θα αρχισει ο κατηφορος και για το μεσι λοιπον? οχι δεν ειναι οτι βρηκε γκομενα μια χαρα κανει, αλλα ειναι οτι βρηκε γκομετα $#@$& πολυτελειας, αντε το επομενο βημε ειναι καμια τραγουδιστρια του κωλου, εχεις αρχισει και τις διαφημισουλες σου οποτε κομπλε εισαι λιο.
αμα αρχισεις και τα παρτυςςςς, ακολουθοντας τα βηματα του ρονι και του αντριανο, θα εισαι ο πρωτος μαγκας. Ησιυν ξενερωτος τοσο καιρο παραδεξου το.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με 17 παίκτες από τη δεύτερη ομάδα η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα
Μόλις 11 ποδοσφαιριστές είχε στη διάθεσή του ο Πεπ Γκουαρδιόλα για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν. Το Παγκόσμιο Κύπελλο... αποδεκάτισε το ρόστερ της πρώτης ομάδας και με την εθνική Ισπανίας να αποτελεί μία μικρογραφία των Καταλανών, ούτε λίγο ούτε πολύ επτά βασικοί παίκτες τους παρέμειναν στη Νότια Αφρική μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.
Οι Χοσέ Μανουέλ Πίντο, Γκάμπριελ Μιλίτο, Μάξουελ, Αντριάνο Κορέια (ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε κι εντάχθηκε στην αποστολή), Σεϊντού Κεϊτά, Τζέφρεν Σουάρεθ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Ενρίκε, Βίκτορ Σάντσεθ και Αλιακσάντρ Χλεμπ (οι τρεις τελευταίοι επέστρεψαν από τον δανεισμό τους σε Σανταντέρ, Χερέθ και Στουτγκάρδη αντιστοίχως) ήταν οι μοναδικοί παίκτες που δεν βρίσκονται σε διακοπές από το έμψυχο δυναμικό της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός του συλλόγου στράφηκε σε μία δοκιμασμένη λύση, την οποία ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά: στην ομάδα που προπονούσε τη σεζόν 2007-08, την Μπαρτελόνα Β. Βέβαια κι εκεί υπήρχαν αρκετά προβλήματα, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κ-19, στο οποίο η "φούρια ρόχα" είναι εκ νέου μία εκπρόσωπος της Μασία (οι ακαδημίες της Μπαρτσελόνα), αφού στην αποστολή υπάρχουν 7 παίκτες (η Ρεάλ έχει μόλις 3): ο τερματοφύλακας Αλεξ Σάντσεθ, οι αμυντικοί Μαρτίν Μοντόγια, Μαρκ Μπαρτά και Κάρλες Πλάνας, οι μέσοι Οριόλ Ρομέου, Τιάγκο Αλκαντάρα και ο επιθετικός Ρουμπέν Ροτσίνα.
Ως εκ τούτου, ο Γκουαρδιόλα επέλεξε από την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα Β και κάλεσε 17 παίκτες, με την ελπίδα να εξελιχθούν σε νέοι Πέδρο. Υπενθυμίζεται ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που την ίδια σεζόν έχει σκοράρει σε όλες τις διαθέσιμες διοργανώσεις αναβαθμίστηκε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα από την Β ομάδα σε ηλικία 21 ετών, χάρη στο "μάτι" του Γκουαρδιόλα.
Ως εκ τούτου, το προπονητικό κέντρο "Τζουάν Γκαμπέρ", το "παρών" για την πρώτη προπόνηση έδωσαν και οι Οϊερ Ολαθάμπαλ (20), Ρουμπέν Μίνιο (21), Τζόρντι Μάσιπ (21), Αλμπερτ Νταλμάου (18 ), Σέρχι Γκόμεθ (18 ), Αρμάντο Λοθάνο (25), Αντρέου Φοντάς (20), Μαρκ Μουνιέσα (18 ), Μάρτι Ριβερόλα (19), Ιλιε Σάντσεθ (20), Βίκτορ Βάθκεθ (23), Σέρχι Ρομπέρτο (18 ), Ζόναταν ντος Σάντος (20), Εντου Οριόλ (24), Μπένχα Μαρτίνεθ (24), Τζόναταν Σοριάνο (24) και Νολίτο (23).
*** Νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας ανέλαβε ο Κάρλες Μπουσκέτς, παλαίμαχος βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και πατέρας του Σέρχιο.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
τελικα εκλεισαν αντριανο για αριστερα και οχι ντα ματα.οκ παιχτης που ταιριαζει στην ομαδα τους χωρις να ειναι το μεγαλο ονομα.
δυο ειναι οι μεγαλοι στοχοι πλεον 1ον να ερθει ο φαμπρεγας και 2ον να πουληθει ο ιμπραιμοβιτς. και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χαλαρα θα τα παρει ολα φετος παλι η Μπαρτσα δεν υπαρχει ομαδα με τετοιο υλικο ασχετα αν τελικα δεν πηραμε τον Φαμπρεγκας.
χοχοχο!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα μας κλασει τα αρχιδια...
dtakis80 (13-08-10)
θυμηθειτε οτι φετος με τον βλακα κ το χασαμε για ελαχιστο
Φετος με τον προπονηταρα δε σας βλεπω καλα!!
οσο για τον Ζοζε..μια χαρα σας την εκανε την κηδεια!!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
limani7 (12-08-10)
Απλα δεν παιξαμε εκεινη την βραδια και ΕΤΥΧΕ..
Φετος ομως θα γελασουμε!
Μην ξεχνας οτι ο Μουρινιο μολις εδωσε την πρωτη του συνεντευξη ως κοουτς τις Puta ειπε οτι Η Μπαρτσελονα ειναι ενα σκαλι πανω απο την puta σε ολους τους τομεις.
περσι η ρεαλ εκανε ρεκορ ποντων, για κακη της τυχη το ιδιο εκανε και η μπαρτσα.
πολυ δυσκολα του χρονου να παρουν περισσοτερους ποντους απ'οσους πηραν φετος, και μιλαω και για τους δυο.
εγω πιστευω οτι ο μουρινιο θα βοηθησει τη ρεαλ κυριως στην ευρωπη.μετα απο χρονια προβλεπω οτι η ρεαλ θα παει τουλαχιστον τετραδα στην ευρωπη
Αντί του Φάμπρεγκας λοιπόν..ο Μασεράνο! Να δούμε τι θα γίνει...![]()
Ναι..φευγουν οι παικτες απο την μια μου ομαδα και πανε στην αλλη!
Δεν ξερω αν πρεπει να ειμαι χαρουμενος οι στεναχωρημενος..![]()
αυριο εχει το σουπερ καπ με τα πρεζακια ε?
μαμηστε τους
Πρωτη κουπα αυριο!![]()
dtakis80 (13-08-10)
Reds (13-08-10)
Εγω νομιζα οτι ειναι Νοκ -αουτ..
Aν ήταν νοκ-αουτ θα την τρώγατε
Ωραίο ματσάκι το αποψινό με τη Σεβίλλη να κερδίζει 3-1 παρότι έχανε με 0-1 και να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του σούπερ καπ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σούπα!
Υπομονή μεχρι ν' αρχίσουν οι γιγαντομαχίες της Σουπερ Λιγκας να δούμε λίγο μπαλλίτσα της προκοπής.
Να δω Ηρακλή-Ολυμπιακό Βόλου να γουστάρω μπάλλα κι ας πανε αυτοί οι Σπανιόλοι της πλάκας στο διάολο ολοι μαζί!
chainsaw (15-08-10)
Χαχαχα τριαρουμπαααα
H Mπάρτσα έπαιξε χωρίς τους Βαλντές, Τσάβι, Ινιέστα, Μπούσκετς, Πικέ, Πέδρο, Πουγιόλ και Βίγια ενώ τον Μέσι τον έβαλε στο 50'![]()
Bookmarks