Για πες πόσους και ποιούς να δούμε αν κάνουμε 11άδα..
Για πες πόσους και ποιούς να δούμε αν κάνουμε 11άδα..
Εντάξει δε λέω 1,2,3,4 παίχτες έχουμε αλλά απότι ξέρω (μια ομάδα)καφενείο δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο με 4 παίχτες!
Εντάξει, πολλά μπορούμε να πούμε για το Ρεχάγκελ και τους διεθνείς, αλλά είναι γεγονός ότι το 2004 μας πήγε πολλά βήματα εμπρός. Όχι μόνο σαν Εθνική, αλλά και σαν ποδόσφαιρο συνολικά. Και απ' αυτό έχει ωφεληθεί κι ο Ολυμπιακός.
Προσωπικά δε μ' αρέσει όλος ο τρόπος διαχείρισης έκτοτε, πιστεύω ότι έχουμε οδηγηθεί σε αδιέξοδο, αλλά άλλο αυτό κι άλλο να θέλεις να χάσουμε.
Εγώ θέλω να κερδίσουμε και να πάμε στο ΠΚ, αν και μάλλον για το Χ θα πάμε σήμερα.
Και εγώ αυτό του λέω του φίλου αλλά εκείνος σταθερά:μακάρι να χάσουμε!ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!
differance (28-03-09), IERO (29-03-09), sirkostas (28-03-09), _MinoGavros (28-03-09)
Ναι να υποστηρίζω την χώρα μου..όσο με υποστηρίζει αυτή. Όταν λέω θέλω να χάσουμε δεν το λέω γιατί δεν γουστάρω ή μισώ την Εθνική αλλά μήπως και καταλάβουν οτι δεν υπάρχει σωστή διαχείρηση και μόνο αν πάθουμε το ίδιο, όπως το 1-4 με την Τουρκία να πάρουν χαμπάρι οτι χρειαζόμαστε ΑΝΑΝΕΩΣΗ, γιατί τότε καλά βγήκαν 15 άτομα και έκραζαν τον Ρεχάγκελ και τους παίχτες της Εθνικής που βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις για το επίπεδο που έχουν που πιστεύουν οτι είναι και πολύ υψηλό.
EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΩ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ!ΑΣ ΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
IERO (29-03-09)
Γίνεται να μη γράφετε κεφαλαία πλιζ; Κουράζει πολύ η ανάγνωση, θενκς.![]()
kouzoulo (28-03-09)
ΕΓΙΝΕ.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
_MinoGavros (28-03-09)
Συγνώμη minogavre....![]()
_MinoGavros (28-03-09)
Μεγάλο και πονεμένο θέμα αυτό....Διότι ειδικά στις εθνικές ομάδες μπλέκουν τα ποδοσφαιρικά με τα εθνοπολιτισμικά και το πράγμα μπερδεύεται.
Υπάρχει η άποψη, η υπόνοια αν θέλετε, ότι οι αναμετρήσεις εθνικών ομάδων (με το ποδόσφαιρο να έχει λόγω δημοφιλίας εξέχουσα θέση) λειτουργούν κάτα κάποιο τρόπο ως υποκατάστατο πολέμου ή υποκατάστατο εθνικής επιβεβαίωσης. Αυτό γίνεται απ' όλους. Θυμηθείτε π.χ. τα παρατράγουδα στους αγώνες με Αλβανία μετά το Ευρωπαικό, που οι Αλβανοί βγαίνανε στους δρόμους της Αθήνας με αλβανικές σημαίες και οι χρυσαυγίτες τους κυνηγάγανε. Θυμηθείτε επίσης τις δηλώσεις Γιακουμάτου μετά το 1-4 απ' την Τουρκία.
Επίσης μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία, σπεύδουν όλοι οι πολιτικοί να την καπηλευθούν και να την παρουσιάσουν λίγο-πολύ ως δική τους επιτυχία, σε αντιστάθμισμα - συνήθως - της αποτυχημένης τους πολιτικής.
Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά των εθνικών αθλητικών επιτυχιών (και αποτυχιών), που και μένα μου αφήνει μία άσχημη γεύση, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Όλη αυτή η κατάσταση σε φέρνει μερικές φορές να πεις "δε μαμιέστε, καλύτερα να χάσουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!"
Αλλά καθαρά ποδοσφαιρικά και υπό την προυπόθεση ότι δε θεωρούμε το πώς θα πάει η εθνική "Εθνικό θέμα", νομίζω ότι κάθε επιτυχία βοηθάει το ποδόσφαιρο συνολικά, άρα τελικά και την ομάδα που υποστηρίζουμε.
Επίσης, όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό καταλαβαίνουν, ότι κάθε επιτυχία της εθνικής έχει ένα θετικό αντίκτυπο σε ο,τιδήποτε ελληνικό, κυρίως όσον αφορά το "χτίσιμο" μιας εθνικής αυτοπεποίθησης.
Για τους λόγους αυτούς και μακριά από "εθνικές" κορώνες, εγώ θέλω να πάει καλά η εθνική.
Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό που λέγεται "εγώ είμαι εθνική ΧΥΖ". Κατά καιρούς μου αρέσει το πώς παίζει κάποια άλλη εθνική, αλλά αυτό είναι άλλο. Γενικά θα έλεγα ότι εκτός από Ολυμπιακός δεν είμαι τίποτα - ούτε Μάντσεστερ, ούτε Μπάρτσα, ούτε Μίλαν κλπ.
Bασικα εμενα με αφηνει αδιαφορο η Ελλαδα για εναν απλουστατο λογο. Το ποδοσφαιρο που παιζει δεν με τραβαει να το παρακολουθησω. Ειμαι Ολυμπιακος και τον Ολυμπιακο τον παρακολουθω και οταν παιζει απαραδεκτη μπαλα και φυσικα γκρινιαζω. Γιατι να το κανω ψυχαναγκαζοντας τον εαυτό μου και με μια ομάδα της οποιας δεν ειμαι οπαδος; Τα περι "εκπροσώπησης" της χώρας τα εχω ξαναπει τα θεωρω μπουρδες στην καλύτερη περίπτωση, ενα αθλημα ειναι και τις "αλλες" ομαδες πλην Ολυμπιακου τις βλεπω απλως για το θέαμα. Τι θέαμα να δώ απο την Εθνική ομάδα; Εδω δεν κατάφερε να δώσει θέαμα οταν πήρε το Ευρωπαϊκο!!!
Οποτε χάσει κερδισει μαλλον χαμπάρι δεν θα πάρω. Ουτε για λογους κακίας ούτε για τιποτα αλλο. Απλα επειδη δε μου αρεσει η μπαλα που παιζει, δεν ασχολουμαι. Για τον ίδιο λογο που δεν θα καθοταν καποιος απο εσας να δει Τουρκμενισταν-Τατζικισταν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Να κατσω να δω στα καλα τους Μαντσεστερ, Ρεαλ, Μπαρτσα , Λιβερπουλ μάλιστα. Να δω μπαλαρα εστω και αν δεν υποστηριζω καμια τους. Αλλα εθνική;;;; Ταμπούρι; Γιατί ρε; Για να αισθανομαι "εθνικά υπερηφανος" αμα κερδισω τους...ανύπαρκτους Ισραηλινους; Ρε αυτοι εκτος απο τον Μπεναγιουν αλλο ποδοσφαιριστη δεν εχουνε βγαλει. Μπαλα παιζουνε με βλήματα πυροβολου στις αλάνες της Γάζας. Και συζηταμε για ματς τώρα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks