Åäåéîå ãéá ìéá óôéãìÞ ôïí ðÜãêï ôçò ÁÅÊ êáé ì'Ýðéáóå áçäßá. Ïëïé ôïõò åêåß ìå ôçí îõíßëá ôïõò . ÌðÜãåâéôò, Ìðïõñïõôæßêáò, Äñáêüðïõëïò. ÎåðåñáóìÝíïé, ìßæåñïé. Ç ðëÜêá êáé êáëÜ åßíáé ðïõ ï Íôïýóêï üôáí Ýöõãå áðü ìáò Ýêáíå áëëáãÝò óôï çìß÷ñïíï áëëÜ ÷èåò êüíôåøå íá ìðåé ï Ðáíáèçíáúêüò üëïò óôç ìéêñÞ ðåñéï÷Þ ãéá íá êÜíåé áëëáãÞ.ÊáëÜ ñå ðáéäéÜ ôïí îåëáóðþíåé óõíÝ÷åéá ï Åíôßíéï êáé ôïí âÜæåé 4'? ÂáëâÝñäåååååååååå!
áçôôçôïò ëååé ìéá öõëëáäá ùò ôùñá ï Ìðáãåâéôò óôïí ðáãêï ôçò ÁÅÊ! Ìðñáâï Íôïõóáí êáé åéò áíùôåñá!Ôùñá áí ç äéáöïñá áõîáíåôáé óõíå÷ùò êáé äåí ìðïñïõíå íá êåñäéóïõíå ïõôå ôï Ëåâáäåéáêï ç ôïí ÏÖÇ áõôï åéíáé áëëï èåìá!
Ìðñáâï êáé ðáëé ìðñáâï Íôïõóáí!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Παραιτήθηκε ο Κιντής με email! Βαράτε βιολιτζίδες!![]()
Με email?
Δακτυλος Κοκκαλη....
@olympiacos.org ήτανε το μειλ...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Εκεί Εκεί στην Δ Εθνική εκτός αν ανακλυφθεί κανένα άρθρο 55 τώρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ειδες η τεχνολογια?με e-mail παραιτουνται...
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
αεκάκι, σε ευχαριστώ για μια ακόμη ισοπαλία-συνεισφορά σε ένα ακόμα πρωτάθλημά μας τα τελευταία χρόνια! Μην ξεχνάς ότι έρχεται τώρα και το παοκάκι στην έδρα σου, κανόνισε να του κόψεις κι αυτουνού τα φτερά! Ευχαριστώ προκαταβολικά για την σίγουρη επιτυχία σου!!
ÈÑÕËÏÓ èñçóêåßá êáé óôçí ÌÁÊÅÄÏÍÉÁ!
«Èá ðáñáéôçèþ üôáí åãþ êñßíù üôé ðñÝðåé». Ìå áõôÞ ôç äÞëùóç ï Ãéþñãïò ÊéíôÞò äéáøåýäåé óôï Exedrasports.gr ôá üóá ëÝãïíôáé ðåñß ðáñáßôçóÞò ôïõ áðü ôçí ðñïåäñßá ôçò ÁÅÊ. ÐáñÜ ôçí Ýíôïíç öçìïëïãßá ôùí ôåëåõôáßùí çìåñþí ðïõ ôïí Þèåëå íá áðïôåëåß ðáñåëèüí áðü ôï ôéìüíé ôçò ÐÁÅ, ï éó÷õñüò Üíäñáò ôïõ ÄéêåöÜëïõ Ýêáíå óáöÝò üôé êÜôé ôÝôïéï äåí éó÷ýåé.
«Äåí ðïõëÜìå»
Ðüëõò ×áôæçéùÜííïõ, ÍÜóïò Èáíüðïõëïò, ÐÝôñïò ÐáððÜò, Ãêßêáò Ãêïýìáò êáé ÐáíôåëÞò ÁèÞíçò, óõíáíôÞèçêáí ìåôÜ ôï íôÝñìðé ìå ôçí ÁÅÊ, óå ìéá óõæÞôçóç ðïõ Ýëáâáí ìÝñïò ôçëåöùíéêÜ ïé Íßêïò ÍïôéÜò êáé ïé ÔÜêçò Êáíåëëüðïõëïò, Íßêïò Êïýëçò. Ìßëçóáí ãéá ôï ðáñüí êáé ôï ìÝëëïí ôçò åðÝíäõóÞò ôïõò êáé ôï îåêáèÜñéóáí. «Äåí ðïõëÜìå», Þôáí ôï ìÞíõìÜ ôïõò. Ç ìáýñç ôñýðá ôùí 35 åêáô. åõñþ ðïõ áíÝöåñå ìÝñïò ôùí ÌÌÅ, åîüñãéóå ôïõò ìåôü÷ïõò ôçò ïìÜäáò, ïé ïðïßïé ÷áñáêôÞñéóáí «áóôåßá» áõôÜ ôá ðñÜãìáôá. ÐÝñá áðü áõôü, ïé öÞìåò ðåñß ðáñá÷þñçóçò ôçò ïìÜäáò áíôß åíüò åõñþ ôïõò Ýêáíå Ýîù öñåíþí, áöïý êÜèå Üëëï ðáñÜ áõôÞ ôçí åîÝëéîç èá åðéèõìïýóáí. ÐñüèåóÞ ôïõò åßíáé íá ìçí ðáñá÷ùñÞóïõí ôéò ìåôï÷Ýò ôïõò, áëëÜ íá âÜëïõí óôï ðáé÷íßäé íÝïõò ðïõ èá âÜëïõí ÷ñÞìáôá óôçí ïìÜäá. Ìå üñïõò ðïõ áõôïß èá èÝóïõí.
Ðáßñíåé (ìüíï) äåîß ìðáê
Óýìöùíá ìå ôá üóá åßðáí ïé ìÝôï÷ïé óôç óõíÜíôçóç ðïõ åß÷áí, ç ïìÜäá èá êéíçèåß ãéá ôçí áðüêôçóç ìüíï êÜðïéïõ ðïõ èá èåùñåß áðáñáßôçôï ï ðñïðïíçôÞò ôçò ïìÜäáò Íôïýóáí ÌðÜãåâéôò. ÐñüèåóÞ ôïõò åßíáé íá ðÜñïõí Ýíá äåîéü ïðéóèïöýëáêá, äçëáäÞ óå ìéá èÝóç ðïõ ç Åíùóç ðïíÜåé.
![]()
"....."
![]()
"Ï ÄçìÞôñçò ï Ìåëéóóáíßäçò;"
![]()
"....."
![]()
"Äþóå áí ìðïñåßò êáíÜ öñÜãêï..."
![]()
"....."
![]()
"¼÷é ãéá ìÝíá... Ãéá ôçí öïõêáñéÜñá ôçí ÁÅÊ ðïõ äåí ìðïñåß íá êÜíåé ìåôáãñáöÝò..."
Ψάχνω να βρω από φίλο κασκόλ της αεκ, θα το φορέσω και θα εμφανιστώ με αυτό την Κυριακή στην καφετέρια, όπου το 90% είναι παοκτσήδες! Το τί πανηγύρι θα ρίξω στα γκολ της αεκ δεν λέγεται... Από τώρα το σκέφτομαι και την καταβρίσκω! Θα τα τρελλάνω τα παόκια... Και θα λέω σε όλους: "Άντε γεια, κούπα από Γενάρη φέτος..."
![]()
χαχαχα.εισαι πολυ κακος εσυ.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Λίγο χιούμορ στην ζωή δεν βλάπτει. Δεν θα βγάλω φουσκάλες αν το φορέσω στον λαιμό. Αλλά το σοκ που θα πάθουν φίλοι και γνωστοί στο μαγαζί και το γέλιο που θα πέσει, δεν αλλάζεται! Κι εμένα μου την δίνουν οι αλλόπιστοι, αλλά δεν έχω κόμπλεξ σε σημείο να μην ακουμπάω τα σύμβολά τους. Είπαμε, αλλά...
Ôåëåõôáßá åðåîåñãáóßá áðü ôï ÷ñÞóôç eddie8 : 09-01-09 óôéò 00:49 Áéôßá: επισήμανση μέρους
Äåí åßíáé èÝìá êüìðëåî. ºóá ßóá, áõôïß åßíáé êïìðëåîéêïß áðÝíáíôß ìáò. Áí Üêïõãåò ðÜëé ôé Ýëåãáí óôá ñáäéüöùíá óÞìåñá ãéá ôïí ôñüðï ðïõ êåñäßæåé ï Ïëõìðéáêüò ôá ðáé÷íßäéá ßóùò Üëëáæåò ãíþìç. Áðü ôçí Üëëç, üðùò ëåò êé åóý, ëßãç ðëáêßôóá äå âëÜðôåé...
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
Μα ξέρω πολύ καλά ότι είναι κομπλεξικοί σε υπερβολικό βαθμό. Γιατί κι εμείς πρέπει να γίνουμε κομπλεξικοί σαν αυτούς; Εγώ τους συμπονώ τους ανθρώπους, ειλικρινά! Αισθάνομαι σα να είμαι εγώ ελέφαντας κι αυτοί μυρμηγκάκια, δεν ασχολούμαι καν μαζί τους. Γελάω πολύ με αυτά που διαβάζω και ακούω στις φυλλάδες τους και από γνωστούς, δεν δίνω πλέον σημασία. Τους έχω μόνο για να σπάω πλάκα, αν τους πάρεις σοβαρά αυτούς, θα σε τρελλάνουν...
Aí ôï âëÝðåéò Ýôóé, ôüôå åíôÜîåé.
Ãéá ëýðçóç ðÜíôùò äåí åßíáé. Îå÷íÜò ôá ðåñóéíÜ? Ôá çèéêÜ ðñùôáèëÞìáôá? Ôéò äçëþóåéò Ñßìðï, Ëýìðå êëð? Ôïõò èåáôñéíéóìïýò ìå ôá playoff? Ãéá íá ìçí ðÜù óå ðáëéüôåñåò åðï÷Ýò...
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Μα τους λυπάμαι επειδή ο Θεούλης τους έκανε βαζέλες, χανουμάκια κλπ και τραβάνε τα πάνδεινα από τον Θρύλο. Πάνε να τρελλαθούν από την στεναχώρια τους (οι οποαδοί εννοώ). Σκέφτομαι πώς θα ήταν να ήμουν εγώ στην θέση τους και με πιάνει πανικός! Κοντεύουν να σαλτάρουν... Οπότε δικαιολογώ τον πανικό τους και ότι μαλακία ξεφουρνίζουν. ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΝΑΙ-ΝΑΙ-Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ 12 ΣΤΙΣ 13 ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, θα σκάσουν από το κακό τους αυτοί, εγγυημένο και δοκιμασμένο πολλές φορές!!!!!!
Mα δεν πιάνομαι στα λόγια μαζί τους (συνήθως). Δε θέλω να τους δίνω αξία. Αυτό που θες να κάνεις εσύ όμως τους δίνει. Τι δηλαδή, να πικάρω τον ΠΑΟΚ επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό? Τι πιο φυσιολογικό? Από πότε δηλαδή ο ΠΑΟΚ κυνηγάει πρωτάθλημα?
Και μάλιστα φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ? Και αν στραβώσει η φάση και νικήσει ο ΠΑΟΚ τι θα κάνεις? Δε σκέφτεσαι τη γιούχα που θα φας σαν ΑΕΚτσής? Χώρια που θα πρέπει να υπομένεις και το βρισίδι που θα φάει ο Θρύλος. Εκτός και αν το κάνεις με τα φιλαράκια σου που σε ξέρουν και τους ξέρεις. Απλά για να τους πικάρεις.
Bookmarks