσα). Λεω "αν ηταν αληθινα τα ποσα", γιατι ειχαν πει για 11 εκατομμυρια κοστος μεταγραφης, αλλα δεν ξερω αν σε αυτο συμπεριλαμβανονταν και οι τρεις παιχτες που ειχε δωσει στον Ηρακλη.
Αν ειχαν κοστολογησει τον κουτσουρε, τον νασιοπουλο και τον χαλκια 5 εκατομμυρια ξερω'γω, μιλαμε σε αλλη βαση.
Τοσα λεφτα εμεις ειχαμε δωσει για τον Ζιοβανι.
Κριμα που ειχε θεματα τραυματισμων, αν συνεχιζε οπως την πρωτη χρονια θα βλεπαμε ωραια πραγματα για χρονια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sabar77 (07-04-20)
Και μένα,πάντα μου άρεσε,πολύ τίμιος.
Το αν τον πλήρωσε υπεραξία ο βάζελος δεν έφταιγε ο ίδιος,μια χαρά παίκτης ήταν,τον Ηρακλή τον είχε πάρει και τον κουβαλούσε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διάβασα τη συνέντευξη του Άλβεζ στο sport24 και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε είχε βάλει 19 γκολ... Ε, άνοιξα Youtube και τα θυμήθηκα...
Ωραίος τύπος, αλλά δεν έστριβε ο κερατάς...
Πότε ειχε βαλει 19 γκολ;;;;;;;
Και εγώ τρόμαξα: Τα 14 είναι στο κύπελλο. Κάτι Τρίκαλα και κάτι Καλαμάτες, τους έδινε και καταλάβαιναν (ήταν κάτι χρονιές που παίζαμε τα play-off τα τωρινά στο κύπελο, με καμία 10ριά αγώνες για να περάσουμε στη φάση των 16)...
Του Πρωταθλήματος, σου τα λέω και τώρα: Πανηλειακός εκτός, ΑΕΚ εντός, Ξάνθη εκτός, την πρώτη χρονιά και Ιωνικός εντός και Παναχαϊκή εκτός, τη δεύτερη.
drizzt (26-04-20)
Οπα, οπα!! Εννοουμε οτι ο Αλβες εμεινε δυο ζεζον στην ομαδα;;;;
Εγω μια θυμομουν, το 2001-02...
Ναι, στο κυπελλο παιζαμε δυο-τρεις ομιλους Ιουλιο και Αυγουστο. Βασικα, φιλικα προετοιμασιας ηταν, κι ας μας ελεγαν οτι ειναι επισημα ματς.
Bookmarks