smageo (10-03-09)
Χρόνια πολλά Σμαρούλα! Χρόνια πολλά σε όλους μας για σήμερα!
smageo (10-03-09)
Χρόνια πολλά Θοδωρή και Σμαρούλααα! Υγεία και χαρές με το Θρύλο μας!
Γιορτες παλι γιορτες; smageo και aljawn πολυχρονοι , πολυχρωμοι, πολυκουποι κι ευτυχισμενοι!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλά smageo και aljawn!!!!![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
χρονια πολλα και καλα smageo και aljawn με υγεια και ευτυχια...Και βεβαια οπως λενε και οι Σαλονικεις (εχουνε και μερικα καλα εκει) χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χρόνια πολλά και σε σένα Σμαρούλα αν και λίγο καθυστερημένα στα λέω.
Δεν είχα δει νωρίτερα ότι γιορτάζες καλή μου.![]()
smageo (10-03-09)
Xρόnια πολλά σε Rodner7!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Galletti97 : 21-03-09 στις 16:05 Αιτία: ΛΑΘΟΣ
Rodner7 (21-03-09)
χρονια πολλα περικλη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rodner7 (21-03-09)
Χρόνια πολλά κι από μένα Rodner7!
Rodner7 (21-03-09)
Χρόνια καλά και όμορφα.. Να τα εκατοστήσεις![]()
Rodner7 (21-03-09)
Χρόνια πολλά φίλε Rodner7! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rodner7 (21-03-09)
Χρόνια πολλά Rodner! Ότι επιθυμείς!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Rodner7 (21-03-09)
σας ευχαριστω ολους πολυ παιδια..να στε καλα.
Χρονια σου πολλα φιλε Rodner7!!! Οτι επιθυμεις σου ευχομαι! Να εισαι παντα γερος και δυνατος!!!
Rodner7 (22-03-09)
Πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος Rodner7 !!
Να τα εκατοστησεις.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Rodner7 (22-03-09)
Xρόνια πολλά και από εμένα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Rodner7 (22-03-09)
Χρόνια πολλά Rodner7. Να τα εκατοστήσεις, να είσαι πάντα καλά και να έχεις υγεία. Κι επειδή βλέπω ότι είσαι μόνο 16 ετών θα σου ευχηθώ να πετύχεις ότι θέλεις στη ζωή σου και να μην σταματήσεις ποτέ να προσπαθείς για να πετύχεις τα όνειρά σου.
Κάθε επιτυχία στο σχολείο, στις σπουδές και όπου εσύ επιθυμείς.
Α! Και όταν θα έχεις φτάσει στην ηλικία μου να έχεις πανηγυρίσει πολλούς Ευρωπαϊκούς τίτλους με την Ολυμπιακάρα και σε όλα τα αθλήματα![]()
Rodner7 (22-03-09)
Φιλε Rodner7 πολύχρονος και οτι επιθυμεις! Ευτυχία, επιτυχία και πολλους τιτλους με το θρυλο!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rodner7 (22-03-09)
Χρόνια πολλά Rodner7!!!! να έχεις ό,τι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!
Rodner7 (22-03-09)
Bookmarks