Σελίδα 842 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 34244254264274279280281282283283883984084184284384484584685286287288289294210421142124213421842 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 16.821 έως 16.840 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα βρε Ηλία μου,τι άλλο πρέπει να πω,ανάθεμα την ώρα και την stimgh που πήγα σε εκείνο το παιχνίδι(10 λεπτά από το σπίτι μου)."Έπαθα αυχενικό" για να αποφύγω καρέκλες και λοιπά αντικείμενα πριν με βρούν κατακέφαλα.Και ως "Πανιώνιος",τις έτρωγα και από οργανωμένους και ανοργάνωτους.Πολλά καλά παιδιά ήταν που τις άλλες Κυριακές στην 5 του Καραϊσκάκη έλεγα μέσα μου "Τι μου θυμίζει αυτός,τι μου θυμίζει".Όσο για την διάθεση των εισιτηριων ήξεραν πολύ καλά που πήγαιναν.Η αστυνομία όμως προκειμενου να εισπράξει το μερτικό από τις εισπράξεις των ομάδων,πρέπει να έχει λόγο ύπαρξης εντός των γηπέδων.Έτερον εκάτερον όμως.
    μα δεν διαφωνω σε αυτο που λες....

Η δικη μου απορια ειναι γιατι θα επρεπε να ειχε τιμωρηθει με αφαιρεση βαθμων η ομαδα..Ειχε καμια αναμειξη η ΠΑΕ; Η ητανε οι καφροι που κανανε τα επεισοδια μελη της ΠΑΕ;

Και οι 5 αγωνιστικες που φαγαμε πολλες ητανε...Δηλαδη απο τα 5 εκατομυρια Ολυμπιακων που υπαρχουνε θα πρεπει να την πληρωνει η ΠΑΕ αλλα οι οι υπολοιποι οπαδοι της ομαδας εαν 200-300 απο αυτους παρεκτραπουνε;

ΑΝ υπαρχει συμμετοχη της ΠΑΕ αμεση η εμμεση να τιμωρηθει...Αλλα οταν η ΠΑΕ δεν παιρνει εισητηρια και δεν ασχολειται τι θα πρεπει να γινει; παλι να φαει καμπανα αφαιρεσης βαθμων;
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα δεν διαφωνω σε αυτο που λες....

Η δικη μου απορια ειναι γιατι θα επρεπε να ειχε τιμωρηθει με αφαιρεση βαθμων η ομαδα..Ειχε καμια αναμειξη η ΠΑΕ; Η ητανε οι καφροι που κανανε τα επεισοδια μελη της ΠΑΕ;

Και οι 5 αγωνιστικες που φαγαμε πολλες ητανε...Δηλαδη απο τα 5 εκατομυρια Ολυμπιακων που υπαρχουνε θα πρεπει να την πληρωνει η ΠΑΕ αλλα οι οι υπολοιποι οπαδοι της ομαδας εαν 200-300 απο αυτους παρεκτραπουνε;

ΑΝ υπαρχει συμμετοχη της ΠΑΕ αμεση η εμμεση να τιμωρηθει...Αλλα οταν η ΠΑΕ δεν παιρνει εισητηρια και δεν ασχολειται τι θα πρεπει να γινει; παλι να φαει καμπανα αφαιρεσης βαθμων;
    Διότι έξω από το γήπεδο,2 ώρες πριν,έλεγαν οι Πανιώνιοι :"Οι γαύροι που θα κάτσουν?".Η Παε είχε πλήρη επίγνωση ότι θα είχε κόσμο μέσα,θυμάμαι τα ρεπορτάζ εκείνου του Σαββατοκύριακου που έκαναν λόγο για "φόβους τις Παε" και ευχές για να κυλήσουν όλα ομαλά".Απλά πάτησε στο γράμμα του κανονισμού,κατά το οποιο όπως λες ΣΩΣΤΑ,δεν έπρεπε να τιμωρηθεί,δεδομένου ότι επισήμως δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια.Ευθύνη όμως θεωρώ πως υπήρξε.
    *****8.23*****

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδω ειναι το μερος που τσακωνομαστε γιατι ειμαστε αντιολυμπιακοι ή το θρεντ του βαζελου;
    Να το κλειδωσω να παει στο διαολο;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε ρε μαστορα τωρα. Θα βαφτιζουμε παιχταρα το καθε παρταλι επειδη φοραει κοκκινα. Και μην ανησυχεις για τον ζουρλομανδυα. Αφου δεν ηρθαν να δεσουν εσενα οταν χαρακτηριζες τη Διογούλα "Νέο Ντρογκμπά", δεν υπαρχει φοβος πλεον για κανενα.
    Περίμενε και θα δεις
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη karalamanajic

Thanks
    1.743
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 590 φορές σε 273 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για δειξε μας ρε μεγαλε απο ποια μερια το επιασες εσυ κι εβγαλες τον Μπελουτσι καλυτερο του Καραγκουνη.

Εκτος κι αν οποιος φοραει κοκκινα γινεται αυτοματως καλυτερος.

Το ρημαδι το γηπεδο τους ξεβρακωνει ολους.
    Τον καραβουτα με οτι και να τον συγκρινεις χειροτερος θα βγει. Μιλαμε για μεγα λουζερ, παγκιτη σε οποια ομαδα πηγε να παιξει (ακομα και στο "καφενειο" της Μπενφικα). Παικτης που εφυγε σαν αποτυχημενος απο τους σιχαμενους και γυρισε σε αυτους σαν αποτυχημενος.

Αν τον συγκρινα με τον ταραλιδη μπορει να τον εβγαζα και καλυτερο με τον Μπελουσι ομως δεν μπορω καν να τον συγκρινω.

Οσο για τον κατσουρανη μιλαμε για πρωην ποδοσφαιριστη, χειροτερη περιπτωση και απο αυτην του καστιγιο. Παικτης με 1-2 καλες χρονιες στο αρθρακι και ολα αυτα πριν απο παρα πολλα χρονια. Να τον συγκρινω με τον Ντουντου και να τον βγαλω και καλυτερο?

Αν θες να μιλησουμε για τον αορατο ή τον πιτσιρικα τον σιμαο αλλαζει το πραγμα.

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πάντως πολλούς οπαδούς βλέπω οτι έχει αυτός ο κατσουράνης...

άλλος τον βγάζει καλύτερο του ντουντού,άλλος του σίλβα...σε λίγο θα αρχίσω να πιστευω πως είναι καθαρά συγκυριακό θέμα που δεν έκανε καριέρα ανάλογη του ρεντόντο ο πατρινός σουπερ-σταρ...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dekas7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάντως πολλούς οπαδούς βλέπω οτι έχει αυτός ο κατσουράνης...

άλλος τον βγάζει καλύτερο του ντουντού,άλλος του σίλβα...σε λίγο θα αρχίσω να πιστευω πως είναι καθαρά συγκυριακό θέμα που δεν έκανε καριέρα ανάλογη του ρεντόντο ο πατρινός σουπερ-σταρ...
    Ποιος στο ειπε αυτο; Ποιος ειναι ο Ρεδοντο και δεν ξερω γω τι; Ο σουπερ σταρ Κατσουρ, εφαμιλλος σε αξια του ιστορικου Σαλμανη ηρθε απλα για να ομορφηνει το πρωταθλημα μας, οπως ακριβως ομορφαινε τις σφαλιαρες που ετρωγε η Μπενφικα επι παρουσιας του.

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kανειϛ δεν τρωγεται,απλα διαφωνουμε,και πολιτισμενα πιστευω.ανεφερα ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονοs,δεν έκανα καμία νυξη για την ιστορία η τον κόσμο του ολυμπιακου.Aν με πεισει κάποιοϛ ότι έχω άδικο με μεγαλη μου χαρα,ειλικρινα,να "φαω το καπελο μου"
    δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα και δεν βγάζω και την ουρά μου απέξω! δεν είπα πως εσύ το άρχισες ή πως πρόσβαλες κάποιον. απλά μάλλον οι πολλές και εύκολες κούπες μας κάνουν να μην έχουμε με τι να ασχοληθούμε και να τρωγόμαστε στο φόρουμ
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Που να ηξερες τι μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα Χριστο, αλλα ας οψεται που δεν μπορω να μιλησω...

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που να ηξερες τι μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα Χριστο, αλλα ας οψεται που δεν μπορω να μιλησω...
    καλύτερα μην μιλήσεις.....κι εγώ προσπάθησα να είμαι αρκετά διακριτικός...

ΥΓ: Σάκη.......ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!!!!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εκανε δηλωσεις ο σιδερενιος!

Σισέ: «Να με φοβούνται όλοι»!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Η εμφάνισή του από μόνη της προκαλεί έναν στοιχειώδη φόβο… Το αίσθημα αυτό γίνεται αμέσως εντονότερο τη στιγμή που ο ίδιος ανοίγει το στόμα του και σε προειδοποιεί! Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, έφτασε στην Αθήνα και από τις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αποφασισμένος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της νέας του ομάδας: «Πρέπει να με φοβούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά όχι μόνο αυτοί», ήταν το μήνυμά του!

«Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να σκοράρω. Θα δούμε. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό φέτος. Ελπίζω ότι θα παίξω το συντομότερο. Ανυπομονώ να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα. Τους συμπαίκτες μου. Και όταν ο προπονητής πιστεύει ότι είμαι έτοιμος τότε θα παίξω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός και συνέχισε στέλνοντας το μήνυμά του:

«Θα πάρω την φανέλα με το 9. Πρέπει να με φοβούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά όχι μόνο αυτοί. Έχω έρθει εδώ για να αποδείξω κάποια πράγματα. Ότι είμαι καλός παίκτης και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όχι μόνο εναντίον του ΟΣΦΠ αλλά με όλες τις ομάδες».

Καταλήγοντας, ο έκανε ένα σχόλιο για τον Μπεν Χάιμ, τον αμυντικό που φαίνεται απασχολεί το «τριφύλλι»: «Είναι πολύ καλός παίκτης, καλός αμυντικός και σοβαρός άνθρωπος».

Ο διεθνής άσος θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή (15:45) για την Ελβετία. Εκεί οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Uhren Cup. Το Σάββατο οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Γιούνγκ Μπόις (20:30) και τη Δευτέρα με τη Βασιλεία.
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σισέ: «Να με φοβούνται όλοι»!
    Kαλά μιλάμε τα έχω κάνει πάνω μου τώρα. Πώς θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αμ εγω?μεγας τρομοκρατης ο..κατουρομαμικολας!!!!

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων

Και πολύ καλά κάνεις !!!
    Δε θα περίμενα ποτέ εσύ να ανατριχιάσεις με ένα ήρωα που λίγο πρίν την εκτέλεση του ζήτησε σαν τελευταία του επιθυμία να φορέσει την ερυθρόλευκη. Επίσης να δακρύσεις με τον Αττίλιο που άφησε την ιατρική στη μέση και πέθανε από πνευμονικό οίδημα τη στιγμή που οι γιατροί του συνέστησαν να κόψει το σάλπισμα για να ζήσει. Ούτε να συγκινηθείς με το κυρ- Αχιλλέα που ποτέ δε πληρώθηκε σα ποδοσφαιριστής. Ούτε με το Σάββα που συντηρούσε το Μουράτη και τους φτωχούς του συμπαίχτες. Ούτε με τα παιδιά της 7 που ακούμπησαν τα νειάτα τους στα τσιμέντα του Καραισκάκη.
    Για να τα νοιώσεις αυτά πρέπει πρώτα να βιώσεις αυτό το Σύλλογο και να ενσωματωθείς μαζί του.
    Κι εσύ Κώστα πέρασες και δεν ακούμπησες.
    Καπεταν Θοδωρα Κολοκοτρωνη, οταν διδασκαν ιστορια εσυ μαλλον διαβαζες Φως.

600 χιλιαδες Ελληνες υπηρξαν θυματα των Γερμανοιταλων στη Κατοχη. Δυστυχως για τις θεωριες σου, δεν ηταν ολοι ολυμπιακοι. Πρεπει να υπηρχαν και λιγοι βαζελοι, αεκτζηδες, παοκτζηδες μεχρι και κανεις τιφόζο του Α.Ο. Τραχώνων παιζει να εκτελεστηκε σε κανενα γερμανικο μπλοκο.

Τα υπολοιπα για Ατιλιο κλπ τα ακουω βερεσε. Συχωρεμενος να ειναι ο ανθρωπος, αλλα δε βλεπω πως αγιοποιειται ο Ολυμπιακος επειδη ο Ατιλιο ειχε προβληματα υγειας. Αμα ψαξεις σε ολους τους συνδεσμους αυτους που τρεχουν κοντα στις ομαδες, σιγουρα θα βρεις πολλους παλαβους που εχουν προβληματα υγειας αλλα ανεβαινουν στα καγκελα.

Και το οτι χρησιμοποιεις τα νεκρα παιδια ως επιχειρημα, εχε υποψιν οτι δε σε τιμαει καθολου. Τα παιδια εκεινα επεσαν θυματα εγκληματικης αμελειας, δεν ειχαν καμια διαθεση να πεθανουν στα 18 τους για τον Ολυμπιακο και για τα "ιδανικα" που μονο η φαντασια σου γνωριζει.

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μίλα πρόεδρε, εγώ θέλω να μάθω τι παίζει..

Το avatar του χρήστη Czar

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    715
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 500 φορές σε 289 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εκανε δηλωσεις ο σιδερενιος! Σισέ: «Να με φοβούνται όλοι»!
    Τρέχω να πάρω αντιδιαρροιακό φάρμακο τώρα, γιατί δεν προλαβαίνω να πηγαίνω στην τουαλέττα.
    Καλά, άμα βρει κανα Κυριάκο ή Τσιρίλο στον δρόμο του, να δούμε μετά τι δηλώσεις θα κάνει.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

να με φοβουνται ολοι λοιπον λεει ο σπασμενοποδιας.τι να σε φοβηθουμε ρε μαλακα;
    ο μονος λογος για να σε φοβηθουμε ειναι να δουμε την σκατοφατσα σου το βραδυ μολις ξυπνησουμε.γελοιε τυπε σε περιμενουμε..και εσυ πρεπει να φοβασαι .
    ρωτα και τις αλλες τις μπαλαρινες που εχεις για συμπαικτες σου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Mπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Χαχαχα!

Καλά, μιλάμε για πολύ μ@λάκες τελικά!!

Το avatar του χρήστη Estay

Περιοχή
    Παντού
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα καλοπερασει κι αυτος στο τηγανακι. Ε ρε γλεντια που θα κανουμε. Που νομιζει οτι θα παιζει η μανταμ; Στο πριγκιπατο; Εδω ειναι Πειραιας...

Σελίδα 842 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 34244254264274279280281282283283883984084184284384484584685286287288289294210421142124213421842 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές