«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 5 ετών με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, τον οποίο απέκτησε με μεταγραφή από τη Liverpool FC
![]()
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!
consigliere (01-07-09)
consigliere (01-07-09), Fakes (01-07-09)
Fakes (01-07-09)
Παλιότερα έναν κολλητό τον εμπιστευόμουν περισσότερο πιωμένο παρά ξενέρωτο στην οδήγηση....!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Πάντως αν το δει κανείς κι αλλιώς, πέρυσι που ήταν πεθαμένοι κι είχαμε και τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας μας, λέγαμε τί καλά που παίξαμε έξυπνα και πήραμε το Χ ().
Ε, όσο νά'ναι φέτος κάπως έχει ενισχυθεί ο βαζέλας.
Ιδίως στον Κατσουράνη.
sirkostas (02-07-09)
Χαίρε Θεόδωρε Κολοκοτρώνη
Άντε πέστα γιατί πολύ πεσιμισμός έχει πέσει.
Εμένα με έχει πιάσει μια αισιοδοξία και μια σιγουριά για τη νέα σεζόν
ξαφνικά, και ειλικρινά δεν ξέρω από που πηγάζει. Θα σκίσουμε φέτος είμαι πολύ σίγουρη και δεν ξέρω κι αν είμαι και καλά. Μια το καλοκαίρι, μια που δεν έχει ούτε μέρα διακοπές για φέτος πολύ θέλει ο άνθρωπος;
Βρε ούτε ο Τιμούρ δεν μπορεί να με συγχύσει πια.
Ένα γιατρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!![]()
Ναι ενισχυθηκε στον Κατσουρανη του ο βαζελος. Ως γνωστον μονο τον Ματος, τον Σιμαο, τον Αόρατο και 4-5 ακομα ειχε σε αυτη τη θεση. Τωρα "εδεσε" ειναι "βραχος" πια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Fakes (02-07-09)
Ο Μάτος εκτός. Η σύγκριση γίνεται με τον Ζιλμπέρτο και τον Σιμάο. Ε, όσο νά'ναι κάτι πιο γέματο κι ώριμο απ'τον μαυρούκο έχει ο Κατσουράνης, όπως και ισχυρότερη προσωπικότητα από του τοίχου.
sirkostas (02-07-09)
Ετσι οπως το θετεις τωρα εχεις και ενα μεγαλο δικιο!
(Εγω που δεν ηθελα να φυγει στο τελος ο Βαλβιδας, γιατι πριν ηθελα να φυγει.)
Λογικο να λεμε οτι ενισχυθηκε ο ποα!!
Υ.Γ Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εχει καλυψει τη μεταξυ μας διαφορα.
Μια χαρα βλεπω δικα μας τα μεταξυ μας ματσακια.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
dekas7 (02-07-09)
O Κατσουράνης θα είναι πιο μπριζωμένος, περισσότερη ενέργεια ρε παιδάκι μου, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Είναι πιο κωλόπαιδο και μπορεί να το μεταδώσει. Κάτι τέτοιο θέλω να πω.
Δεν μιλάω βάσει βιογραφικού, αλλά της αίσθησης στο γήπεδο.
Τι συγκρισεις στατιστικων ειναι αυτες? Παιχτες που παιζαν στην Ελλαδα συγκρινονται με παιχτες που παιζαν σε αλλα πρωταθληματα?
Κι η πληροφορηση σου ειναι λαθος. Ο Κατσουρανης υπηρξε χρονια που εβαλε 13-14 γκολ στο πρωταθλημα με την ΑΕΚ. Ο Ντουφι για να συμπληρωσει αυτο τον αριθμο γκολ θελει μια 5ετια μες στο νερο.
Ο Ντιογκο εβαλε περισσοτερα απο τον Σισε??????????????????? Απο που κι ως που? Μαζι μ'αυτα που βαζει στα εσωτερικα διπλα? Και τι αμυνες αντιμετωπιζε ο καθενας φετος?
Οσο για Νικοπολιδη-Γκαλινοβιτς ναι, κι ο...Τζοφ ειναι στα στατιστικα καλυτερος του Γκαλινοβιτς, μονο που ειναι βετερανος πλεον. Εγω πολυ πριν μπουμε σ'αυτες τις συζητησεις ειχα πει οτι φετος ηταν τελειο τάιμινγκ για τον Νικοπολιδη να αποχωρησει με νταμπλ και τοσο καταλυτικη συμμετοχη στο τελευταιο ματς, δηλαδη στον τελικο. Καλα να ειμαστε φετος να κρινουμε αν ειχα δικιο ή οχι.
Bookmarks