Σελίδα 33 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 313232930313233343536374353 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 641 έως 660 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    e τότε να πάρουμε και τον otto για το ποδόσφαιρο
    Αν απο ολο το ποστ τελικα αυτο καταλαβες παω πασο .....
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έπαιζα μπάλα σήμερα και ο συμπαίκτης μου έχασε πέναλτι. Δάκτυλο Γιαννάκη οσμίζομαι.
    Εγω παλι, εκει που γυρναγα σπιτι με το αυτοκινητο...τσουπ, μια κουτσουλια απο πουλι στο παρμπριζ.

Αυτος ο καθίκης ο Γιαννακης πρεπει να την ειχε αμολησει. Καλα τον ειχα μυριστει εγω οτι τις κανει τις κουτσουλιες του!

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    να το πουμε απλα...Αν ητανε αναποδα ο παγκος σημερα ποιος θα κερδιζε;
    Αν η γιαγια μου ειχε καρουλια, θα ηταν πατίνι ή κουβαρίστρα?

Δε μας αφοδευεις ρε Ηλια με τις ερωτησεις σου?

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν απο ολο το ποστ τελικα αυτο καταλαβες παω πασο .....
    με το post δεν διαφωνώ, αλλα με το επιχείρημα σου

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Γιαννακης μια ζωη ηταν αχρηστος ως προπονητης.Απλα τοτε με την Εθνικη κοντρα στους Αμερικανους ειχε ενα πολυ καλο συνολο παικτων μαζι του(ακομα και ο Σοφο σε ιδανικη κατασταση),ευνοικη συγκυρια και τυχη και την υπεροψια των αμερικαν μποις.Για να θυμηθουμε ποσο αχρηστος ειναι ο Γιαννακης,απλα ανατρεξτε στο σχετικα μακρυνο 1998 και θυμηθειτε πως χασαμε το παιχνιδι απο τους Γιουγκοσλαβους μεσα στο ΟΑΚΑ στην παραταση,ενω προηγουμασταν με 15 ποντους 4 λεπτα πριν το τελος,και την ευκαιρια να προκριθουμε τοτε στον τελικο του Παγκοσμιου,μεσα στην εδρα μας.
    Ειλικρινα και με ολο το σεβασμο, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του (που απευχομαι) και δεν παρουμε το πρωταθλημα περιμενω ενα ποστ απο σενα που να λεει "σας τα ελεγα".

Τελικα ποσο ποιο απλα πρεπει να το πω!
    Το προβλημα μας δεν ειναι ο Γιαννακης δεν ειναι οι παιχτες, δεν ειναι η διοικηση.
    Αλλα η συνολικη παρουσια της ομαδας και πως θα γινει αυτη που θα βαζει εστω ενα ποντο παραπανω απο τον αντιπαλο!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (02-05-09), sirkostas (02-05-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από spysta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Γιαννακης .. σιγουρα κι ολας !!Ο Σαρας θα τα εβαζε το ιδιο .. ο Σπανουλης και ο Μπατιστ εξισου ..
    καμια μαεστρια του Ζελικο τα συνεχομενα τριποντα και το φοβερο πικ του Σαρας .Απλα και ομορφα
    Η μονη διαφορα θα ηταν οτι ο Ζελικο θα εβαζε περισσοτερο τον Ερτσεγκ για να σουταρει .. ενω θα αφηνε το σχημα Παπαλουκας Χαλπεριν Γκρηρ περισσοτερη ωρα
    μπα δεν νομιζω....Θα τον ειχε ξεχασει τον Σαρας στον παγκο ο Γιαννακης...Οπως ξεχασε τον Παργκο και επισης ξεχασε να βγαλει η να κανει κατι με τον Γκρηρ που ητανε μπλοκαρισμενος...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο Ομπραντοβιτς ομως θα επαιρνε ταιμ αουτ στα 15 δευτερολεπτα και θα πηγαινε για την νικη και οχι για την παραταση δινοντας το σουτ σε καποιο απο τα γκαρντ του.(και θα εμπαινε το τριποντο γιατι ο κωλος του ζελικο ειναι πολυ μεγαλος...)
    Γιατι ο Γιαννακης με την Εθνικη δεν μας εχει δειξει οτι δουλευει τα ματς στο τελος?

Θυμαμαι παμπολλα παιχνιδια που τα πηρε με συστημα στο τελευταιο λεπτο.

Για αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σκεφτηκε κατι,δεν σχεδιασε κατι.

Κατα τ'αλλα δεν εχω μεγαλα παραπονα.
    Ηταν ομως λαθος καριερας.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν θα παραθεσω κανενα ποστ με το "σας στα ελεγα".θελω να παρουμε το πρωταθλημα και να φυγει αυτος ο ανθρωπος απο την ομαδα.δεν μου κανει πως το λενε.και τα αποτελεσματα το δειχνουν απο μονα τους Σμαρω.

sirkostas,με ολο το σεβασμο,σε τι απολα αυτα που γραφω εχω καποιο αδικο?

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (02-05-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από somekindofgrinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι ο Γιαννακης με την Εθνικη δεν μας εχει δειξει οτι δουλευει τα ματς στο τελος?

κι εγω θυμαμαι μαμπολλα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο που ουτε σκεφτηκε ουτε σχεδιασε κατι στα κρισιμα σημεια...ειδικα στο τελευταιο λεπτο..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω δεν λεω οτι ειναι σπακι κτλ κτλ που ακουστηκαν και γραφτηκαν..
    εχει δειξει τα στοιχεια του,εχει περασει την φιλοσοφια του.Μεχρι σημερα ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΛΥ.
    Ομως ο φοβερος προπονητης ξεχωριζει απο τον καλο μεσα στον αγωνα.Στα κρισιμα σημεια.
    Και δυστυχως ο Γιαννακης επιβεβαιωσε σημερα οτι δεν ειναι καλος,μπλοκαρει μεσα στον αγωνα..
    Θυμιζει πολυ την περιπτωση Αιτο Ρενεσες...
    Απλα δες λιγο την πορεια του Γιαννακη στην πρωτη θητεια του στην Εθνικη και στη δευτερη και μετα μιλαμε για τη φιλοσοφια του.

Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι μεχρι πριν λιγες μερες ηταν μαεστρος, μαγκας προπονηταρας αφου η ομαδα τερματισε πρωτη και με ρεκορ νικων (που ουτε στον υπνο του δεν ειχε δει στα ντουζενια του ο Ομπραντοβιτς) και επειδη εχασε απο ενα σουτ εγινε παλι Looser.
    Δεν μπορουμε να δεχτουμε με τιποτα δηλαδη οτι χασαμε απο ενα σουτ και μονο?? Ε ας εμπαινε μεσα ο Γιαννακης να σουταρει τι αλλο να πω βρε σεις.

Ας μην ειμαστε τοσο εμπαθεις, και εγω δεν παω τον Βαλβερδε αλλα τα σωστα και τα δικαια του τα καταλογιζω.

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε παιδιά ηρεμήστε!!!!!! λέτε πως χάσαμε από κάποιο κρέας Πέκοβιτς, μια αδελφή από την Λιθουανία, ένα κριάρι τον Μπατίστ κλπ κλπ......μικροί παίκτες είναι αυτοί;;;;;; τόσα χρόνια έχουν τις ομάδες τους ψηλά και πρωταγωνιστούν σε αυτές!!!!!! ο βαζελος είναι πολύ καλή ομάδα!!!! δεν χάσαμε από άμπαλους!!!!!

στην τελευταία επίθεση δεν έπρεπε να πάει η μπάλα στον Μπουρούση.......ο Γκριρ ήθελε να την πάρει για τρίποντο και μάλλον δεν τον άφησε ο Γιαννάκης....λάθος για μένα....ο Γκριρ σε μέρα, ενώ ο Μπουρούσης εκτός κλίματος.....άσε τον Αμερικανο να σουτάρει και ας το χάσει.....εμένα με πόνεσε πιο πολύ όπως έγινε, γιατί δεν είχε τύχη η επίθεση....ας έχανε το τρίποντο ο Γκριρ.....τώρα θα μιλούσαμε μόνο για ένα σουτ.....

όσο για τον Γιαννάκη (αν και δεν τον θέλω και τον βρίζω) στηρίξτε τον μέχρι το τέλος της σεζόν....δεν αλλάζει κάτι αν φύγει τώρα...χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα...αν κερδίζαμε σήμερα οι βάζελοι θα έπρεπε να λένε άσχετο τον Ομπράντοβιτς;;;;;; σκεφτείτε πως πέτυχε πράγματα με την ομάδα ο Γιαννάκης!!!! εγώ πιστεύω δεν μπορεί παραπάνω....ας τον ευχαριστήσουμε για ό,τι έκανε όμως....μην είμαστε και τελείως αχάριστοι....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

14. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

dekas7 (02-05-09), Red$mile (02-05-09), sabar77 (02-05-09), sirkostas (02-05-09), smageo (02-05-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

η αληθεια ειναι οτι εχει ξαναδειξει σημαδια οπως τα σημερινα.
    κολλαει μεσα στον αγωνα,ειδικα στο τελος και αυτο τον κανει λουζερ.
    Ενταξει δν μπορουμε σε καμια περιπτωση να τον λεμε αχρηστο
    εχει περασει πολλα δικα του στοιχεια στην ομαδα.Αλλα...

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ακριβως,επαιρνε καμποσα παιχνιδια με την Εθνικη με συστηματα αναγκης των τελευταιων λεπτων,γιατι για τα πρωτα 35' του αγωνα δεν υπηρχε κανενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ συστημα και πλανο.

Thanks
    124
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 57 φορές σε 38 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πίκρα...Δεν θα αναλύσω την κατάσταση.

Αλλά νομίζω οτι πληρώσαμε το γεγονός οτι δεν αφήναμε τα ελεύθερα τρίποντα και μας χτύπησαν μέσα στη ρακέτα...Και κάποιοι θεωρούσαν τον... ΠΡΩΤΑΡΗ Πέκοβιτς αμελητέα ποσότητα...

Πάω για ύπνο...Αν καταφέρω να κοιμηθώ.

Edit: Μην υπερασπίζεστε το Γιαννάκη γιατί επειδή θα πιστεύει οτι τον Πάο τον έχει στο Σεφ, θα τον φάμε και δεν θα ξέρουμε απο που να κρυφτούμε...Ευελπιστώ να μάθει μέχρι τότε στην ομάδα να παίζει με σύστημα ομάδας και όχι με ΄΄σύστημα Γκριρ΄΄... Ευτυχώς που είχαμε καλά ποσοστά αλλιώς θα χάναμε πιο εύκολα.Για άλλη μια φορά σύστημα 0. Οι άλλοι χάσανε και καλάθι στο τέλος που είχε βγει με σύστημα αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε απο το καλάθι...Εμείς ό,τι να ναι στο τέλος... Αυτές οι επιθέσεις είναι που κρίνουν τίτλους...

Και θα πω και κάτι που θα ακουστεί κάπως.Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια την αξίζαμε αλλά την πήραμε και χάρη στις μαλακίες του βάζελου...Και την πρόκριση στο final-4 επειδή κάναμε καταπληκτικό πραγματικά παιχνίδι με την Ταού που μας υποτίμησε...Αν είχαμε καμια Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, δεν θα ήμαστε καν final-4...Έχε χάρη που νικήσαμε νεκρούς στη πρώτη φάση.

Καληνύχτα.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    στην τελευταία επίθεση δεν έπρεπε να πάει η μπάλα στον Μπουρούση.......ο Γκριρ ήθελε να την πάρει για τρίποντο και μάλλον δεν τον άφησε ο Γιαννάκης....λάθος για μένα....ο Γκριρ σε μέρα, ενώ ο Μπουρούσης εκτός κλίματος.....άσε τον Αμερικανο να σουτάρει και ας το χάσει.....εμένα με πόνεσε πιο πολύ όπως έγινε, γιατί δεν είχε τύχη η επίθεση....ας έχανε το τρίποντο ο Γκριρ.....τώρα θα μιλούσαμε μόνο για ένα σουτ.....
    Αν το έχανε θα τον κράζαμε 100%
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα παραθεσω κανενα ποστ με το "σας στα ελεγα".θελω να παρουμε το πρωταθλημα και να φυγει αυτος ο ανθρωπος απο την ομαδα.δεν μου κανει πως το λενε.και τα αποτελεσματα το δειχνουν απο μονα τους Σμαρω.

sirkostas,με ολο το σεβασμο,σε τι απολα αυτα που γραφω εχω καποιο αδικο?
    Εχεις πει πολλες μπαλαφαρες αποψε, αδερφε, αλλα αυτο με τους αμερικανους ουτε ο Ιεκ δεν το εχει ξεστομισει.

Κι οσο για τα αποτελεσματα, αυτα μου λενε οτι φετος στη πρωτη χρονια του Γιαννακη που εχει την ομαδα απο την αρχη και τη δουλευει, βγηκαμε πρωτοι με ρεκορ νικων και παμε με πλεονεκτημα εδρας στα πλει οφ. Πηγαμε μετα απο 10 χρονια σε φαιναλ φορ, ενω ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους κοντρα στη στη Ταου. Επισης κοντραραμε μεχρι τελους μια πανισχυρη και δεμενη ομαδα στον τελικο κυπελου και αποψε και χασαμε στη τριχα κατι που δε μπορει να γινεται εσαει.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

tsakos (02-05-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπα δεν νομιζω....Θα τον ειχε ξεχασει τον Σαρας στον παγκο ο Γιαννακης...Οπως ξεχασε τον Παργκο και επισης ξεχασε να βγαλει η να κανει κατι με τον Γκρηρ που ητανε μπλοκαρισμενος...
    Ηλια μου χωρις να ειμαι και 100% σιγουρη, αλλα ο Παργκο απο την παρουσια του (μεχρι τωρα παντα ετσι), αν δεν του βγει το ματς απο την αρχη δεν το εχει στη συνεχεια. Και φανηκε με το που εχασε το πρωτο σουτ (τριποντο αν θυμαμαι καλα) κανει και ενα λαθος με το φαουλ και χανει στη συνεχεια δευτερο σουτ και δευτερο φαουλ. Του στραβωσε απο την αρχη το ματς, αυτο θελω να πω. Τωρα αν μετα ηταν καλυτερος αν τον εβαζε θα συμφωνησω με αυτο πυ ειπες πριν αν η γιαγια μου ειχε @@@@@ θα ηταν παππους μου.

Και τον παω με χιλια αυτον τον παιχτη κριμα.....

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας τον ευχαριστήσουμε για ό,τι έκανε όμως....μην είμαστε και τελείως αχάριστοι....
    Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (02-05-09)

Το avatar του χρήστη spysta

Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 731 φορές σε 353 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ο Ομπραντοβιτς ομως θα επαιρνε ταιμ αουτ στα 15 δευτερολεπτα και θα πηγαινε για την νικη και οχι για την παραταση δινοντας το σουτ σε καποιο απο τα γκαρντ του.(και θα εμπαινε το τριποντο γιατι ο κωλος του ζελικο ειναι πολυ μεγαλος...)
    Ναι βεβαια αυτο θα το εκανε αν ηταν προπονητης σε ομαδα ΝΒΑ .. καθως στους Ευρωπαικους κανονισμους time out την ωρα που εξελισσεται το παιχνιδι δεν μπορεις να παρεις.
    Επισης ο Γκρηρ διαλεξε να πασαρει και οχι ο Γιαννακης .σημαντικο κι αυτο ..

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον spysta για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (02-05-09), tsakos (02-05-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλα δες λιγο την πορεια του Γιαννακη στην πρωτη θητεια του στην Εθνικη και στη δευτερη και μετα μιλαμε για τη φιλοσοφια του.

Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι μεχρι πριν λιγες μερες ηταν μαεστρος, μαγκας προπονηταρας αφου η ομαδα τερματισε πρωτη και με ρεκορ νικων (που ουτε στον υπνο του δεν ειχε δει στα ντουζενια του ο Ομπραντοβιτς) και επειδη εχασε απο ενα σουτ εγινε παλι Looser.
    Δεν μπορουμε να δεχτουμε με τιποτα δηλαδη οτι χασαμε απο ενα σουτ και μονο?? Ε ας εμπαινε μεσα ο Γιαννακης να σουταρει τι αλλο να πω βρε σεις.

Ας μην ειμαστε τοσο εμπαθεις, και εγω δεν παω τον Βαλβερδε αλλα τα σωστα και τα δικαια του τα καταλογιζω.
    Δεν ειμαι καθολου εμπαθης με τον Γιαννακη,θα δεις αν πας σε παλια ποστ οτι εχω τσακωθει υποστηριζοντας τον Γιαννακη.
    Υποστηριζαν καποιοι οτι ειναι κακος προπονητης και λουζερ..εγω ελεγα οχι ειναι καινουργια ομαδα,να την αφησουμε να ρολαρει και μετα τον Μαρτη να κρινουμε...
    Η ομαδα πλεον εχει ρολαρει.οι παικτες γνωριζονται μεταξυ τους πολυ καλα.
    αλλα στα τελευταια λεπτα παντα εκει χανεται το παιχνιδι.Γιατι?
    εκει πρεπει να το παρει πανω του ο κοουτς..και δυστυχως ο Γιαννακης επιβεβαιωσε οτι κολλαει στα τελευταια λεπτα. και χανουμε για λιγους ποντους

Σελίδα 33 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 313232930313233343536374353 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές