Απλά σου δίνει το πρώτο διπλό στην Ευρώπη και σε γλιτώνει από την αιώνια ξεφτίλα και σου δίνει πρωτάθλημα! Σιγά το πράγμα! Και άσε τις απειλές, έχω δει να γράφονται πολύ χειρότερα χωρίς να απευθύνονται απειλές στους "συγγραφείς", έτσι; Καληνύχτα.
Απλά σου δίνει το πρώτο διπλό στην Ευρώπη και σε γλιτώνει από την αιώνια ξεφτίλα και σου δίνει πρωτάθλημα! Σιγά το πράγμα! Και άσε τις απειλές, έχω δει να γράφονται πολύ χειρότερα χωρίς να απευθύνονται απειλές στους "συγγραφείς", έτσι; Καληνύχτα.
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
iek (17-11-08)
Άντε να το τελειώσω με μετριοπάθεια, δεν δέχομαι να αποκαλείται ποδοσφαιριστής του Θρύλου "πρώην ποδοσφαιριστής" κατ`εξακολούθησιν και μετά αυτός να κρίνει ένα παιχνίδι που μας δίνει ουσιαστικά πρωτάθλημα (θέλω να ελπίζω). ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! Πολλά ζητάω;
εγω παιδια δεν αντεχω αλλο πατσα.ελπιζω του χρονου να μην του ανανεωθει το συμβολαιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαλιστα. Δεν τα διαβασα ολα αλλα απο οτι ειδα "απαξιωσαμε" τον Πατσα. Μαλιστα. Μπορει (αν θελει βεβαια) ο φιλος που το εγραψε να μου πει που ακριβως απαξιωσαμε τον ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ Πατσα;
Οταν επαιρνε τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝΕ; (Τραυματιας ναι αλλα δεν ειπαμε τιποτα, ολοι "στο πλευρο του παιδιου")
Οταν οργωνε τα σκυλαδικα; (Εξακολουθουσε να παιρνει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ)
Οταν εξυνε την καβλάντα του στο γήπεδο ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ;
Ποτε ακριβως;
Οσο για το διπλο στη Βρεμη επετρεψε μου να μην τον αποθεωσω επειδη ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (τσαμπα) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
Ομοιως και για χθες.
Γαμηθηκε να παιρνει λεφτα ο Χρησταρας. Σπιταρώνα, αμαξαρα, ξενυχτια μεγαλη ζωή και τον "απαξιώσαμε" κιολας. Δεν παει να απαυτωθει ο Χρησταρας λεω κι εγω. Που τον ειχαμε και στα ωπα-ωπα και εχει και ... παραπονα τωρα. Αντε μη πω και χειροτερα.
Αν θες βεβαια απαντας. Αν δε θες επετρεψε μου τα οποια σχολια μου να τα βαλω εκει που ξερει ο Χρηστακης και οχι εκει που ξερω εγω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
α)Μήπως δεν τραυματίστηκε σε ματς του Ολυμπιακού και επιδεινώθηκε η κατάστασή του αγωνιζόμενος με αυταπάρνηση όντας τραυματίας;
β)Καλά, το συμβόλαιο του Πατσά πείραξε τώρα. Δεν είναι/ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος του πρωταθλητή (μόνιμου) Ελλάδας; Έπρεπε να παίρνει χίλια ΕΥΡΩ τον μήνα... Αλλά δεν έπρεπε να παίρνει εκατομμύρια ο Χρηστάκης, τα αξίζαν περισσότερο ο "γύπας" ο Μπερμούντεζ και το "πούμα" ο Μπόρχα και τώρα ο "γίγαντας" Μπελούτσι! Ο Χρηστάκης πρέπει να μένει στο ενοίκιο και να πηγαίνει με ταξί ή HYUNDAI ACCENT στην προπόνηση!
Αδερφε ο Μπερμουδες ο Μπορχα και ο Μπελουτσι ακουνε οτι τους αναλογει. Ετσι θα τα ακουει και ο Πατσα.Και ξερεις πολυ καλα οτι αν επιστρεψει στις καλες εμφανισεις (και οχι μια καθε χρονο) παλι θα αποθεωθει. Τι να κανουμε δηλαδη τωρα ειναι βαρια η π...να η φανελα. Δεν την φορας ετσι.
Υ.Γ. Ναι με πειραζουνε τα κατομμυρια που παιρνει. Γιατι εγω ειμαι πιο γαυρος απο τον πατσα και δεν παιρνω τοσα. Και ναι, δινω καλυτερες μπαλιες.
Υ.Γ. 1 Οσον αφορα εμενα το ειπα και το ξαναλεω. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα θεοποιηθει πλεον. Παιζεις ;Μπραβο. Δεν παιζεις; Σαλτα πηδου. Τα "ψυχολογικα" τους να τα λυσουνε στους ψυχολογους. Λεφτα εχουνε.
Fakes (18-11-08)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Φυσικα και οχι δεν πρεπει να παρω περισσοτερα λεφτα. Αλλα μην το ξεφτιλιζουμε. Κι εγω εχω παει αρρωστος στη δουλεια μου, εχω κινδυνεψει και χτυπησει στη δουλεια μου αλλα δεν με κανανε θεο. Γιατι να κανω τον Πατσα; Ελεος.
Τελος παντων οσον αφορα το χτεσινο παιγνιδι ηταν καλος. Δεν απεφυγε ομως μερικα αβιαστα λαθη που σου γυρνανε τα αντερα οποιος και να τα κανει. Εκ των κορυφαιων κατα διαστηματα.
Δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να ασκείται κριτική σε παίκτες όταν δεν παίζουν καλά, αλλά όχι και να τους ξεφωνίζουμε άγρια και να τους βρίζουμε! Δηλ. για να το πω έντονα και να γίνει απλά κατανοητό: ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ, ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΟΧΙ. Ένα παραπάνω σε παιδιά που έχουν προσφέρει από αρκετά έως πολύ. Και μιλάω γενικά, όχι ειδικά για τον Πατσατζόγλου.
Αποδεκτο αυτο που λες και το σεβομαι. Αλλα και το ξεσκισμα μεσα στο ποδοσφαιρο και στη ψυχοσυνθεση του οπαδου ειναι.
Εν πασει περιπτωσει δεν πολυκάνω "ινδαλματα" και ξερω πολυ καλα οτι το "μπινελικι" που διαβαζει ο Χρηστος και αλλοι σε πολλα, και οχι μονο σε αυτο το φορουμ δεν τους επηρεαζει καθολου, εχουν τροπο να το "γραφουνε". Αληθεια σου λεω.
Εν πασει περιπτωσει , διαφωνουμε μεν , αλλα δεν ειναι και τραγική κατασταση. Αλλωστε αυτη ειναι η μοιρα των ποδοσφαιριστων. Καλο βραδυ.
χθες ηταν καλός αλλα περαν του συμβολαίου του οχι στον οσφπ
ο πάτσα έχει δώσει χίλια δικαιώματα στην κερκίδα να του τα χώνει 2 χρόνια τώρα .χτες ήταν φοβερός , θύμησε τον παικταρά του 02, τον παίκτη που όργωνε το παιχνίδι , τον παίκτη που στήριξε όσο κανέναν άλλο η ερυθρόλευκη εξέδρα . ο χτεσινός πατσατζόγλου θα ήταν η τελειότερη αλλαγή για τον ολυμπιακό που φανταζόμαστε , επειδή όμως δεν δείχνει ικανός να σταθεροποιηθεί σε τέτοιες εμφανίσεις νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν του αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα και ένα μεγάλο ευχαριστήριο σημείωμα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
mpak (17-11-08)
Παιδιά δεν ξέρω, αλλά παροτι μας έσωσε 1 και έβαλε 1 εμένα πάλι δεν μου άρεσε!!Ακούγετε αστείο, αλλά έτσι είναι! Μάλλον τον έχω πάρει με στραβό μάτι!! Και παλι περπατούσε, και πάλι έκανε λάθος πάσες, και πάλι πήγαινε δευτερος στην μπάλα!Τέσπα, για πάγκο είναι καλός!
iek (17-11-08)
εγω την εχω πει την αποψη μου.και ολοι στο γηπεδο διπλα μου ηταν συμφωνοι.δεν μου αρεσε ουτε χθες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
d.n.a. (17-11-08)
Μπράβο στο Χρήστο.Πήγε καλά θες..
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά όταν ένας παίκτης αποτρέπει ένα γκολ και βάζει άλλο ένα και το παιχνίδι λήγει 2-0 , ε, δεν μπορείς να πεις πως δεν σου άρεσε...Αυτή είναι η άποψή μου...
Και γω δεν το πάω τον παίκτη, αλλά η συμπεριφορά απέναντί του μέσα στο Καραϊσκάκη δεν είναι και η καλύτερη..Πιστεύω πως έχει προσφέρει πιστά τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό χωρίς να προτάσσει το δικό του συμφέρον..
Ποιος ξεχνά πόσο μας βοήθησε από το πρώτο του παιχνίδι στην ομάδα μας και ότι κατέστρεψε την καριέρα του για να μην ξεγυμνωθεί ο ΟΣΦΠ.
Τέσσερα χρόνια είχε να παίξει μπάλα το παιδί..Και ήταν και στα πολύ πάνω του όταν τραυματίστηκε..
Και ούτε είναι σωστό να γιουχάρουν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα μας, όπως πολλές φορές έχει συμβεί με τον ΠΑΤΣΑ. Και να του κάνουν επιθέσεις για την καταγωγή του, οι αριστοκράτες...
Και οι ΑΡΔ πάντα στο κόλπο.
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ποιος είπε καλά λόγια για τον Χρήστο που σημειωτέον τα πήγε πολύ καλά..
Συνέχισε έτσι ΧΡΗΣΤΑΡΑ και η αυταπάρνησή σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις..
chainsaw (17-11-08)
Δεκτο οτι λες. Αλλα δεν συνηθιζω να κρινω με το ποσα εχει προσφερει ή ποσα περασε μονο. Δηλαδη δεν εχει προσφερει ο Τζολε; Κι ομως κρινω οτι ειναι ωρα να φεύγει. Οσο για τα τεσσερα χρονια που δεν επαιζε μπαλα, τα λεφτα του συμβολαιου του τα επαιρνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Και δεν ηταν και λιγα. Απο τα καλυτερα συμβολαια ειχε οταν ήρθε.
Οσο για χθες. Ειπα οτι ηταν καλος αλλα εγω θελω ΚΑΛΥΤΕΡΟ αμυντικο χαφ στον Ολυμπιακο. Ετσι απλα. Οπως θελω και καλυτερο σεντερ απο τον Κοβασεβιτς. Και καλυτερο σεντερ μπακ απο τον Αβραάμ. Εστω και αν εχθες πεταγε. Και καλυτερο αριστερο μπακ απο τον Δομή.
Απλα πραγματα. Αλλωστε περισσοτερα εχω προσφερει εγω στον Ολυμπιακο και περισσοτερο εχω υποφερει. Κανεις παικτης δεν θεοποιειται απο μενα, εληξε.
ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ,ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ...
Τωρα ηρθα στα ισα μου...λοιπον MVP o Πατσα αντε να το δεχτω αλλα καλυτερος του γηπεδου με την καμια. Εγω καλυτερο ειδα τον Ντιογκο τεσπα...
Υ.Γ Την διαφημιση του Οπαπ(αν θυμαμαι καλα) με τον οπαδο στις εξεδρες που φωναζει κρυαρι τι παλτο εισαι συ στον παιχτη και στην επομενη ακριβως φαση αρχιζει τα παιχταρα μου Μαραντονα κτλ. την θυμαστε?πετυχημενη ηταν...
Υ.Γ2 Μεταγραφη τον Τζιωλη και τον Βυντρα θελω στον Ολυμπιακο που παιζουν και αυτοι ενα ματς τον χρονο για να δεσουν μαζι με τον Πατσα....θα βρουμε αλλους 362 τετοιους και θα παρουμε ΤσουΛι.
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Πραγματικα εχεις δικιο.Ομως, mvp και καλυτερος παιχτης του γηπεδου πανε μαζι.Τελος παντων,πλακα κανω,πιστευω οτι η εμφανιση του η χτεσινη ηταν συμπτωματικη.Στο φως γραφανε σημερα "γιατι ξεσπασε ο Πατσα!!!",δηλαδη αδικο εχουμε οσοι τα χωνουμε εδω και καιρο.Δηλαδη ,ο Πατσα εγινε παιχταρας και πρεπει να μεινει??εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι παλι δεν μου αρεσε ιδιαιτερα και δεν εκανε τιποτα το συγκλονιστικο.
Και κατι ακομα.Το φιλι στη φανελα δε μου φαινεται πολυ αθωο.Ληγει το συμβολαιο του και για να μεινει στον Ολυμπιακο θα πουλησει γαυροσυνη!!!
Μπορει να ειμαι εμπαθης !!!!!!!Μαλλον ειμαι!!!!!!!![]()
Bookmarks