billagelo (06-05-09)
ε και τι?να κοψει τον Μπατιστ?..εδω δεν τον σταματανε τα σεντερ μας το 3αρι θα τον σταματησει?οσο για τον Γουντς?αν δεν ηταν μπλεγμενος..θα εκανε τεραστια καριερα στο nba...καλα τονα ακερ μη μου τον θυμιζεις
ο τζος εχει απιστευτη σωματοδομη,απιστευτα αλτικα προσοντα,σου βγαζει αμυνες,δεν ειναι καραγκιοζης να κανει οτι γουσταρει μες στο γηπεδο (βλ. Παργκο),σου προσφερει θεαμα.Ενταξει καλο σουτ δεν εχει.
Αλλα κι αυτοι που εχουν..??που ηταν στο τελος??
billagelo (06-05-09)
As koimithoume oloi etsi xenerotoi pou eimaste tora loipon. Kai eseis kirie kouzoule, pou krivete logia....
As skeftoume prin kleisoume ta matakia mas, poso tha eimastan xaroumenoi an den vlepame gia alli mia fora to idio ergo me tous idious protagonistes kai to idio telos kathe fora: pethainei o iroas cowboy kai panigirizoun pano apo to ptoma tou oi indianoi...
As fantastoume episis to idio ergo pos tha itan an itan proponitis o Ioannidis!
Sto telos o cowboy tha eixe skotosei olous tous indianous. Asizititi...
Oi filoi mou oi pathiasmenoi edosan polla lefta apo afta pou den tous perissevoun gia na einai sto Berlin. Tous aresoun oi epanalipseis. Apopse pos tha koimithoun aftoi?
Ta leventopaida me ta ekatommyria euro apopse tha koimithoun?
Aggelopouloi, i skinothesia stin yperparagogi "I anastasi tou Thrilou" fainetai na apotixanei...O skinothetis den to'xei to ergo. Oi protagonistes kai aftoi einai soft...
Giaaaa deite parakalo mipos ginei kati kalitero me allous. Polla lefta rixnete kai apotelesma mikro.
Oi kairoi einai diskoloi na prokaleite to dimosio aisthima me tosa lefta spatalimena. Doste se olous to ena trito kai anakoinoste to dimosios, na to xeroume kai emeis. Ta exoume parei asxima sto kranio me tin parti tous.
Childress 6m. $
Papaloukas 3m. euros etc. etc....
Ολυμπιακός Μόνο
ρε παιδιά μας πειράζει όλους που χάσαμε...εγώ τώρα που γράφω εδω για να ηρεμήσω το κάνω γιατί ενναλακτικά θα έσπαγα το πλυντήριο μου για παράδειγμα...
αλλο όμως το "μας πειράζει" και άλλο το "χώνουμε στα τυφλά και σε κάθε κατευθυνση".
εγώ δεν γουστάρω να πουλήσω αισιοδοξία "έρχονται καλύτερες μέρες και έρχονται...έρχονται..έρχονται".προτιμώ το "ήρθαν" παρά να περιμένω να έρθουν.
αλλά όχι άλλη παραφροσύνη ρε μάγκες.
τη μία "γιατί δεν πήρε ταιμ αουτ στην τελευταία φάση"...να παει να γαμηθεί ο κανονισμός...ρε μαζεψε τους εκεί να οργανώσουμε την τελευταία επίθεση
την άλλη οτι ο "παο ήταν μέτριος"...συγνώμη που παίξαμε άμυνα
"γιατί δεν έπαιξε ο σοφοκλής"...για τον ίδιο λόγο που δεν έπαιξε και ο μπαντ σπένσερ...αυτός να δείτε κάτι αμυνες που θα έβγαζε στον πέκοβιτς
και μέσα σ'ολα ένας τυπάς εδω μέσα να μιλάει σαν τον θανασση τον γιαννακόπουλο,να τρώει μπινελίκια και να συνεχίζει να γράφει....
φίλε είσαι θεός...δεν σε σταματάει τίποτα...συνέχισε...
Μα το ειπες αλλωστε και πριν. Μέτριοι εναντιον Ασυνδετων επαιζαν. Βεβαια οι Μέτριοι ειχαν τον προπονητη που εβγαζε λαγους απο το καπελο, παρα τους μετριους παιχτες που διεθετε, εξου και η τοσο ανετη νικη που κατεκτησε.
Και σωστα τα λες, εντελως κατα τυχη περασαμε μπροστα. Αλλωστε το μπασκετ ειναι το κατεξοχην αθλημα της τυχης κι ο Μητροπαλάτζας με λιγη τυχη μπορει να ξεφτιλισει τον Τζορνταν.
Καληνυχτα.
tsakos (02-05-09)
Κωστα ενταξει,το καταλαβαμε οτι τα ξερεις ολα.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
αμαν συνεχεια μ'αυτο το μπατζετ
το χει πει μια φορα ο Αγγελοπουλος και θα το πω και γω..
αυτος δεν πληρωνει ρε παιδια..?εμεις πληρωνουμε?
τι ειναι αυτο το πραγμα επιτελους
τωρα στο ποδοσφαιρο λεμε δεν ριχνει λεφτα ο Κοκκαλης.
θελουμε να τα χωσει αγρια..
στο μπασκετ χωνουν οι Αγγελοπουλοι τα μαλλιοκεφαλα τους.
λεμε να δινουν λιγοτερα
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!
βεβαια αν εμπεινε ενα τριποντακι στο τελος .. ολοι αυτοι που τωρα ειναι σαπακια και αμπαλοι .. θα ηταν παικταραδες και θεοι !!!κλασσικος γαυρος ..
Κριμα που χασαμε το παιχνιδι .. θα μπορουσαμε να ειχαμε κερδισει!!Το βαθος παγκου μιλησε .. και ο ΠΑΟ εχει μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο .. στις θεσεις των Ερτσεγκ Τεοντοσιτς χρειαζονται δυο ψημμενοι παικτες του χρονου με εμπειρια!
Ρε Γκρηρ ριξε τριποντακι ρε μαν !!!
Ελειψε τρομαχτικα ο Βασιλοπουλος .. με αμυνες ματ θα μπορουσε να σταματησει το απιστευτο παιχνιδι του Σαρας
kai ta gamise ola otan eixame tin eykairia na paroume kefali. diladi sto krisimo simeio
ta statistika den mou lene kati.
nai mporei na einai gayros (den xero den me noiazei) irthe na xanaginoume aytokratores ola ok
exei tin sympatheia kai tin agapi mou kai oti thes
h sponta den pigaine mono gia to simerino, fetos se polla krisima simeia den itan ekei
an fetos eisai eyxaristimenos mazi tou ok
billagelo (06-05-09)
Παίδες, έλα να ηρεμήσουμε σιγά σιγά...
Ο Τζος έχει σωματοδομή, ταχύτητα και φοβερά αλτικά προσόντα.
Δεν έχει σουτ, αλλά έχει το ντράιβ. Kαλή άμυνα. Ίσως ότι καλύτερο έχουμε σε τρανζίσιον.
Απλά, όπως παίζει η ομάδα, ο παίκτης σχεδόν αχρηστεύεται.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Rodner7 (02-05-09)
PAIDIA TA KYPELLA METRANE ΔΥΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ,ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΕΤΟς ,
Εμένα παιδιά δεν με ενδιαφέρει πως χάσαμε, αλλά το ότι χάσαμε και δεν θα μπω σε διαδικασία να το αναλύσω. Απλά σκέφτομαι ότι η τελευταία χρονιά που μου έδωσε χαρά αυτό το τμήμα ήταν όταν ήμουν 10 χρονών και μου γυρίζει το μυαλό. Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνω τους χανούμηδες. Και στεναχωρέμαι πολύ περισσότερο από το αν χάσουμε αύριο πχ το κύπελλο.
Γι'αυτό το ξαναλέω κυρ Παναή και λοιποί παιχταράδες, πάρτε το πρωτάθλημα γιατί δεν σας βλέπω καλά. Όχι του χρόνου, ΦΕΤΟΣ!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
3
Εννοειται πως δεν ειμαι,αλλα ανεβηκε & ανβηκε και η ομαδα μαζι του μετα τις γιορτες.
Για να φτασουμε στο τελος τον αγωνα να ειμαστε στον ποντο,πηρε επιθετικο φαουλ απο τον Σπανουλη(στην Ελλαδα σιγα μην το δινανε,θα ορμαγαν τα στρουμφακια) και εβαλε το τριποντο!!!Μην τα ξεχνατε ολα ρε παιδαι,ελεος...
iek (02-05-09)
Bookmarks