Σελίδα 1 από 21 1234511 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 545

Θέμα: Trivial Pursuit Soccer Edition

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.015
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.193 φορές σε 20.541 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Trivial Pursuit Soccer Edition

Ας παίξουμε ένα νέο παιχνίδι στο forum, το Trivial Pursuit Soccer Edition! Σκοπός του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσουμε ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας απ' τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Πως παίζεται;

1) Σε κάθε παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 10 άτομα. Με την "έναρξη νέου παιχνιδιού", θα αρχίσετε να δηλώνετε συμμετοχή απλά με ένα post. Μόλις συμπληρωθούν οι 10 θέσεις το παιχνίδι ξεκινάει. Οι υπόλοιποι θα αναμένετε το επόμενο παιχνίδι. Ο λόγος του περιορισμού των 10 θέσεων είναι για να μην υπάρξει σύγχυση και ακαταστασία στο θέμα.

2) Πρώτος θα παίξω εγώ μιας και είχα την ιδέα. Στο επόμενο παιχνίδι μία από τις 10 θέσεις θα καταλαμβάνει αυτόματα ο νικητής του προηγούμενου παιχνιδιού και φυσικά θα ξεκινάει το παιχνίδι. Αν δεν επιθυμεί την θέση, θα πρέπει να το ανακοινώσει.

3) Δεν υπάρχει σειρά παιξίματος. Μετά την δημοσίευση της ερώτησης από τον παίκτη που παίζει, ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά παίρνει 1 πόντο και συνεχίζει θέτοντας την δική του ερώτηση. Όταν κάποιος συμπληρώσει 5 πόντους σε κάποια κατηγορία (ανα χρώμα) τότε παίρνει και το κομμάτι. Είναι καλό για την πλήρη διαφάνεια και απόδειξη μιας απάντησης, να βάζουμε και μια φωτογραφία ή έστω ένα επίσημο λινκ που να πιστοποιεί την απάντηση.

4) Θέτοντας την ερώτηση ο παίκτης που δικαιούται να παίξει, είναι υποχρεωμένος να αναφέρει και την κατηγορία (το χρώμα) στην οποία αντιστοιχεί η ερώτησή του. Το χρώμα δεν είναι στάνταρ για κάθε κατηγορία ερωτήσεων και ο καθένας βάζει ότι επιθυμεί. Παίζουμε έξυπνα.. Αν έχει κατακτηθεί η κατηγορία από κάποιο παίκτη δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αυτήν την κατηγορία στην ερώτησή του.

5) Οι ερωτήσεις μπορούν να είναι οποιεσδήποτε, αρκεί να αναφέρονται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από κανονισμούς, μέχρι και την life style ζωή των παικτών! Δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Φυσικά δεν πρέπει η ερώτηση να ανήκει στην "σφαίρα" της φαντασίας και θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης που να επιβεβαιώνει την σωστή απάντηση. Όταν μια ερώτηση δεν απαντηθεί μέσα στο διάστημα 2 ημερών από την ημέρα και ώρα της δημοσίευσής της, τότε συνεχίζει ο ίδιος παίκτης με άλλη ερώτηση.

6) Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που όταν έχουν κατακτηθεί όλα τα κομμάτια θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα. Αν υπάρξει ισοπαλία, τότε οι παίκτες που είχαν τον ίδιο αριθμό κομματιών, ανακηρύσσοντε νικητές και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι, χωρίς να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

7) Οι κατηγορίες είναι 6:
    Άσπρο / Μαύρο / Κόκκινο / Πράσινο / Κίτρινο / Μπλε

8 ) Ο τρόπος διατύπωσης μιας ερώτησης είναι ο εξής:
    Ερώτηση: ............ Χρώμα: πχ Κόκκινο
    Μπορείτε να βάλετε και φωτογραφία αν το θεωρείται απαραίτητο!

Καλή διασκέδαση!

!! ΕΝΑΡΞΗ 1ου (δοκιμαστικού) ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ !!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 20/8/2009 (Συμμετοχές 7):

ΟΝΟΜΑ --- ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ
    -----------------------------------------------------------------
    ffyiannis___________3_______3_________2_______3_______2_______0
    Galletti97__________1_______2_________0_______0_______1_______1
    ZouPan ___________0_______1_________1_______0_______1_______0
    Giwrgos7Alexpoli____1_______0_________0_______1_______0_______1
    sirkostas___________0_______1_________1_______0_______0_______1
    sk12072 ___________0_______0_________0_______0_______1_______0
    Ηaris1984 __________0_______0_________0_______0_______0_______0
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandragon : 20-08-09 στις 09:46 Αιτία: Ενημερωση βαθμολογιας

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (03-08-09)

Το avatar του χρήστη sot7

Thanks
    91
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 8 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δηλωνω συμμετοχη...
    gate7

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

!! ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ !!

Συμμετοχές (6/10):

1. ZouPan
    2. sot7
    3. sk12072
    4. sirkostas
    5. Galletti97
    6. ffyiannis
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 03-08-09 στις 18:21

Thanks
    91
    Ignore User

Προεπιλογή

να πω μια ιδεα...επειδη πολλες ερωτησεις θα πεφτουν και θα ξαναπεφτουν...το παιχνιδι μπορει να παιχτει μεσω msn ή skype;
    gate7

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sot7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πω μια ιδεα...επειδη πολλες ερωτησεις θα πεφτουν και θα ξαναπεφτουν...το παιχνιδι μπορει να παιχτει μεσω msn ή skype;
    Γιατί να πέφτουν οι ίδιες ερωτήσεις; Οι παίκτες που θα παίζουν θα θυμούντε στο περίπου τι ερώτηση έχει γίνει και επειδή δεν νομίζω να εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο το φαντάστηκες, οι ερωτήσεις δεν θα είναι ίδιες. Δεν ξέρω.. Ας κάνουμε μια δοκιμή για αρχή και αν στραβώσει στην πορεία το εγκαταλείπουμε..

Thanks
    91
    Ignore User

Προεπιλογή

οκ...αρκει να κανονισουμε μια ωρα που να μπορουμε ολοι...δλδ απογευμα που οι περισσοτεροι εχουν σχολασει...
    παντως ακουγεται καλη ιδεα...εχω το trivial αλλα το κανονικο και οποτε μαζευομαστε να παιξουμε πεφτει πολυ γελιο...
    gate7

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sot7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ...αρκει να κανονισουμε μια ωρα που να μπορουμε ολοι...δλδ απογευμα που οι περισσοτεροι εχουν σχολασει...
    παντως ακουγεται καλη ιδεα...εχω το trivial αλλα το κανονικο και οποτε μαζευομαστε να παιξουμε πεφτει πολυ γελιο...
    Εγώ δουλεύω και απόγευμα τις περισσότερες μέρες.. Αλλά δεν είναι ίδιο τούτο εδώ με το επιτραπέζιο. Είναι σε μια πιο γενική βάση.. Αλλιώς ήθελε περισσότερη οργάνωση με εικόνες κτλ Σε ένα forum δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με ένα post και γενικά χωρίς την αίσθηση του πραγματικού χρόνου.. Πιστεύω έτσι όπως το φαντάστηκα είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει.. ίδωμεν.. το μόνο που με απασχολεί είναι ότι με την κουβέντα και τις συμμετοχές θα φτάσει το παιχνίδι να ξεκινήσει σε καμιά 3η-4η σελίδα.. Και επίσης δεν γνωρίζω γιατί (είναι θέμα διαχειριστών του forum) δεν μπορώ μετά από 1-2 μέρες να κάνω edit ένα post μου και έτσι θα πρέπει να δημιουργώ καινούργιο για την βαθμολογία και θα χάνεται στις σελίδες.. ενώ αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα ήταν πάντα στην αρχή..

ADMIN Το avatar του χρήστη pandragon

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.121 φορές σε 1.198 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δουλεύω και απόγευμα τις περισσότερες μέρες.. Αλλά δεν είναι ίδιο τούτο εδώ με το επιτραπέζιο. Είναι σε μια πιο γενική βάση.. Αλλιώς ήθελε περισσότερη οργάνωση με εικόνες κτλ Σε ένα forum δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με ένα post και γενικά χωρίς την αίσθηση του πραγματικού χρόνου.. Πιστεύω έτσι όπως το φαντάστηκα είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει.. ίδωμεν.. το μόνο που με απασχολεί είναι ότι με την κουβέντα και τις συμμετοχές θα φτάσει το παιχνίδι να ξεκινήσει σε καμιά 3η-4η σελίδα.. Και επίσης δεν γνωρίζω γιατί (είναι θέμα διαχειριστών του forum) δεν μπορώ μετά από 1-2 μέρες να κάνω edit ένα post μου και έτσι θα πρέπει να δημιουργώ καινούργιο για την βαθμολογία και θα χάνεται στις σελίδες.. ενώ αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα ήταν πάντα στην αρχή..
    Ξεκίνα το εσυ, και κάποιος απο τους mods θα το βάζει στην 1η σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pandragon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκίνα το εσυ, και κάποιος απο τους mods θα το βάζει στην 1η σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα
    Ευχαριστώ.. Φαντάζομαι ότι δεν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, απλά έκανες την διευκρίνηση ως mod, σωστά;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

βαλε και εμενα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Ignore User

Προεπιλογή

Σωστά, δεν θα παίξω, αλλά θα παρακολουθώ και θα βοηθάω (εγώ και τα άλλα παιδιά) για να δούμε πως θα πάει

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Σωστά, δεν θα παίξω, αλλά θα παρακολουθώ και θα βοηθάω (εγώ και τα άλλα παιδιά) για να δούμε πως θα πάει
    Οκ, κι ευχαριστώ για την υποστήριξη..

Υ.Γ. Έγιναν προσθήκες στους κανονισμούς:
    1. Ο λόγος του περιορισμού των 10 θέσεων είναι για να μην υπάρξει σύγχυση και ακαταστασία στο θέμα.
    2. Είναι καλό για την πλήρη διαφάνεια και απόδειξη μιας απάντησης, να βάζουμε και μια φωτογραφία.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μεσα κι εγω.

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ, κι ευχαριστώ για την υποστήριξη..

Υ.Γ. Έγιναν προσθήκες στους κανονισμούς:
    1. Ο λόγος του περιορισμού των 10 θέσεων είναι για να μην υπάρξει σύγχυση και ακαταστασία στο θέμα.
    2. Είναι καλό για την πλήρη διαφάνεια και απόδειξη μιας απάντησης, να βάζουμε και μια φωτογραφία.
    Πρόσθεσα στους κανόνες στο 1ο ποστ και την απόδειξη μέσω επίσημου link για την πιστοποίηση της απάντησης, καθώς και τους συμμετέχοντες ως τώρα.
    Φυσικά για την ορθότητα της απάντησης οι mods/admin και ο Zoupan έχουν το 1ο λογο για την επιβεβαίωση ή την απόρριψη της απάντησης.
    Λινκ απο wikipedia κλπ καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται.

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pandragon για αυτό το μήνυμα:

differance (03-08-09), Galletti97 (04-08-09)

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρόσθεσα στους κανόνες στο 1ο ποστ και την απόδειξη μέσω επίσημου link για την πιστοποίηση της απάντησης, καθώς και τους συμμετέχοντες ως τώρα.
    Φυσικά για την ορθότητα της απάντησης οι mods/admin και ο Zoupan έχουν το 1ο λογο για την επιβεβαίωση ή την απόρριψη της απάντησης.
    Λινκ απο wikipedia κλπ καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται.
    Οκ θένξ! Σβήσε τότε το post μου που αναφέρει απλά τις συμμετοχές..

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παίζω και εγω!zoupan αν θες απάντησέ μου στο πμ για να είμαι σίγουρη για τους κανονισμούς και τις ερωτήσεις που σου έκανα....

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εεεεεεεεεεε και εγω θελω.δεν με παιζετε εμενα?
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Άντε ρε παίδες άλλες 4 θέσεις μείνανε! Πάμε για το.. sold out να ξεκινήσει το.. ματσάκι!

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ποιος θα ξεκινήσει πρώτος;α και η ώρα θα καθοριστεί μόλις βρεθούν και τα 10 άτομα;

Thanks
    20.015
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Galletti97 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιος θα ξεκινήσει πρώτος;α και η ώρα θα καθοριστεί μόλις βρεθούν και τα 10 άτομα;
    Απ! Σε τσάκωσα! Δεν μου διάβασες τους κανόνες του πρώτου post ε;; Κάν' το τώρα πλίζ.. Εγώ ξεκινάω πρώτος που είχα την ιδέα..

Καμία ώρα δεν θα κανονιστεί.. Με την συμπλήρωση των 10 ατόμων, θα αναμένουν και οι 9 συμμετέχοντες ΕΜΕΝΑ πότε θα κάνω την πρώτη ερώτηση! Ώρα δεν υπάρχει.. Η ερώτηση θα γίνεται από τον καθένα σε τυχαία ώρα, ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν ποιό δίκαιο γίνεται.. Γιατί αν κανονίζουμε ώρα, θα στήνεται κάποιος και ΤΣΟΥΠ! θα απαντάει συνεχώς πρώτος.. Τέλος, όπως αναφέρω και στο πρώτο post, παίζουμε έξυπνα! Υπάρχουν τρόποι να προλαβαίνεις μια ερώτηση.. και επίσης κριτήρια να αποφασίζεις ποιό χρώμα θα βάζεις όταν κάνεις μια ερώτηση!

Σελίδα 1 από 21 1234511 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές