Ειλικρινα και με ολο το σεβασμο, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του (που απευχομαι) και δεν παρουμε το πρωταθλημα περιμενω ενα ποστ απο σενα που να λεει "σας τα ελεγα".
Τελικα ποσο ποιο απλα πρεπει να το πω!
Το προβλημα μας δεν ειναι ο Γιαννακης δεν ειναι οι παιχτες, δεν ειναι η διοικηση.
Αλλα η συνολικη παρουσια της ομαδας και πως θα γινει αυτη που θα βαζει εστω ενα ποντο παραπανω απο τον αντιπαλο!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Γιατι ο Γιαννακης με την Εθνικη δεν μας εχει δειξει οτι δουλευει τα ματς στο τελος?
Θυμαμαι παμπολλα παιχνιδια που τα πηρε με συστημα στο τελευταιο λεπτο.
Για αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σκεφτηκε κατι,δεν σχεδιασε κατι.
Κατα τ'αλλα δεν εχω μεγαλα παραπονα.
Ηταν ομως λαθος καριερας.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Δεν θα παραθεσω κανενα ποστ με το "σας στα ελεγα".θελω να παρουμε το πρωταθλημα και να φυγει αυτος ο ανθρωπος απο την ομαδα.δεν μου κανει πως το λενε.και τα αποτελεσματα το δειχνουν απο μονα τους Σμαρω.
sirkostas,με ολο το σεβασμο,σε τι απολα αυτα που γραφω εχω καποιο αδικο?
jonk (02-05-09)
Απλα δες λιγο την πορεια του Γιαννακη στην πρωτη θητεια του στην Εθνικη και στη δευτερη και μετα μιλαμε για τη φιλοσοφια του.
Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι μεχρι πριν λιγες μερες ηταν μαεστρος, μαγκας προπονηταρας αφου η ομαδα τερματισε πρωτη και με ρεκορ νικων (που ουτε στον υπνο του δεν ειχε δει στα ντουζενια του ο Ομπραντοβιτς) και επειδη εχασε απο ενα σουτ εγινε παλι Looser.
Δεν μπορουμε να δεχτουμε με τιποτα δηλαδη οτι χασαμε απο ενα σουτ και μονο?? Ε ας εμπαινε μεσα ο Γιαννακης να σουταρει τι αλλο να πω βρε σεις.
Ας μην ειμαστε τοσο εμπαθεις, και εγω δεν παω τον Βαλβερδε αλλα τα σωστα και τα δικαια του τα καταλογιζω.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ρε παιδιά ηρεμήστε!!!!!! λέτε πως χάσαμε από κάποιο κρέας Πέκοβιτς, μια αδελφή από την Λιθουανία, ένα κριάρι τον Μπατίστ κλπ κλπ......μικροί παίκτες είναι αυτοί;;;;;; τόσα χρόνια έχουν τις ομάδες τους ψηλά και πρωταγωνιστούν σε αυτές!!!!!! ο βαζελος είναι πολύ καλή ομάδα!!!! δεν χάσαμε από άμπαλους!!!!!
στην τελευταία επίθεση δεν έπρεπε να πάει η μπάλα στον Μπουρούση.......ο Γκριρ ήθελε να την πάρει για τρίποντο και μάλλον δεν τον άφησε ο Γιαννάκης....λάθος για μένα....ο Γκριρ σε μέρα, ενώ ο Μπουρούσης εκτός κλίματος.....άσε τον Αμερικανο να σουτάρει και ας το χάσει.....εμένα με πόνεσε πιο πολύ όπως έγινε, γιατί δεν είχε τύχη η επίθεση....ας έχανε το τρίποντο ο Γκριρ.....τώρα θα μιλούσαμε μόνο για ένα σουτ.....
όσο για τον Γιαννάκη (αν και δεν τον θέλω και τον βρίζω) στηρίξτε τον μέχρι το τέλος της σεζόν....δεν αλλάζει κάτι αν φύγει τώρα...χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα...αν κερδίζαμε σήμερα οι βάζελοι θα έπρεπε να λένε άσχετο τον Ομπράντοβιτς;;;;;; σκεφτείτε πως πέτυχε πράγματα με την ομάδα ο Γιαννάκης!!!! εγώ πιστεύω δεν μπορεί παραπάνω....ας τον ευχαριστήσουμε για ό,τι έκανε όμως....μην είμαστε και τελείως αχάριστοι....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πίκρα...Δεν θα αναλύσω την κατάσταση.
Αλλά νομίζω οτι πληρώσαμε το γεγονός οτι δεν αφήναμε τα ελεύθερα τρίποντα και μας χτύπησαν μέσα στη ρακέτα...Και κάποιοι θεωρούσαν τον... ΠΡΩΤΑΡΗ Πέκοβιτς αμελητέα ποσότητα...
Πάω για ύπνο...Αν καταφέρω να κοιμηθώ.
Edit: Μην υπερασπίζεστε το Γιαννάκη γιατί επειδή θα πιστεύει οτι τον Πάο τον έχει στο Σεφ, θα τον φάμε και δεν θα ξέρουμε απο που να κρυφτούμε...Ευελπιστώ να μάθει μέχρι τότε στην ομάδα να παίζει με σύστημα ομάδας και όχι με ΄΄σύστημα Γκριρ΄΄... Ευτυχώς που είχαμε καλά ποσοστά αλλιώς θα χάναμε πιο εύκολα.Για άλλη μια φορά σύστημα 0. Οι άλλοι χάσανε και καλάθι στο τέλος που είχε βγει με σύστημα αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε απο το καλάθι...Εμείς ό,τι να ναι στο τέλος... Αυτές οι επιθέσεις είναι που κρίνουν τίτλους...
Και θα πω και κάτι που θα ακουστεί κάπως.Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια την αξίζαμε αλλά την πήραμε και χάρη στις μαλακίες του βάζελου...Και την πρόκριση στο final-4 επειδή κάναμε καταπληκτικό πραγματικά παιχνίδι με την Ταού που μας υποτίμησε...Αν είχαμε καμια Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, δεν θα ήμαστε καν final-4...Έχε χάρη που νικήσαμε νεκρούς στη πρώτη φάση.
Καληνύχτα.
Εχεις πει πολλες μπαλαφαρες αποψε, αδερφε, αλλα αυτο με τους αμερικανους ουτε ο Ιεκ δεν το εχει ξεστομισει.
Κι οσο για τα αποτελεσματα, αυτα μου λενε οτι φετος στη πρωτη χρονια του Γιαννακη που εχει την ομαδα απο την αρχη και τη δουλευει, βγηκαμε πρωτοι με ρεκορ νικων και παμε με πλεονεκτημα εδρας στα πλει οφ. Πηγαμε μετα απο 10 χρονια σε φαιναλ φορ, ενω ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους κοντρα στη στη Ταου. Επισης κοντραραμε μεχρι τελους μια πανισχυρη και δεμενη ομαδα στον τελικο κυπελου και αποψε και χασαμε στη τριχα κατι που δε μπορει να γινεται εσαει.
tsakos (02-05-09)
Ηλια μου χωρις να ειμαι και 100% σιγουρη, αλλα ο Παργκο απο την παρουσια του (μεχρι τωρα παντα ετσι), αν δεν του βγει το ματς απο την αρχη δεν το εχει στη συνεχεια. Και φανηκε με το που εχασε το πρωτο σουτ (τριποντο αν θυμαμαι καλα) κανει και ενα λαθος με το φαουλ και χανει στη συνεχεια δευτερο σουτ και δευτερο φαουλ. Του στραβωσε απο την αρχη το ματς, αυτο θελω να πω. Τωρα αν μετα ηταν καλυτερος αν τον εβαζε θα συμφωνησω με αυτο πυ ειπες πριν αν η γιαγια μου ειχε @@@@@ θα ηταν παππους μου.
Και τον παω με χιλια αυτον τον παιχτη κριμα.....
Haris1984 (02-05-09)
Δεν ειμαι καθολου εμπαθης με τον Γιαννακη,θα δεις αν πας σε παλια ποστ οτι εχω τσακωθει υποστηριζοντας τον Γιαννακη.
Υποστηριζαν καποιοι οτι ειναι κακος προπονητης και λουζερ..εγω ελεγα οχι ειναι καινουργια ομαδα,να την αφησουμε να ρολαρει και μετα τον Μαρτη να κρινουμε...
Η ομαδα πλεον εχει ρολαρει.οι παικτες γνωριζονται μεταξυ τους πολυ καλα.
αλλα στα τελευταια λεπτα παντα εκει χανεται το παιχνιδι.Γιατι?
εκει πρεπει να το παρει πανω του ο κοουτς..και δυστυχως ο Γιαννακης επιβεβαιωσε οτι κολλαει στα τελευταια λεπτα. και χανουμε για λιγους ποντους
Bookmarks