χρονια πολλα .πολυχρονη.
.
...
, .
![]()
.
.
Χρονια πολλα Καφρουλα πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι.
![]()
, .
!!! ! !!!
Χρόνια πολλά Καφρούλα!!!!! Να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
Bertrand Russell
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΡΟΥΛΑ !!
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΗ
,
- , !!!
..
Χρόνια πολλά Καφρούλα! Keep annoying sadi!![]()
. . . . .
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ...
Αν και είναι μία ώρα δύσκολη (των 29 η ώρα), μαζεύω τα κομμάτια μου και ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία !!!
Στην προχωρημένη αυτή ηλικία πλέον, κουρασμένη, ταλαιπωρημένη από τα βάσανα της ζωής και με μία ελπίδα τσακισμένη ότι το 30 δεν θα με ενοχλήσουν για τα επόμενα 7 χρόνια...πολύ λίγα είναι αυτά που ακόμα με γεμίζουν χαρά και καταφέρνουν να με κάνουν να ξεχαστώ από αυτή την δοκιμασία που μου έστειλε ο Ύψιστος . . .
Κλείνοντας θέλω να πω το εξής : Αν, λέω αν, κάποιος ξέχασε να μου ευχηθεί...καλή καρδιά να' χουμε και no hard feelings !!!!![]()
! ! !
Πολύχρονη! (Δεν σίτεψες κιόλας...)
... there's no such thing as "too much"...
Χρόνια πολλά Καφρούλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
I told them they didnt understand life."
—John Lennon
!
Χρονια πολλα, πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι Γιαννη.
Οτι επιθυμεις να το αποκτησεις.
Πολλες κοκκινες κουπες, για να μην σταματησουν ποτε τα γλεντια!!
![]()
, .
d.n.a. (01-04-09)
dna!!! !!! !!! !!!
d.n.a. (01-04-09)
(dna)! , !!
![]()
. ...
, 1823
d.n.a. (01-04-09)
dna -. .
.
![]()
d.n.a. (01-04-09)
Χρόνια πολλά Γιάννη!!!!!! Εύχομαι πάντα να σηκώνεις κούπες!!!! Πολύχρονος να είσαι και τα όνειρά σου να γίνονται πάντα πραγματικότητα!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
Bertrand Russell
d.n.a. (01-04-09)
Bookmarks