Εγω παλι λεω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.Ας χασουν εστω και με εναν ποντο διαφορα.
smageo (02-05-09)
Εγω παλί μεχρι 8 θυμαμαι (η ΤΣΣΚΑ εχανε με 11 και το γυρισε) αλλα τελος παντων. Μικρη σημασια εχει. Στην τριτη περιοδο το ματς γυρισε και περασαμε μπροστα, εκει θα μπορουσε να αλλαξει τη ροη του αγωνα ο Γιαννακης οπως λεει και ο Σακης βαζοντας τον Γκριρ. Εκει ναι μπορει να κολλησε αλλα και παλι ειχαμε το μομεντουμ του αγωνα.
Τελος παντων θα επανελθω στο πρωτο μου ποστ και θα ξαναπω:
"Δεν εχω χρονο για να κλαιω πανω απο την καρδαρα με το χυμενο γαλα, εχω αυριο να παρω ενα κυπελλο και στη συνεχεια ενα πρωταθλημα στο βολλευ και στη συνεχεια και παλι ενα πρωταθλημα στο μπασκετ"
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ρίξτα σε αυτόν που το ξεφτύλισε.γιατί κανείς απο αυτούς που είναι τώρα στην ομάδα (απο τον πρώτο σε αξία παίχτη μέχρι τον τελευταίο φρονιστή) δεν έχει ευθύνη για αυτό που θεωρείς εσυ ξεφτύλα...
αλλά ξέρω...ο πρόεδρας που ξεφτυλίζει τους πολυμετοχικούς και παίρνει πρωταθλήματα....
υγ: μην πεί κανείς πως αυτός το έφτιαξε.δεν λέει να ανοίξουμε τέτοια off topic κουβέντα.και να ισχύει όμως, μόνο ψυχοπαθής μπορεί ότι φτιάξει να το γκρεμίσει με τέτοια ευχαρίστηση...
Ε δεν βγηκε ρε Σακη .. δεν βγηκε το γαμημενο το σουτ .. επρεπε γιατι εκει που εφθασε ο Μπουρου ηταν ευκολο .. αλλα οταν δεν σε θελει η σκατομπαλα
Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα πραγματικα η αποτυχια απο την επιτυχια ηταν μερικα εκατοστα .. γι αυτο και δεν αξιζει τοσο σκληρη κριτικη η ομαδα.
Παλεψε στα ισα με ενα θηριο .. και δεν δικαιωθηκε για μερικα γαμοχιλιοστα.
Εγω αυτο το λεω μεγαλη ομαδα με ψυχη .. αλλα ακομα οχι μεγαλη εμπειρια για να διαχειριστει σωστα ορισμενες καταστασεις .. αυτα ερχονται με τον καιρο.Και ο ΠΑΟ και η ΤΣΣΚΑ ειχαν φαει πολλες σφαλιαρες για να μαθουν ... ετσι θα φαει και ο Ολυμπιακος .. και ηδη εχει φαει μπολικες (αν και τα προηγουμενα χρονια δεν μετρανε γιατι ουσιαστικα ημασταν αλλη ομαδα) .. οποτε ο χρονος που απομενει για την κορυφη ειναι λιγος
Du3lisT (02-05-09)
μα σε μας φορτωνω τις ευθυνες σακη οχι στο βαζελο..Μας κερδισε καθαρα και με 50-50 διαιτησια...
Απλα δεν μπορω τα λουζεριλικια...ΚΑλως η καως Ολυμπιακοι ειμαστε...Καποτε ειμασταν στα πετρινα και ξεφτυλιζομασταν αλλα ειχαμε σαλιαρελη στη διοικηση...Αλλα τοτε περα απο το Σαλιαρελη επεσε και ο κορνες..Εδω εχουμε ενα απο τα υψηλοτερα μπατζετ στην Ευρωπη και παιχτες υψηλοτεορυ επιπεδου και χανουμε με την διαι ανεση που χαναμε πριν 3 και 4 χρονια...Μονο εμεις δεν εχουμε μπορεσει να παρουμε ουτε κουπα του καφε απο το βαζελο...
Μεχρι και στο βολλευ με μια κινηση (2-3 καλους παιχτες) και κυριως προπονητη με ορχεις θα παρουμε χαλαρα με την πρωτη του νταμπλ...Στο μπ-ασκετ το λιβανιζουμε και πανηγυριζουμε επειδη μας κερδιζει ο βαζελος με 2 ποντους!! Μικραινουμε το συλλογο...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
deka7 δε λες ν'απαντησεις με τιποτα ε?θα με βαλεις να ψαχνω παλια ποστς
Εγω που νιωθω υπερηφανος παω να διαβασω πρασινη.
Πρωταθλημα θα παρουμε ΕΜΕΙΣ .. τι σε ενδιαφερει τι θα θεωρει ο ΠΑΟ για τον εαυτο του ?
Μαυρη τρυπα το μπασκετ ..??Μαυρη τρυπα το αθλημα με το σπουδαιοτερο Ευρωπαικο,με τοσους παιταραδες απο ΝΒΑ και Ευρωπη .. και τοσες διακρισεις σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!!!!!!!Οχι δα .. το μπασκετ παντα ηταν το αστερακι του θρυλου .. απλα εκανε μια κοιλια τα τελευταια 10 χρονια .. τωρα ομως ξαναμπαινουμε στις επαλξεις.
Οποιος θελει ακολουθει ..
sirkostas (02-05-09)
Bookmarks