Μαγικη εμφανιση και απο τον Πατσα. Μου θύμισε παλιες καλες εποχες. Τοτε που έχεζα τις πανες μου.
εχεις ηδη φυγει απλα δεν το γνωριζεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαγικη εμφανιση και απο τον Πατσα. Μου θύμισε παλιες καλες εποχες. Τοτε που έχεζα τις πανες μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Από τους χειρότερους χθες.
Εμένα αυτό που με τρελλαίνει είναι που κρατάει τη μπάλλα περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του. Δεν έχω καταλήξει αν την έχει δει Μερεντόνα ή έχει καεί ο εγκέφαλός του και αργεί να αντιδράσει σε εξωτερικά ερεθίσματα.
Μπορεί να μην ήταν από τους καλύτερους, αλλά δεν ήταν και ο χειρότερος εχτές. Και κάτι ψευτόμαγκες που τον περίμεναν να τον βρίσουν εχτές μετά τον αγώνα, πραγματικά τους λυπάμαι.Θα τρώνε πολυ ξύλο από την κυρά τους....
Ένα σωρό λαμόγια υπάρχουν στον Ολυμπιακό ρε, στο Πάτσα βρήκατε να ξεχαρμανιάσετε?
Και καλά στον Πρόεδρα όλοι κοκοκο. Στις άλλες ακριβοπληρωμένες βεντέτες μούγκα? Έ ρε βρεγμένη σανίδα...
έγινε τέτοιο πράγμα χτες?
αααα...ξέφυγε το πράγμα έτσι?!
συνέλθετε ρε...δεν είναι ο ρεντόντο και ξέχασε τη μπάλα που ξέρει.αλλοι φταίνε που είναι αναντικατάστατος...
Ο κόσμος είναι τρελλαμένος. Πολλοί θα την πλερώσουν. Ο συγκεκριμένος είναι και θρασύς. Και ζητάει πολλά και εγώ πιστεύω ότι είναι ο ένας από τους Ελληνες που λέει ο Νικολακόπουλος ότι γκρινιάζουν στα αποδυτήρια για τις αμοιβές των Λατίνων σε σχέση με τους Ελληνες.
μωρέ γκρίνιαζε και το καλόκαίρι και έθαβε τον βαλβέρδε λέγοντας πως αυτά που θέλει να εφαρμόσει δεν γίνονται στην ελλάδα
μετά έβγαινε και προς τα έξω οτι δεν έκαναν καλή προετοιμασία
βέβαια όλα αυτά μέχρι να έρθει εκείνο το δαιμονισμένο διάστημα νοεμβρίου-δεκεμβρίου.εκεί ο πάτσα που σκόραρε κιόλας είχε χεστεί τόσο απο τη χαρά του που διατυμπάνιζε οτι ο βαλβέρδε είναι κορυφαίος,δουλεύει πολύ και κάνει και γαμώ τις προπονησεις...
τι περιμένουμε τώρα απο τέτοιο τύπο?οτι έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα?σαν χαζοχαρούμενο παιδάκι κάνει...απλά μιλάει πολύ
ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος αλλωστε...
εγω βασικα ξερω οτι οι ανανεωσεις πρεπει να γινονται με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια...Και να εχουνε ως προτυπο οι υποψηφιοι τον Νικοπολιδη και τον Παντο η τον Στολτιδη...
Θες ανανεωση Πατσα μου; Παιξε μπαλλα Σε βαζουνε αμυντικο χαφ..Παιζε τρεξε δωστα ολα και ασε τις φανφαρες..
ειναι αληθεια βεβαια οτι ο Πατσα τελέυταια εχει βρεθει υπερβολικα στο στοχο αλλα για να πω την αμαρτια μου δεν υπαρχει αλλος παιχτης που να με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου εδω και αρκετα χρονια...Ο Σισιτς ητανε ο αλλος αλλα εκεινο τον σουταρανε νωρις..
Ο Πατσα με εξαγριωνει γιατι μεσα στο γηπεδο συμπεριφερεται σαν τελειως αμπαλλος...Σαν να μην το ξερει καν το τοπι η το ξεχασε...
Σε καποιες στιγμες στους αγωνες τον βλεπεις νε μετατρεπεται σε κρυφο φορ, δεξι μπακ, χτες σε καποια φαση εκανε επελαση ως δεξι εξτρεμ. Αλλες φορες ξεχνιεται και περιφερεται ασκοπα σε ασχετες θεσεις..Σαν να μην καταλαβαινει πού διεξαγεται το παιχνιδι..Και η θεση του παντοτε ακαλυπτη..
ελεος και ημαρτον μαζι!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ηλία έχεις δίκιο σε αυτά. Από την άλλη ο Πάτσα έχει σακατευτεί για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν σου λέω να τον ανανεώσεις "τιμής ένεκεν", ειδικά με τα λεφτά που ζητάει. Αλλά όχι και να τον περιμένεις στην γωνία, για να τον γιουχάρεις! Δηλαδή τον Ντομί τι θα του κάνουν? Θα τον λιντσάρουν?
Το βρίσκω άδικο να χτυπάς τον αδύνατο και στον δυνατό να μην μιλάς. Αυτό με πειράζει. Αφού τα έχουμε πει και με ξέρεις![]()
ο πατσα για μενα δεν μπορει να προσφερει αλλο.ας σηκωθει να φυτγει μονος του γιατι σε λιγο θα τον βριζουν ολοι εν χορω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Fakes (20-02-09)
μεγαλο λαθος του Βαλ που δεν τον εβαλε νωριτερα να γυρισουμε το ματς.....
τρομερος και παλι......![]()
αν κανει καμμια χοντρη μαλακια την κυριακη θα σου εγω χρηστο πως θα τον κυνηγησουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Πάτσα παρ'όλα αυτά είναι τίμιος. Τόσα φτάνει, τόσα δίνει και για κάποιον περίεργο λόγο τον προτιμούν όλοι, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική.
Κάτι άλλα παλληκαράκια που, για να παραφράσω τον Σάκη, μας στοιχίζουν μακακία και 500άρικο μέχρι στιγμής και δεν υπάρχουν πουθενά δεν αντέχω με τίποτα.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (24-02-09)
iek (24-02-09)
Τιμιος; Απο που βγαινει αυτο; Απο τα ξενύχτια του; Απο τις (ελεεινες) δηλωσεις του; Απο το γεγονος οτι καθοτανε και επαιρνε εκατομμύρια; Απο που ακριβως βγαινει ο "Τιμιος Πατσα";
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks