Πρόταση 43 εκατ. ευρώ της Μπάρτσα για Βίγια
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια κατέθεσε η Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η «Marca» στα γραφεία της Βαλένθια έφτασε πρόταση από τους πρωταθλητές Ευρώπης ύψους 43 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, την πρόταση την κατέθεσε ο ίδιος ο Λαπόρτα τηλεφωνικά σε μία προσπάθεια να πείσει τις "νυχτερίδες".
Οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης φέρονται να έχουν έρθει σε κατ’αρχήν συμφωνία με τον Ισπανό διεθνή άσο από τον Δεκέμβριο, ενώ εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πώληση του Σαμουέλ Ετό.
Υπογράφει ο Κεϊρίσον, υπέγραψε ο Τουρέ
Ο Γιάγια Τουρέ έχει ήδη υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2012, ενώ παίκτης των "μπλαουγκράνα" θα γίνει πιθανότατα ο Κεϊρίσον.
Ο τεχνικός της Παλμέιρας, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο,
επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με τους Καταλανούς και ουσιαστικά τόνισε πως δεν υπολογίζει πλέον τον ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, ο 20άχρονος δεν θα παίξει κόντρα στην Σάντος την Κυριακή, καθώς ήδη έχει φύγει για την Κουριτίμπα και είναι μαζί με την οικογένειά του.
"Ακόμη και δεν πάει εκεί, δεν ξαναπαίζει για μένα", ανέφερε εκνευρισμένος ο Λουξεμπούργκο και πρόσθεσε πως υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό με τον οποίο αυτό σπάει με προσφορά 15.000.000 ευρώ.
Ο Λουξεμπούργο έκανε τις δηλώσεις μετά την απογευματινή προπόνηση, στην οποία δεν ήταν παρών ο Κεϊρίσον, αφού είχε ήδη φύγει για την Κουριτίμπα.
Λίγο νωρίτερα, ο μάνατζερ του 20άχρονου, Μάρκος Μαλακίας, είχε συντάντηση με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ και η Παλμέιρας ανακοίνωσε πως δέχτηκε επίσημη πρόταση.
Ο Λουξεμπούργκο συνέχισε εξηγώντας τον εκνευρισμό του: "Το έμαθα απο έναν φίλο χτες. Κανείς δεν με ενημέρωσε, δεν μου τηλεφώνησε. Ούτε καν ο Κεϊρίσον. Τηλεφώνησα και μίλησα με τους δικούς του. Δεν με σεβάστηκαν".
"Τον προστάτεψα και τώρα δεν με σεβάστηκε. Ακόμη και αν οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά, δεν έχει θέση εδώ. Αν δεν το καλαβαίνει δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εδώ, με εμένα, δεν ξαναπαίζει".
100.000.000 ρήτρα ο Τουρέ
Ο Γιάγια Τουρέ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο ισχύει μέχρι το 2012, δηλαδή επεκτάθηκε κατά έναν χρόνο, ενώ η ρήτρα του από 60.000.000 ευρώ ανέβηκε στα 100.000.000 ευρώ.
Καλα, ολοι εχουν παθει πλακα με τους εμιρηδες της Σίτυ και βαζουν κατι γελοίες ρητρες στους παιχτες τους.
Δεν το καναν για τους εμίρηδες από το Ανγκλετέρα, το καναν για τους κακομοίρηδες από το Ελλαδιστάν. Σου λένε κάτσε μην του καρφωθεί του Πατέρα να πάρει και τον Τουρέ στην Πανάθα, ας του βάλουμε μια ρήτρα που για λίγο είναι έξω από τον προϋπολογισμό του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (10-07-09)
εμεινε τελικα ο τουρε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τη μεταγραφή του Ετό από την Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται προ των πυλών, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Χουάν Λαπόρτα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Καταλονίας έκανε λόγο για μυθική πρόταση των «πολιτών» που δύσκολα θα απορρίψει ο Αφρικανός φορ.
«O Ετό έχει δεχθεί μια αστρονομική πρόταση από την Σίτι, η οποία θα τον καθιστά έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες σε όλο τον κόσμο», τόνισε αρχικά ο Λαπόρτα στον ραδιοφωνικό σταθμό «iCat FM» και κατέληξε: «Θέλει να μείνει στην ομάδα, όμως μια προσφορά σαν αυτή είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί. Αν ο Ετό αποδεχθεί αυτή την τεράστια πρόταση θα πρέπει να φέρουμε κάποιον άλλο στη θέση του».
Το χρημα πολλοι εμισησαν, τα πετροδολλαρια ουδείς!
πως γινετε να εχεις τον ετο και να κανεις τα παντα για να φυγει??ο ανθρωπος ειναι παιχταρας,να διωξουν τον ανρι αν σονυ κ καλα πρεπει να φυγει καποιος απο μπροστα...
ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΣΣΣ![]()
O Eto ίσως φεύγει γιατί λογίζεται ως ξένος ???
Δεν βλέπω άλλη λογική στο να προτιμήσουν κάποιον άλλο φορ.
Εκτός αν ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.
.
Καλά δίνει 43εκ η Barca για να αγοράσει Villa?
Γιατί δεν δίνει 42εκ για να αγοράσει το 37% του Ολυμπιακού?
Πιο φθηνά θα της έρθει!![]()
.
d.n.a. (15-07-09)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλος ειναι ο Κειρρίσον για να γυαλιζει τις ταπες του Βίγια. Επειδη ειναι καβλωμένος δηλαδη, αμα ηταν ξεκάβλωτος θα γυαλιζε αυτες του Τουρέ!![]()
Bookmarks