Εδειξε για μια στιγμή τον πάγκο της ΑΕΚ και μ'έπιασε αηδία. Ολοι τους εκεί με την ξυνίλα τους . Μπάγεβιτς, Μπουρουτζίκας, Δρακόπουλος. Ξεπερασμένοι, μίζεροι. Η πλάκα και καλά είναι που ο Ντούσκο όταν έφυγε από μας έκανε αλλαγές στο ημίχρονο αλλά χθες κόντεψε να μπει ο Παναθηναϊκός όλος στη μικρή περιοχή για να κάνει αλλαγή.Καλά ρε παιδιά τον ξελασπώνει συνέχεια ο Εντίνιο και τον βάζει 4'? Βαλβέρδεεεεεεεεεε!
αηττητος λεει μια φυλλαδα ως τωρα ο Μπαγεβιτς στον παγκο της ΑΕΚ! Μπραβο Ντουσαν και εις ανωτερα!Τωρα αν η διαφορα αυξανεται συνεχως και δεν μπορουνε να κερδισουνε ουτε το Λεβαδειακο η τον ΟΦΗ αυτο ειναι αλλο θεμα!
Μπραβο και παλι μπραβο Ντουσαν!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Παραιτήθηκε ο Κιντής με email! Βαράτε βιολιτζίδες!![]()
Με email?
Δακτυλος Κοκκαλη....
@olympiacos.org ήτανε το μειλ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εκεί Εκεί στην Δ Εθνική εκτός αν ανακλυφθεί κανένα άρθρο 55 τώρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ειδες η τεχνολογια?με e-mail παραιτουνται...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αεκάκι, σε ευχαριστώ για μια ακόμη ισοπαλία-συνεισφορά σε ένα ακόμα πρωτάθλημά μας τα τελευταία χρόνια! Μην ξεχνάς ότι έρχεται τώρα και το παοκάκι στην έδρα σου, κανόνισε να του κόψεις κι αυτουνού τα φτερά! Ευχαριστώ προκαταβολικά για την σίγουρη επιτυχία σου!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
«Θα παραιτηθώ όταν εγώ κρίνω ότι πρέπει». Με αυτή τη δήλωση ο Γιώργος Κιντής διαψεύδει στο Exedrasports.gr τα όσα λέγονται περί παραίτησής του από την προεδρία της ΑΕΚ. Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον ήθελε να αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έκανε σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
«Δεν πουλάμε»
Πόλυς Χατζηιωάννου, Νάσος Θανόπουλος, Πέτρος Παππάς, Γκίκας Γκούμας και Παντελής Αθήνης, συναντήθηκαν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε μια συζήτηση που έλαβαν μέρος τηλεφωνικά οι Νίκος Νοτιάς και οι Τάκης Κανελλόπουλος, Νίκος Κούλης. Μίλησαν για το παρόν και το μέλλον της επένδυσής τους και το ξεκαθάρισαν. «Δεν πουλάμε», ήταν το μήνυμά τους. Η μαύρη τρύπα των 35 εκατ. ευρώ που ανέφερε μέρος των ΜΜΕ, εξόργισε τους μετόχους της ομάδας, οι οποίοι χαρακτήρισαν «αστεία» αυτά τα πράγματα. Πέρα από αυτό, οι φήμες περί παραχώρησης της ομάδας αντί ενός ευρώ τους έκανε έξω φρενών, αφού κάθε άλλο παρά αυτή την εξέλιξη θα επιθυμούσαν. Πρόθεσή τους είναι να μην παραχωρήσουν τις μετοχές τους, αλλά να βάλουν στο παιχνίδι νέους που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα. Με όρους που αυτοί θα θέσουν.
Παίρνει (μόνο) δεξί μπακ
Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι μέτοχοι στη συνάντηση που είχαν, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση μόνο κάποιου που θα θεωρεί απαραίτητο ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πρόθεσή τους είναι να πάρουν ένα δεξιό οπισθοφύλακα, δηλαδή σε μια θέση που η Ενωση πονάει.
![]()
"....."
![]()
"Ο Δημήτρης ο Μελισσανίδης;"
![]()
"....."
![]()
"Δώσε αν μπορείς κανά φράγκο..."
![]()
"....."
![]()
"Όχι για μένα... Για την φουκαριάρα την ΑΕΚ που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές..."
Ψάχνω να βρω από φίλο κασκόλ της αεκ, θα το φορέσω και θα εμφανιστώ με αυτό την Κυριακή στην καφετέρια, όπου το 90% είναι παοκτσήδες! Το τί πανηγύρι θα ρίξω στα γκολ της αεκ δεν λέγεται... Από τώρα το σκέφτομαι και την καταβρίσκω! Θα τα τρελλάνω τα παόκια... Και θα λέω σε όλους: "Άντε γεια, κούπα από Γενάρη φέτος..."
![]()
χαχαχα.εισαι πολυ κακος εσυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λίγο χιούμορ στην ζωή δεν βλάπτει. Δεν θα βγάλω φουσκάλες αν το φορέσω στον λαιμό. Αλλά το σοκ που θα πάθουν φίλοι και γνωστοί στο μαγαζί και το γέλιο που θα πέσει, δεν αλλάζεται! Κι εμένα μου την δίνουν οι αλλόπιστοι, αλλά δεν έχω κόμπλεξ σε σημείο να μην ακουμπάω τα σύμβολά τους. Είπαμε, αλλά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eddie8 : 09-01-09 στις 00:49 Αιτία: επισήμανση μέρους
Δεν είναι θέμα κόμπλεξ. Ίσα ίσα, αυτοί είναι κομπλεξικοί απέναντί μας. Αν άκουγες πάλι τι έλεγαν στα ραδιόφωνα σήμερα για τον τρόπο που κερδίζει ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια ίσως άλλαζες γνώμη. Από την άλλη, όπως λες κι εσύ, λίγη πλακίτσα δε βλάπτει...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μα ξέρω πολύ καλά ότι είναι κομπλεξικοί σε υπερβολικό βαθμό. Γιατί κι εμείς πρέπει να γίνουμε κομπλεξικοί σαν αυτούς; Εγώ τους συμπονώ τους ανθρώπους, ειλικρινά! Αισθάνομαι σα να είμαι εγώ ελέφαντας κι αυτοί μυρμηγκάκια, δεν ασχολούμαι καν μαζί τους. Γελάω πολύ με αυτά που διαβάζω και ακούω στις φυλλάδες τους και από γνωστούς, δεν δίνω πλέον σημασία. Τους έχω μόνο για να σπάω πλάκα, αν τους πάρεις σοβαρά αυτούς, θα σε τρελλάνουν...
Aν το βλέπεις έτσι, τότε εντάξει.
Για λύπηση πάντως δεν είναι. Ξεχνάς τα περσινά? Τα ηθικά πρωταθλήματα? Τις δηλώσεις Ρίμπο, Λύμπε κλπ? Τους θεατρινισμούς με τα playoff? Για να μην πάω σε παλιότερες εποχές...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μα τους λυπάμαι επειδή ο Θεούλης τους έκανε βαζέλες, χανουμάκια κλπ και τραβάνε τα πάνδεινα από τον Θρύλο. Πάνε να τρελλαθούν από την στεναχώρια τους (οι οποαδοί εννοώ). Σκέφτομαι πώς θα ήταν να ήμουν εγώ στην θέση τους και με πιάνει πανικός! Κοντεύουν να σαλτάρουν... Οπότε δικαιολογώ τον πανικό τους και ότι μαλακία ξεφουρνίζουν. ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΝΑΙ-ΝΑΙ-Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ 12 ΣΤΙΣ 13 ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, θα σκάσουν από το κακό τους αυτοί, εγγυημένο και δοκιμασμένο πολλές φορές!!!!!!
Mα δεν πιάνομαι στα λόγια μαζί τους (συνήθως). Δε θέλω να τους δίνω αξία. Αυτό που θες να κάνεις εσύ όμως τους δίνει. Τι δηλαδή, να πικάρω τον ΠΑΟΚ επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό? Τι πιο φυσιολογικό? Από πότε δηλαδή ο ΠΑΟΚ κυνηγάει πρωτάθλημα?
Και μάλιστα φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ? Και αν στραβώσει η φάση και νικήσει ο ΠΑΟΚ τι θα κάνεις? Δε σκέφτεσαι τη γιούχα που θα φας σαν ΑΕΚτσής? Χώρια που θα πρέπει να υπομένεις και το βρισίδι που θα φάει ο Θρύλος. Εκτός και αν το κάνεις με τα φιλαράκια σου που σε ξέρουν και τους ξέρεις. Απλά για να τους πικάρεις.
Bookmarks