...![]()
...![]()
"Ανανέωση" για τον Όσκαρ;;;;
Ναι, τα 3 χρόνια δεν μπορεί να είναι αρκετά για να χορτάσεις αυτόν τον παίχτη...!!!
... there's no such thing as "too much"...
Επειδη γινεται και η συγκεκριμενη κουβεντα να πω στον Κωστα που εκανε το σχολιο οτι ναι τον Οσκαρ θα τον ανανεωνα, τον Πατσα με τιποτα. Ασυγκριτα καλυτερος παικτης ο Ισπανος.
;
sokratis_1988 (26-01-09)
iek (27-01-09)
k .
kκαι εγω θελω να φυγει ο πατσα.
Καλα δεν συζηταω τα περι ρουφιανων. Εγω πιστεύω οτι ισχυουν απο πολλα και διαφορα πραγματα πυο δεν ειναι του παροντος να συζητησουμε.
Τα καλα παιγνιδια ομως ποια ειναι; Εγω δεν θυμαμαι κανενα που να μη γιναμε καρδιακοι με τον Πατσα;
Τα ξαναειπαμε, τον στηριξαμε , τον βοηθησαμε, δεν παει αλλο. Ο Πατσα ποτε δεν θα επισρεψει οπως ηταν πριν. Ας βρει κι αυτος μια ομαδα που να καλυπτει τις φιλοδοξιες του.
;
panty (27-01-09)
δεν μπορει το παιοδι ρε γαμωτο.ολο το γηπεδο τον βριζει.τοι σκατα;εμεις αλλα βλεπουμε απο τους διοικουντες;
H ρουφιανια ειναι σχετικη...Αλλο να εισαι ρουφιανος του προπονητη, που ο Οσκαρ αμφιβαλλω αν ειναι τετοιος αφου δεν τον κοβω να εχει και πολλες παρτιδες με ολους τους παιχτες και κυριως την παλια φρουρα που κανει τα κουμαντα ωστε να συγκεντρωνει πληροφοριες, και αλλο να εισαι ρουφιανος στους δημοσιογραφους...Εχει διαφορα...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
? ? !
iek (27-01-09)
sirkostas (28-01-09), sokratis_1988 (27-01-09)
Στην Κρητη δεν ειπε την αποψη του,ειπε μαλακια.Δεν ειπα οτι θελει να καψει τον προπονητη.Ακομα πιστευω οτι και στα ματς που τον βγαλαν κορυφαιο ηταν μετριοτατος και τα ματς αυτα ηταν 3 φετος.
Για Σαργκανη και Νικοπολιδη ,το παραδειγμα σου ειναι ατυχες,γιατι μιλαμε για 2 εξαιρετικους τερματοφυλακες εξισου.
Για τον τραυματισμο δεν θελω να σχολιασω ,μακαρι να εχει την υγεια του ο ανθρωπος.
Τελος σαν αμυντικο χαφ δεν ειναι μετριος αλλα Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ
Πολυ καλο ποσταρισμα παντως ΑΙΙΖ,ηταν τεκμηριωμενο ,αν και διαφωνω σε ολα.
Bookmarks