Galletti97 (05-08-09)
Galletti97 (05-08-09)
Οκ, "κλειδώνουμε" στις 6 συμμετοχές και αρχίζει το.. ματς.. Αλλά θα κάνω την ερώτησή μου όποτε θέλω.. Δεν είναι δίκαιο τώρα που περιμένετε σαν.. αρπακτικά..![]()
Μπλόφαρα λιγάκι και θέτω την ερώτηση!Καλή αρχή..
Ερώτηση: Το γήπεδο ποιάς ομάδας απεικονίζεται στην παρακάτω φωτό; Θέλουμε όνομα γηπέδου και όνομα γηπεδούχου. Χρώμα: Άσπρο
εδώ φάνηκε ένα ελάττωμα του παιχνιδιού.το θέμα είναι στην επιβεβαίωση της απάντησης.Τώρα ο Γιάννης απάντησε,και μάλιστα σωστά, και ο zoupan δεν γινεται να ειναι παντα μεσα για να μπορεί να επιβεβαιώνει τις απαντήσεις.Οπότε κατά τη γνώμη μου και αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι και ο zoupan θα πρέπει να βρούμε κάποιο άλλο τρόπο επιβεβαίωσης της απάντησης.
αν μπει παντως θα πρεπει να αλλαξουμε αυτην την επιβεβαιωση.κατι πρεπει να αλλαξει,αλλα θα περιμενουμε
ΟΚ
Σωστός μεγάλε.. πέρνεις έναν πόντο στην άσπρη κατηγορία.. Βάλε ερώτηση..
Υ.Γ. Τι σας πειράζει ρε παιδιά, να περιμένετε μισή μερούλα; Πρέπει να απαντάμε αμέσως; Έχουμε και δουλειές.. Ένα παιχνιδάκι είπα να παίξουμε και το κάνατε ζήτημα.. Ας διαλυθεί παρακαλώ τους mods και να γίνει καινούριο από την αρχή με την δημιουργία κανόνων με απόψεις όλων των χρηστών.. αν είναι να με.. φάτε ζωντανό..
ffyiannis (06-08-09)
Δεν ασχολουμαι παλικαρια. Εξι ατομα παιζετε, βρειτε τα μεταξυ σας. Υπαρχουν και τα ΡΜ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Λοιπόν.Στό ίδιο κλίμα καί η δική μου ερώτηση.
Το σημερινό όνομα τού σταδίου της φωτογραφίας είναι"King Badouin".
Ζητάμε το προηγουμενό τού όνομα καθώς καί το πόσοι τελικοί κυπέλλου πρωταθλητριών ομάδων ευρώπης έχουν διεξαχθεί σε αυτό το γήπεδο.
FUCK PAO AND THE AVENUE
χρώμα;;;;
κι αυτό είναι λάθος; Stade du Jubilé
Heysel Stadium
Bookmarks