παντως εντελως τυχαια πριν απο ημερες επεσα πανω στο φιλικο του βαζελου που εχασαν (παλι) και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι αυτο το τσουρμο δεν ειναι ετοιμο για τιποτα.......
ο χειροτερος βαζελος ολων των εποχων (βεβαια ελειπε ο αορατος)
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
“ÊáëçìÝñá ×åíê. Ðþò ðÜåé óÞìåñá ç ðñïåôïéìáóßá;”
“Ðïëý êáëÜ êýñéå ÐáôÝñá. ¼ëïé äßíïõí ôïí êáëýôåñü ôïõò åáõôü. Ï ËÝôï êáé ï ÓéóóÝ æùãñáößæïõí ìå ôç ìðÜëá”.
“Æùãñáößæïõí å; ×å ÷å ÷å. Ï Êüêêáëçò íá ôá âëÝðåé áõôÜ, ÷å ÷å ÷å”.
“Íáé óáò ëÝù. ¼ëç ìÝñá æùãñáößæïõí”.
“Êáé ôþñá èá êÜíù êáé ôéò âëåöáñßäåò…”
“ÊÜôóå íá ôçò êÜíù êáé ìõôïýëá…”
“Á÷ïõ ôï ìùñÝåå. Äåò öáôóïýëá!”
piadia μολις μπηκα
βλεπει κανεις το ματς??
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
ΈβαλΕ γκόλ ο λάμας,ετοιμαστείτε για μεγάλο πρήξιμο από τους ΑΡΔ.
Faithful (20-07-09)
τρομερο παιχνίδι.....το συνιστώ σε όσους έχουν αυπνια!!!!!! η ανάπτυξη του ποα το κάτι άλλο.....ο,τι έβγαινε με κόντρες μόνο (όχι αντεπιθεση......κανονική κόντρα.....παίκτης με παίκτη-μπαλα κλπ κλπ)...... ο δε Λετο τι να πω.....χασαμε φλουρι Κωνσταντινάτο!!!!!! έναν παίκτη δεν πέρασε.....ο σιδερένιος αφού έχασε 2 που δεν χάνονται έβαλε 1 και θα μας πρήζουν οι ΑΡΔ!!!!!! και χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για αυτό!!!!!!! να πάνε με φουσκωμένα μυαλά μπας και την πατήσουνε!!!!!!! δεν είναι ομάδα να μας απειλήσει αυτό!!!! εγώ θα πρότεινα στον Κετσπάγια να βάλει την 11αδα του 1ου ημιχρόνου με Μποχουμ απέναντι στον ποα!!!!! να παίξουν τα παιδάκια!!!!!! (απείρως καλύτερη εκείνη η 11αδα μας με αυτό το χάλι του ποα.....)
τεσπα για να μην το κουράζω το γενικο συμπέρασμα είναι πως ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.......το ιδιο τσουκου τσουκου μπολ θα δούμε ΚΑΙ φέτος απο τον ζελα!!!!!!! άντε και στο 7ο......
Ôåëåõôáßá åðåîåñãáóßá áðü ôï ÷ñÞóôç Red Sting : 20-07-09 óôéò 20:07 Áéôßá: απο την υπνηλια που μου εφερε το ματς τη
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
εγω το ειδα, μιας που ημουν σπιτι, περασε η ωρα. Απλα ειχα χασει το α ημιχρονο κ ηθελα να ξερω γιατι αυριο θ αρχισουν παλι..
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Faithful (20-07-09)
Ãéá ôï ðñáóéíï êáé ìïíï ×ñéóôáêï ìïõ(ôïõ åõ÷çèçêá êéïëáò ïõôå êïõðáêé ôïõ åëëçíéêïõ êáöå íá ìçí îáíáäåé óôçí êáñéåñá ôïõ)
Ìáò ðçñáíå ìáò ðçñáíå öëïõñé Êùóôáíôéíáôï??
Ìðááááá
Ìáò ðçñáíå ìáò ðçñáíå âáñåëé äé÷ùò ðáôï....
Ãéá ôá áëëá äåí îåñù äåí åéäá ôï ðáé÷íéäé óõìöùíù ãéáôé ìïõ áñåóïõí ....![]()
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
Red Sting (20-07-09)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
smageo (20-07-09)
ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ?
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
ç ìðáëáñéíá!
éïõ! ôñé÷ùôï ðáéäé ÷áñá ãåìáôï
ðñïóêõíù ôïí áñ÷ïíôá!!
öáôóá äåéôå
ôï âñáäõ èá ÷ù åöéáëôåò
![]()
"Ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση μ’ εκείνο με τη Χοφενχάιμ. Υπήρχε λιγότερη κόπωση. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε περισσότερο βελτιωμένοι και φρέσκοι.
Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, κυρίως ο Σισέ, ο οποίος είχε σήμερα ευκαιρία να πετύχει 3 και 4 γκολ, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρε και αυτό είναι σημαντικό" είπε ο Τεν Κάτε.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στους Λέτο, Κατσουράνη αλλά και Καραγκούνη υποστηρίζοντας: "Το ίδιο ισχύει και για Κατσουράνη και Λέτο, είναι παίκτες που εντάχθηκαν πιο αργά από τους υπόλοιπους στην ομάδα.
Είδατε ότι ακόμη και ο Καραγκούνης, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμού και απουσίασε λίγες μέρες, μπήκε στο γήπεδο και έδωσε φρεσκάδα.
Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, έχουμε δουλέψει πολύ καλά ως τώρα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια", τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός του "τριφυλλιού".
sport24.gr
εγω θα φτιαξω φαν κλαμπ για τον τεντοπανο
Ευτυχώς που έβαλε και ένα γκολ ο Σισέ και ο βάζελος γενικά, για να μην τους ανοίξει τα μάτια κανένας! Ύπνο βαθύ οι πράσινοι οπαδοί και φέτος! Και το Μάη.. Ήθελα να 'ξερα πoιανού ιδέα ήταν να ξοδευτούν 21 εκ. για αυτόν τον.. πες τον κι έτσι.. Σισέ!Μάλλον ο Football Manager Team Administrator from University of Boston, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, θα είχε την φαϊνή ιδέα!
![]()
Εντω μεταξυ κλασικα ολα τα σαιτς λενε για τον Σισε και οτι ανοιξε λογαριασμο...ο Μητρογλου τοτε πρεπει να ειναι τραπεζιτης!
mpak (21-07-09)
αν Σισέ και Μήτρογλου παίξουν τον ίδιο χρόνο στην ΚοπραΛιγκ την πλάτη του Κωστάκη θα βλέπει ο Γαβριήλ στον πίνακα των σκορερς......
ΥΓ: οι ευκαιρίες του Σισέ προήλθαν από λάθη της άμυνας που τα εκμεταλλεύτηκε μόνος του ο Γάλλος......μόνο στο γκολ πήρε μπάλα από συμπαίκτη (σέντρα του Μουν)....ποιος ακριβώς περιμένουν να τον τροφοδοτήσει για να τα παστελώνει???? δεν λεω....καλός παίκτης ο Γαλλος, αλλά αν δεν πάρει πάσες μου κάνει το ίδιο να υπάρχει μπροστά είτε αυτός είτε ο Φελιξ Αλεξαντερ Μπορχα......
¯ Bertrand Russell
Bookmarks