Gavros4life (20-01-09), mpak (19-01-09), sadi (19-01-09), sirkostas (20-01-09), steliosb (19-01-09)
Αν τον δώσουν ούτε λεφτά παίρνουμε να κάνουμε κάτι η να αγοράσουμε κάτι και ανοίγουμε και άλλη τρυπα στο roster.Δηλαδή να τον δώσουμε μονο για να μην είναι στο roster για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας,να επιβεβαιωθεί το κοινό αίσθημα ότι είναι δεν κάνει για την ομάδα,..επειδή τον βρίζουμε;;Μαλακια θα είναι μεγάλη.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Gavros4life (20-01-09), mpak (19-01-09), sadi (19-01-09), sirkostas (20-01-09), steliosb (19-01-09)
Ο Πατσατζόγλου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φύγει τώρα τον Ιανουάριο. Το θέμα είναι τι αμυντικά χαφ θέλουμε να έχουμε από το καλοκαίρι και μετά με ή χωρίς Πατσατζόγλου.
Εγώ θα ήθελα :
Dudu - Γ.Παπαδόπουλο
Μεταγραφή - Στολτίδη
Και από του παραχρόνου να αντικατασταθεί και ο Στολτίδης.
Αν ο Στολτίδης δεν επιστρέψει σε καλή κατάσταση τότε πρέπει να μείνει το καλοκαίρι ο Πάτσα.
.
Ο Πατσατζόγλου σε αντίθεση με κάποιους άλλους δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εντάξει, σίγουρα δε θα φτάσει στα στανταρ απόδοσης που είχε πριν τον τραυματισμό του αλλά αν έστω τα πλησιάσει θα είναι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πρόβλημα είναι ότι ΚΑΙμετον Πάτσα στο ροστερ μας έχουμε Τρυπα!!!Τέσπα, εγω τον κοστολογώ σύμφωνα με αυτό που βλέπω απο τον τραυματισμό του και μετα!!Όχι πριν!!! Και προφανώς αυτό κάνουν και οι άλλοι! Φέτος έιναι η πρώτη του ολοκληρωμένη χρονια!! Εσ υ θα έδινες παραπα΄νω λεφτά για κάποιον παίχτη που έμεινε 2 χρόνια εκτός απο σοβαρότατο τραυματισμό?
steliosb (19-01-09)
Τέσπα τι το συζητάμε?! Αφου δεν τον δώσανε!! Οπότε, πληρότητα και στα αμυντικά χαφ!!
εγω π[ιστευω οτι πρεπει να αντικατασταθει ο πατσα το καλοκαιρι.κρατωντας δημιουργουμε τρυπα στην ενδεκαδα.μονο ναν φυγει θα εχουμε την ελπιδα να αναπληρωθει απο καλυτερο του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
d.n.a. (19-01-09)
Ο Ολυμπιακός ζήτησε 1,5 εκ για να πάρει 1,2 - 1,3 όπως κάνουν όλοι όσοι πουλάνε παίχτες.
Οι παίχτες ποτέ δεν πωλούνται με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση άρα μην περιμένετε ότι η τιμή του μπορεί να είναι εξευτελιστική επειδή δεν μας καλύπτει με την πλειοψηφία των εμφανίσεων του.
Ποσό κάτω από 800χιλ το θεωρώ εξευτελιστικό για διεθνή παίχτη.
.
Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Οπότε αν δεν του ανανεώσουμε το συμβόλαιο ας τον δώσουμε και με 500. Το θέμα είναι ποιες είναι οι σκέψεις της διοίκησης και του Βαλβέρδε. Σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια που ο Πάτσα δεν βλεπόταν έχει βελτιωθεί. Αλλά αξίζει να μείνει στον Ολυμπιακό? Με την προϋπόθεση ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ με 25 παίχτες(όπως έχει πει ο Βαλ),χωράει ο Πάτσα μέσα?
Μωρε χωράει... και να μην χωράει θα τον χωρέσουν!
Μα αυτοί μας τον ζητήσανε.Δεν πήγαμε εμείς να τους πούμε :ρε παίδες έχουμε ένα σαπάκι εδώ και θέλουμε να το ξεφορτωθούμε ποσα δίνετε όπως πάνε άλλοι στο ενεχυροδανειστήριο με τα χρυσαφικά τους και τα ασημένια μαχαιροπήρουνα.Απορώ όμως πως οι Άγγλοι κάνανε τόση χαμηλή προσφορα για διεθνή και βασικό παίχτη του πρωταθλητή.Πρέπει να διαβάζουν Red-dna. και τα μπινελίκια που του σούρουμε δεν εξηγείται αλλιώς η απαξίωση του παίχτη.Εκτος αν θέλουν να τον πάρουν στη πουστιά.Ως γνωστό από πουστιά από τους Άγγλους άλλο τίποτα.Γιατί ξέρετε πως βγάζουν τα προφυλακτικά οι Άγγλοι............................................ .........................ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Παιδιά, ο Γ.Παπαδόπουλος είναι ίδιος παίχτης στο στυλ με τον Ντουντού. Δεν είναι το σκυλί χαφ, είναι πιο γλυκός κάνει παιχνίδι από πίσω γι'αυτό και στον Ηρακλή έχει παίξει και 10άρι.Εμείς θέλουμε χαφ σκυλί.
μα να θελουμε και παραπανω απο 300 , ειμαστε τρομεροι ....το σαπακι θα το χρυσοπληρωσουμε αν μεινει εδω μας δινουν και 300 και κανουμε και τις δυσκολες...
iek (20-01-09)
Bookmarks