... και μιας ο λογος για τον Stefano Mauri ..... Χρυσσσσσααααααααααααα αφιερωμενη
... και μιας ο λογος για τον Stefano Mauri ..... Χρυσσσσσααααααααααααα αφιερωμενη
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Δισταζω λιγο ειναι η αληθεια αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασετε αν δειτε τον Μητσοτακη με μαγιο οποτε αστο καλυτερα![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
χαχαχαχα
προεδρε δωσε υλικο στο λαο!
(ο απο πανω δε μ αρεσει)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο David Villa και η κορη του...
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Faithful (19-05-09)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
smageo (19-05-09)
ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ! Χαρειτε κορμοστασια, προσωπο, περηφάνια!
![]()
Το δωρο που καθε γυναικα περιμενει. Ο σεξι αη Μπιλης
![]()
Red$mile (20-05-09)
Γιατί ρε Σαρουνας;
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Eleni7 (19-05-09)
Ο Petr Cech ο τερματοφύλακας της τσέλσι σε λίγα χρονια...μικρός ήθελε να γίνει οδοντίατρος,δεν τα κατάφερε...τώρα τους μισεί.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Bookmarks